Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - بیمه روستاییان و عشایر دردی از مردم اردستان دوا نکرده و بی‌تفاوتی مردم در سایه نبود کارگزار کارآمد یکی از عوامل آن است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   اردستان، بر‌اساس اصل 29 قانون اساسی، برخورداری از تامین اجتماعی حق مسلم افراد جامعه است و دولت مُکلف است تا زمینه برخورداری همه اقشار جامعه را فراهم کند و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از سال 84 با هدف بیمه این قشر موثر در تولید و محروم جامعه تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین مشکل استقبال از بیمه روستاییان و عشایر نبود فرهنگ لازم و کارگزار کارآمد در سال‌های گذشته بوده که این موضوع در دو سال اخیر وضعیت به مراتب بهتر و استقبال بیشتری صورت گرفته است اما از این امکان توسط روستاییان و عشایر به شایستگی استفاده نشده است.

  بیمه روستاییان نقش حمایتی خود را نداشته است  

محمد یکی از روستائیان اردستانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: هر چند قرار است بیمه روستاییان نقش حمایتی خود را در زمان حوادث، پیری، بیماری، فوت و بیکاری برای اقشار کم درآمد جامعه ایفا کند اما آن‌چنان در این مسیر ضعیف عمل کرده و مسکوت مانده که نه تنها دردی دوا نشده بلکه حتی هنوز هم عده زیادی از روستاییان، کشاورزان از وجود چنین بیمه‌ای بی خبرند در حالی که پراکندگی روستاها هم به این قضیه دامن زده است.

وی افزود: زمانی که برای این بیمه در نظر گرفته‌اند با توجه به بضاعت مردم که حالا دولت هم به آنها کمک می‌کند کمی زیاد به نظر می‌رسد و برای تشویق و ماندن روستائیان و عشایر در مناطق خود باید مشوق‌های زیادتری را برای این قشر زحمتکش اعمال شود.

رحمت یکی دیگر از کشاورزان روستایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: ارائه خدمات بیمه اجتماعی مشکلات مالی خانواده‌ها را کاهش می‌دهد و موجب بهبود زیر ساخت‌های اقتصادی، اجتماعی و درمانی در بخش کشاورزی، روستایی و عشایر می‌شود اما درآمد روستاییان نامشخص است و آنها از نظر امکانات و نیروهای بهداشتی در مضیقه قرار دارند.

وی افزود: کشاورزان در روستا درآمد چندانی ندارند و با درآمد فروش چند کیلو خشکبار گذران زندگی می‌کنند که اگر بخواهند بخشی از آن را هم ماهانه برای بیمه بپردازند واقعاً در مضیقه هستند و اینکه اعلام شده امسال بیمه تا پنج سال رایگان است برای کسانی که دارای نامه از ارگان‌های حمایتی هستند.

  یک میلیون و400 هزار نفر تحت بیمه رایگان قرار می‌گیرند  

مهدی ابارشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: طرح جدید توسط دولت ابلاغ شده با تخصیص بودجه سه هزار میلیارد تومانی و نزدیک به یک میلیون و 400 هزارنفر از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، قالیبافان، شاغلین صنایع دستی و عشایر تحت پوشش این بیمه اجتماعی بصورت کاملاً رایگان قرار گرفته‌اند.

وی افزود: دولت قبلاً 70 درصد حق بیمه را پرداخت می کرد اما در طرح جدید 100 درصد حق بیمه را پرداخت می‌کند و حق بیمه به مدت پنج سال به عهده دولت قرار دارد و این افراد تحت پوشش قرار گرفته‌اند و بعد از پنج سال خودشان به صورت عادی بیمه پرداخت می‌کنند و همچون کارمندان دولت بازنشسته و یا از کار افتاده می‌شوند و در صورت فوت هزینه به افراد خانواده پرداخت می‌شود.

  مردم از 70 درصد یارانه غیر نقدی استفاده می‌کنند  

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان گفت: این خدمت از سال 84 تا کنون در حال انجام است و مردم تاکنون از 70 درصد یارانه غیر نقدی استفاده می‌کردند و این مسیر همچنان ادامه دارد و هر فرد 18 تا 50 سال ساکن در روستاها اگر تمایل به این بیمه داشته باشد راه برایش باز است و از آن 70 درصد استفاده می‌کند.

وی ابراز داشت: به منظور حمایت از افراد کم بضاعت و نیازمند جامعه دولت طرح یک میلیون و 400 را اجرا کرد و بر اساس معرفی شدگان نهادهایشان ثبت‌نام شده‌اند و حق بیمه آن‌ها توسط دولت پرداخت می‌شود و از همه مردم دعوت می کنیم آن‌هایی که در روستا و مناطق عشایری و در شهرهای زیر 20 هزار نفر هستند با آوردن یک معرفی نامه مشمول این بیمه خواهند شد.

ابارشی بیان کرد: از ابتدای سال 1400 موضوع مشکل ما با سازمان تامین اجتماعی مرتفع شده و موضوع انتقال سابقه هم انجام خواهد شد و اما این دوره یک توقفی داشت که مشکل برطرف شده و با اصلاح اساسنامه بیمه مرتفع شده و بیمه‌شدگان سابقه‌شان را می توانند به تامین اجتماعی ببرند که در میزان مستمری خیلی موثر بوده و این خدمت خیلی مهم است.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان تاکید کرد: حالا که دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی این خدمت فوق ارزشمند را که باعث کرامت افراد می‌شود و حداقل معیشت را برای افراد خواهد داشت مردم استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در استان اصفهان 52 کارگزاری داریم که این‌ها در قالب تعاونی دهیاران و شوراهای اسلامی هستند و بخش خصوصی هم وجود دارد که در استان اصفهان 81 هزار نفر بیمه شده دارد و نزدیک هشت هزار نفر هم مستمری بگیر در قالب بازنشستگی و از کار افتاده هستند.

موسی مه آبادی نماینده بیمه اجتماعی در زواره در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در بخش زواره اردستان یک‌هزار و 210 خانوار بیمه شدند و بیمه شدگانی که در حال حاضر مستمری دریافت می‌کنند 271 نفر هستند و تا کنون سه نفر انتقال و سه نفر نقل سوابق داشته‌ایم و از کار افتادگی در سال جاری هم یک نفر است که در مجموع سه نفر از مزایای کار افتادگی در بخش زواره استفاده می‌کنند.

وی افزود: افرادی که از این بیمه بازنشسته شده‌اند 34 نفر هستند و فوتی تا کنون هشت نفر بوده‌اند که دو نفر از فوتی‌ها در سال جاری اتفاق افتاده است و 24 نفر هم امسال بازنشسته شده‌اند.

استاندار کرمان: پوشش 60 درصدی بیمه سلامت در منطقه مسئولیت این بیمه را سنگین‌تر می‌کند نماینده مردم بجنورد در مجلس: وزارت تعاون برای برقراری عدالت بیمه‌ای همه اقشار تلاش کند بیمه روستایی امکان بازنشستگی روستاییان را فراهم آورد

نفیسه کردی نماینده بیمه اجتماعی در اردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که امروزه در این بخش وجود دارد اینکه افراد بالای سن 50 سال نمی‌توانند بیمه اجتماعی شوند و با توجه به اینکه افراد هدف ما روستاییان هستند و آن‌ها سن 50 سال را پیری نمی‌دانند و از این سن تازه می‌خواهند خود را بیمه کنند مشکلاتی وجود دارد که باید مسئولان محترم در رفع آن کوشا باشند.

وی افزود: عدم اطلاع‌رسانی در این خصوص پایین بوده و مردم شناختی از این بیمه نداشته‌اند اما در یکسال گذشته با راهنمایی افراد استقبال از این بیمه بسیار خوب بوده است و از نظر آماری که در استان رتبه‌های پایین بودیم و چون پیشرفت و سرعت کار به بالا بوده در استان اصفهان رتبه‌های خوبی را در حال حاضر داریم.

انتهای پیام/802/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گفت وگو با خبرنگار تسنیم روستاییان و عشایر بیمه روستاییان استان اصفهان بیمه اجتماعی هزار نفر حق بیمه 70 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۲۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند