Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل یک تولیدکننده و فعال صنعت مصالح ساختمانی گفت: نوسانات ارزی و عدم اعتماد به تولیدکنندگان بومی از اصلی‌ترین مشکلات این صنعت در سطح استان اردبیل است.

مهدی شاهنده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر هرکدام از این دو مورد مرتفع شود، ۵۰ درصد از مشکلات تولیدکنندگان این صنعت در استان را می‌تواند حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان اردبیل در صنعت تولید مصالح ساختمانی نسبت به سایر استان‌ها نسبتاً ضعیف است، اضافه کرد: دو برند در صنعت مصالح ساختمانی استان اردبیل شناخته شده هستند و بقیه تولیدکننده‌ها در حد تأمین مصالح داخل استان فعالیت می‌کنند و گهگاهی می‌بینم که فعالان این صنعت در حال جمع‌آوری و تعطیلی شغل خود هستند .

شاهنده با بیان اینکه چالش‌هایی که در طول مدت ۷ سال تولید داشتیم بیشتر از نوسانات ارزی سرچشمه می‌گیرد، تصریح کرد: مواد اولیه مثل پلیمر و پودر رنگی بر اساس تغییرات ارزی ارائه می‌شود به طور مثال سال ۹۳ سیمان سفید ۶ هزار تومان بود و الان در بازار آزاد ۵۰ هزار تومان شده است که یک جهشی تقریباً ۹ برابری است درحالی‌که فروش ما ۱۳ هزار تومان بود و الان ۴۲ هزار تومان شده است.

وی با بیان اینکه همه مواد اولیه با نرخ روز ارز به تولیدکنندگان ارائه می‌شود اما و ما امکان فروش ارزی نداریم، تصریح کرد: امسال مشکل نبود سیمان واقعاً برای تولیدکنندگان معضل بزرگی بود و کارگاه‌ها روبه تعطیلی رفتند و از طرف دیگر مشکلات قطعی برق هم ضررهایی به تولید وارد کرد.

این تولیدکننده مصالح ساختمانی با بیان اینکه برای مرتفع کردن مشکلات ثبات نرخ ارزی یا دادن یارانه برای تولید است، ادامه داد: بهترین راهکار همان اولی بوده و دادن یارانه بیشتر به معنای پاک‌کردن صورت‌مسئله است.

بازار بین‌المللی به دنبال تولید گسترده و یکنواخت است

شاهنده با بیان اینکه مشکلات برق باید با تولیدکنندگان هماهنگ شده یا مدیریت شود تا تولیدکنندگان بیشتر از این متضرر نشوند، بیان کرد: مواردی مثل مسکن ، خودرو، آهن و طلا همیشه با نرخ روز و با فرمول ارز به دست مصرف کننده میرسد اما در تولید مصالح ساختمانی این فرمول استفاده نمی شود و سعی در جبران از راههایی چون نیروی کار ارزان و کم کردن کیفیت می‌کنند و این باعث اختلافات فاحش در یک جنس از تولید میشود.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا تولیدکنندگان مصالح ساختمانی در اردبیل نمی‌توانند برندسازی کنند، گفت: فروشندگان مصالح ساختمانی استان از محصولات تولیدی استان استقبال نمی‌کنند و معمولاً محصولات استان‌های دیگر را می‌فروشند و این فرهنگ غلط سبب می‌شود محصولات تولیدی استان برندسازی نشود درحالی‌که محصولات تولیدی استان‌ها را به آزمایش دادم و نتایج آزمایشگاهی ارائه کردم اما باز فرهنگ غلط غریبه پرستی در این استان تولیدکنندگان را با مشکلات عدم توسعه مواجه کرده است.

شاهنده در مورد فقدان موفقیت تولیدکنندگان مصالح ساختمانی استان در صادرات محصولات تشریح کرد: بازار بین‌المللی به دنبال تولید گسترده و یکنواخت است بنابراین اول باید مواد اولیه به میزان کافی در دسترس باشد و مسئله بعدی حمایت و فرهنگ‌سازی صحیح استفاده از مصالح ساختمانی داخل استانی است و این حمایت باید هم از طرف نهادهای دولتی و هم از طرف مردم انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مصالح ساختماني تولیدکننده صادرات مصالح ساختمانی هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران به تولید هویت می‌بخشند

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد عصر امروز در یادواره‌ی ۴۷۰ شهید کارگر استان ضمن تبریک هفته‌ی کار و کارگر، گفت: باید قدردان تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران که در این شرایط سخت به عنوان جهادگران عرصه تولید و صنعت در حال تلاش و تکاپو هستند، باشیم.

وی افزود: سال گذشته شاهد رشد خوبی در استان بودیم به طوری که ۱۱۸ درصد از تعهد اشتغال استان محقق شد.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: زیرساخت‌های بسیار خوبی در شهرک‌های صنعتی، حوزه کشاورزی، خدمات و گردشگری ایجاد شد.

وی تصریح کرد: شرایط متفاوت تولیدکنندگان را درک می‌کنیم به ویژه فعالان اقتصادی که در سطح استان منشأ خیر و برکت هستند و در حوزه‌های مسئولیت‌های اجتماعی به خوبی ورود کردند.

استاندار همدان اضافه کرد: در سالی که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند، تولیدکنندگان مشارکت بسیار خوبی دارند.

وی افزود: امسال با طراحی و برنامه ریزی، اهتمام دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم با دستور رهبرمعظم‌انقلاب (مدظله‌العالی) تلاش می‌کنیم شعار سال را جامه‌ی عمل بپوشانیم.

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: رژیم جعلی صهیونیستی تصور می‌کرد با پشتیبانی آمریکا، انگلیس، ناتو و دیگر کشورها نفوذناپذیر است اما عملیات وعده صادق ساختار موازانه دفاعی در دنیا را برهم ریخت.

قاسمی‌فرزاد عنوان کرد: عملیات وعده صادق ترکیبی از تاکتیک، تکنیک و استراتژی بود و حیرت قدرت‌های نظامی جهان را برانگیخت به طوری که از گنبد آهنین کاری ساخته نبود و در عمل هیمنه‌ی غرب فرو ریخت.

وی بیان کرد: امروز آسایش، امنیت، سربلندی و عزت ما مرهون تلاش، ایثارگری و از خودگذشتگی شهداست که همه هستی خود را در راه خدا فدا کردند و بهترین و والاترین انسان‌های عصر ما بودند؛ عصری که تکرار شدنی نیست.

کد خبر 6088717

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • کارگران به تولید هویت می‌بخشند
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • تولید سامانه هوشمند تجهیزات ساختمانی
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری