Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن پاراوزنه‌برداری گفت: با توجه به توانایی توکلی و سوابقی که او در دوران حرفه‌ای و مربیگری داشته، به شدت روی ملی‌پوشان کار می‌کند و امیدوارم بتوانیم نتیجه خوبی هم بگیریم. - اخبار ورزشی -

بابک محمدی دبیر انجمن پاراوزنه‌برداری و مربی تیم ملی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درخصوص برگزاری اردوی تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان اظهار داشت: ما در ماه آینده و در دو رده سنی باید در مسابقات آسیایی و جهانی شرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رده جوانان قرار است 10 ورزشکار به بازی‌های پاراآسیایی بحرین در این رده سنی اعزام شوند که در بین آنها 2 وزنه‌بردار نوجوان نیز حضور دارند. این ورزشکاران، امیدهای ما برای بازی‌هایی است که بعد از پارالمپیک 2024 پاریس برگزار خواهند شد. ما قصد داریم درخصوص این نفرات به صورت پایه‌ای عمل کنیم  و امیدواریم برگزاری اردوها برای آنها تداوم داشته باشد تا شاهد کسب موفقیت‌های مختلف در آینده باشیم.

وی ادامه داد: همچنین رقابت‌های جهانی به میزبانی گرجستان و در رده سنی بزرگسالان برگزار خواهد شد که نخستین ورودی و درگاه برای پارالمپیک 2024 پاریس است. در واقع همه ورزشکاران ملزم به حضور در آن هستند تا بتوانند در مسیر کسب سهمیه قدم بردارند. معمولاً بعد از پارالمپیک، سطح مسابقات پایین می‌آید، ولی این بار شرایط متفاوت است؛ چرا که مسابقات جهانی یک درگاه برای پارالمپیک محسوب می‌شود. پس مسابقات سطح بالایی خواهد بود و همه مدعیان قطعاً در آن شرکت می‌کنند.

دبیر انجمن پاراوزنه‌برداری عنوان کرد: با اینکه زمان کوتاهی بعد از پارالمپیک داشتیم و یک کادر فنی جدید هم فعالیتش را آغاز کرده، ولی تمام سعی خود را می‌کنیم بچه‌ها را به سطح روانی و فنی مناسبی برسانیم تا نتیجه خوبی بگیریم.

محمدی با اشاره به انتخاب حسین توکلی به عنوان سرمربی تیم ملی گفت: باید از دو منظر به بازیکنان نگاه کنیم؛ اول وضعیت روحی آنها است. بعد از حضور در پارالمپیک، وزنه‌برداران نیاز به یک ریکاوری روحی دارند، چون فاصله کم است. موضوع دوم نیز بحث ریکاوری جسمی و بدنی است. با توجه به توانایی توکلی و سوابقی که او در دوران حرفه‌ای و مربیگری داشته، به شدت روی بچه ها کار می‌کند و امیدوارم بتوانیم نتیجه خوبی هم بگیریم.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر به حضور و درخشش وزنه‌برداران جوانان در مسابقات رده بزرگسالان طی سال‌های آینده امیدوار است؟ گفت: اگر برنامه‌ریزی دراز مدت و منسجم باشد، به یک هدف نهایی هم می‌رسد. خوشبختانه دیدگاه‌ها و برنامه‌ریزی‌های خوبی هم وجود دارد. برای مثال ما باید ابتدا برنامه ریزی کوتاه مدت و در کنارش برنامه دراز مدت داشته باشیم. اگر تغییرات دائمی و مداوم پیش بیاید، تصمیمات ممکن است بر روی کارهایی که انجام شده، تاثیرگذار باشد. با روندی که می‌بینم، فکر می‌کنم در آینده نتایج خوبی را خواهیم دید. ان‌شاءالله یک زیرساخت مناسب برای حضور جوانان در پاراآسیایی 2026 شکل بگیرد تا همین جوانان بتوانند موفق شوند. قطعاً اگر برنامه‌ریزی و تصمیمات درست اتخاذ شود، به لحاظ نیروی انسانی پتانسیل لازم را داریم.

تابع: هیچ مکاتبه‌ای با ما درباره تخلف ورزشکاران پارالمپیکی نشده است/ نام و شعار بازی‌های پاراآسیایی جوانان مشخص شد

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزنه برداری پاراوزنه برداری پارالمپیک 2020 توکیو وزنه برداری پاراوزنه برداری پارالمپیک 2020 توکیو پاراوزنه برداری برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد

احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون درباره تبعیضی که ممکن است به نظر برسد در تعداد برخی ویدیوهای یک برنامه وجود دارد و به تبع آن بازدید و آمار بیشتر آن برنامه را به دنبال دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: ما حدود ۶ سال است که تجربه این مدل سرویس دادن به برنامه ها را داریم و همه تلاشمان این است که تبعیضی بین برنامه ها نباشد.

وی ادامه داد: شاید در سال های اول راه اندازی این سرویس به دلیل کم بودن امکانات، مشکلات فنی یا کمبود تجربه چنین اتفاقی رخ می داد که خارج از اراده ما بود اما در حال حاضر سعی می کنیم حداکثر تلاشمان را داشته باشیم که عدالت بین برنامه ها برقرار شود.

خورشیدی تصریح کرد: خود مدیران شبکه ها و متولیان گروه های مختلف سازمان و شبکه ها در میزان ارتقا و پروموت برنامه ها در صفحه اول تلوبیون خیلی موثر هستند. درواقع به نسبت ضریبی که آنها می دهند و اهمیتی که برنامه دارد در صفحه اول تلوبیون اثر بیشتری از یک برنامه دیده می شود.

مدیرعامل تلوبیون با اشاره به فرایند ضریب گرفتن در این سرویس عنوان کرد: یک اصل در تلوبیون وجود دارد که ما به دلیل آنلاین بودن و شفاف بودن آمار مخاطب، مجبور و محکوم هستیم که به برنامه های پربیننده ضریب بیشتری بدهیم. از طرفی ناخودآگاه برنامه ای که مخاطب و کاربر در مراجعه به تلوبیون چه از طریق صفحه اول و چه از طریق موتورهای جستجو بیشتر سراغ می گیرد، بیشتر نیز دیده می شود و خود این محتوا هم قاعدتاً ضریب بیشتری می گیرد.

وی اضافه کرد: از این حیث برای ما فرقی نمی کند که این محتوا یک برنامه استانی باشد یا برنامه ای در یک شبکه پرمخاطب بلکه میزان علاقه مندی مخاطب است که آنها را تبلیغ (پروموت) می کند.

خورشیدی در پایان درباره کاربران تلوبیون بیان کرد: عدد تجمیعی کاربران تلوبیون یعنی نصب این سرویس در اپلیکیشن ها، ۳۵ میلیون کاربر است اما با توجه به رویدادها تعداد کاربرها فرق دارد مثل رویداد جام جهانی که تعداد بالایی علاقه‌مند هستند آن را تماشا کنند.

کد خبر 6089429 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • امیر ملکی‌پور درگذشت + سوابق
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک
  • برگشت به عقب گلبال در مسیر پارالمپیک/وضعیت اعزام دوباره پیچیده شد
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده