Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از آغاز فعالیت دانش بنیان و سلامت محور با تاسیس و راه‌اندازی مرکز رشد فناوری سلامت خبر داد.

دکتر مهدی مصری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به استناد رای صادره در جلسه کمیته فنی و مراکز رشد فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت مورخ ۱۹ مهرماه ۱۴۰۰ ، با تاسیس و راه‌اندازی مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه موافقت اصولی به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در نامه صادره از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت آمده است که اقدامات تکمیلی جهت تجهیز زیرساخت مرکز رشد و استقرار شرکت‌های دارای طرح‌ها و ایده‌های فناورانه، مطابق اساسنامه مراکز رشد فناوری سلامت و نظرات کارشناسان دفتر توسعه فناوری سلامت به منظور اخذ مجوز قطعی شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد.

او در ادامه اظهار کرد: با توجه به ابعاد گسترده و مختلف فناوری سلامت در حوزه غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، بهداشتی و مدیریت اطلاعات سلامت، بنابراین از واژه فناوری سلامت در این حوزه استفاده کرده و با تنظیم اساسنامه، اعضای آن در دانشکده علوم پزشکی مشخص شده و با آماده شدن زیرساخت‌ها پس از ازریابی کارشناسی توسط تیم معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، خوشبختانه مجوز اولیه نخستین مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه صادر شد.

دکتر مصری افزود: با آغاز فعالیت اولین مرکز رشد فناوری شاهد توسعه فعالیت هیات علمی‌ها، محققین و هسته‌های فناور خواهیم شد و امیدواریم به گونه‌ای رشد پیدا کنند که ظرف دو سال آینده موافقت قطعی نیز بعمل آید و  اعضای هیات علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در چارت تشکیلاتی بتواند طرح‌های پژوهشی مختلفی را با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان از طرح و ایده تا تولید محصول دنبال کنند.

وی بیان کرد: با الحاق سایر مراکز رشد شهرستان به مرکز رشد فناوری سلامت و متمرکز شدن فعالیت‌ها می‌توان شاهد فعالیت پارک‌های تخصصی علم و فناوری بود و با حمایت و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، فضایی فراهم خواهد شد تا واحدهای تولیدی داروسازی، مکمل‌های غذایی، بهداشتی، تجهیزات پزشکی و سایر استارت‌آپ‌های فعال در این حوزه از مزیت فعالیت مرکز رشد استفاده کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود: همکاری موثر بین بخشی این مرکز با معاونت تحقیقاتی و فناوری وزارت بهداشت، صندوق شکوفایی و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری و نیز مرکز تحقیقات علوم پزشکی کشور، دانشگاه‌های علوم پزشکی سایر استان‌ها، پارک‌های علم و فناوری، جهاددانشگاهی و سایر موسسات می‌تواند حرکت آن را شتابان کند، این مرکز می‌تواند فعالیت اثربخشی در دانشکده علوم پزشکی داشته باشد.

وی افزود: توسعه فعالیت‌های دانش محور این مرکز می‌تواند منجر به تولید محصولات فناور و اختراعات شود و در تولید ملی، خلق ثروت، بازاریابی و تجاری سازی علوم قدم‌های موثری بردارد.

وی در ادامه نیاز به حوزه سخت‌افزاری در حوزه سلامت را مهمترین دلیل تاسیس مرکز رشد دانست و گفت: راه‌اندازی هسته‌های فناور و تحقیقات محور با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در حوزه غذا و دارو می‌تواند موجب ارتقای سطح فعالیت مرکز رشد سلامت شود.

دکتر مصری افزود: ایجاد پردیس ملی و بین‌المللی سلامت در کنار توریسم سلامت می‌تواند منجر به توسعه فعالیت‌ها شود و ظرفیتی برای همکاری مشترک با پارک‌های علم و فناوری کشورهای همسایه و حتی سایر کشورها ایجاد کند.

وی بیان کرد: فعالیت این مرکز نقطه آغازی برای حرکت نهضت سخت افزاری در ذیل برنامه نرم افزاری است و گامی در تحقق شعار دانشکده علوم پزشکی ساوه با عنوان " حرکت در افق حکمت و سلامت" بوده که به موضوع حقیقت جویی در علم و حکمت پرداخته و می خواهیم نیازهای جامعه را پاسخگو باشیم تا منجر به ارتقای سلامت مردم شود. خوشبختانه در این راستا مجله ارتقای فرهنگ سلامت همگانی جامعه که اخیرا مجوز انتشار اخذ کرده بزودی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش بنیان فناوري استانی علمی و آموزشی استانی شهرستانها ساوه پزشكي دانشکده علوم پزشکی ساوه فناوری وزارت بهداشت مرکز رشد فناوری سلامت دانش بنیان فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴