Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ جلیلیان، سرپرست پلیس فتای البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: با شیوع کرونا خیلی از شهروندان برای خرید مایحتاج خود به فضای مجازی مراجعه و از سایت های مختلف برای خرید استفاده می کنند بنابراین کلاهبرداران هم به این فضا آمده اند.

او افزود: یکی از روش های کلاهبرداران دریافت بیعانه و مبالغ ناچیز و عدم تحویل کالا است در این موارد شهروندان یا وقت پیگیری ندارند و یا هزینه های پیگیری را بیشتر می بینند و از مراجعه به مراکز قضایی منصرف می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست پلیس فتای البرز گفت: گاهی برخی سایت ها اطلاعات کارت های بانکی کاربران فضای مجازی را کپی می کنند که در این زمینه پرونده های زیادی داریم.

او با بیان این که گاهی کلاهبرداران عکس های جعلی برای کالاها انتخاب می کنند، افزود: شهروندان هنگام خرید دقت لازم داشته باشند و به افراد اعتماد بی جا نکنند.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به این که شهروندان بعد از دیدن کالا مبلغ آن را در محل پرداخت کنند، گفت: شهروندان هزینه کالا را تا حدامکان حضوری پرداخت و تنها به سایت های معتبر برای خرید اینترنتی مراجعه کنند.

او افزود: گاهی برخی خریداران از نرم افزارهای جعلی پرداخت استفاده می کنند که رسید جعلی تولید می کند بنابراین شهروندان حتما حساب بانکی خود را قبل از ارائه کالا چک کنند.

انتهای پیام/د.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم سایبری مجرمان سایبری خرید اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی

به رغم برخی سیاه نمایی‌ها در رسانه‌های معاند و فضای مجازی در خصوص تصویر ایران در افکار مردم جهان ویدیویی به تازگی منتشر شده که نادرست بودن این ادعاها را ثابت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در ویدیویی که در ادامه مشاهده می‌کنید شامل نظرات جالب یک شهروند خارجی درباره ایران و ایرانیان است:

منبع: چند ثانیه

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا