Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی جی تی ان، چین می‌گوید تلاش برای تأسیس این نیروگاه جدید هسته‌ای نشانگر تعهد آن به کاهش حداکثری انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۳۰ میلادی است.

نیروگاه جدید که در استان ساحلی شرقی لیانیونگانگ واقع است بر مبنای فناوری نسل سوم هسته‌ای ساخته می‌شود که ایمن تر، دارای بهره‌وری بالاتر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش عمده خروجی این نیروگاه صرف تأمین نیاز شبکه برق کشور چین می‌شود.

نیروگاه یادشده که تا ۵ سال دیگر تکمیل می‌شود از نظر میزان خروجی بزرگترین نیروگاه هسته‌ای جهان خواهد بود. خروجی ۷۰ کیلووات ساعتی این نیروگاه برای تأمین نیاز برق ۱۰۰ میلیون خانوار کافی است و با این کار از انتشار ۱۵ میلیون تن گاز گلخانه‌ای برای تولید برق جلوگیری می‌شود.

هدف این کشور افزایش تدریجی سهم مصرف انرژی‌های غیر فسیلی به حدود ۲۰ درصد تا سال ۲۰۲۵، حدود ۲۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ و بیش از ۸۰ درصد تا سال ۲۰۶۰ است.

سیستم مهار پیشرفته برای جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی و اعمال استانداردهای بین‌المللی نسل سوم انرژی هسته‌ای از جمله مزایای اجرای این طرح است. راکتورهای نسل سوم علاوه بر ظرفیت تولید بالاتر در برابر سونامی، زمین لرزه و بلایای طبیعی و سقوط هواپیما مقاومت بالایی دارند.

کد خبر 5335387

منبع: مهر

کلیدواژه: انرژی هسته ای چین حفاظت از محیط زیست فیس بوک جایزه مصطفی ص شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فناوری فضایی تحقیقات علمی گوگل نوآوری تالار وحدت ایرانسل انحصارزدایی صنایع غذایی ژنتیک هسته ای تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است