Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد درباره معضل کمبود پزشک گفت: ما قطعا در کشور در خیلی از رشته‌های تخصص و فوق‌تخصص، کمبود پزشک داریم که این موضوع خودش را در کمبود پزشک در خیلی از مناطق کشور نشان داده است.

وی با اشاره به کمبود پزشک عمومی اظهار داشت: در پزشک عمومی هم با توجه به شاخص‌ها از خیلی از کشورهای منطقه عقب هستیم و اختلاف جدی با آن‌ها در سرانه پزشک عمومی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره آمارهای منتشر شده از تعداد پزشکان کشور عنوان کرد: این که آمای ارائه می‌شود که در کشور ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار پزشک وجود دارد، آمار دقیقی نیست زیرا پزشکان فوت شده، پزشکانی که طبابت نمی‌کنند و همچنین آن‌هایی که از کشور خارج شده‌اند از تعداد کل پزشکان کم نشداند.

شهریاری در خصوص این که برخی به بهانه کمبود امکانات با افزایش ظرفیت پزشکی مخالفت می‌کنند، گفت: در سال ۶۵ در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با وجود کمبود امکانات، تخت بیمارستانی و استاد، سالی ۲۰۰ پزشک عمومی تربیت می‌شد اما الان در برخی دانشگاه‌های بزرگ تهران با وجود این همه افزایش امکانات از تخت بیمارستانی گرفته تا استاد تنها بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ دانشجو تربیت می‌‍شود.

وی افزود: با توجه به رشد امکانات من این ادعا که امکان افزایش ظرفیت پزشکی به دلیل کمبود امکانات فراهم نیست را قبول ندارم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس عنوان کرد: یک مشکلی که در مجلس وجود دارد این است که مسائل آموزشی وزارت بهداشت و درمان در حوزه وظایف کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس است و کمیسیون بهداشت و درمان نمی‌تواند مسائل آموزشی وزارت بهداشت را پیگیری کند.

شهریاری در پایان خاطر نشان کرد: البته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با توجه به مشکلاتی که احساس می‌کرد در خصوص کمبود پزشک در مناطق محروم وجود دارد، در سال ۹۲ قانون پزشکان تعهدی را به تصویب رساند تا بلکه مشکل کمبود پزشک مناطق محروم را بتوان با  تربیت پزشکانی از همان مناطق جبران کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس رشته پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان کمبود پزشک پزشک عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند