Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@14:46:11 GMT

بررسی خطرات کرونا با یک ماشین حساب

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۶۶۱۳

بررسی خطرات کرونا با یک ماشین حساب

پژوهشگران استرالیایی، ابزاری شبیه به ماشین حساب ابداع کرده‌اند که می‌تواند خطر ابتلا به کووید-۱۹، مرگ و میر ناشی از آن و پیامدهای احتمالی واکسن را نشان دهد.

شاید ابزاری شبیه به ماشین حساب بتواند به مردم در درک عوامل خطر کووید-۱۹ و پیامدهای احتمالی واکسن کمک کند.

دکتر "کرستی شرت"(Kirsty Short)، سرپرست این پروژه گفت: این ماشین حساب کووید-۱۹ موسوم به "CoRiCal"، یک ابزار آنلاین است که می‌تواند به درک مزایا و خطرات واکسن کووید-۱۹ کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ابزار طوری طراحی شده است که بتواند به مردم در تصمیم‌گیری برای واکسیناسیون کمک کند و همچنین، به آنها امکان بدهد تا از احتمال ابتلا به کووید-۱۹ در شرایط متفاوت آگاه شوند.

شرت ادامه داد: کاربران می‌توانند به این ابزار دسترسی داشته باشند و سن، جنسیت، وضعیت انتقال بیماری و واکسیناسیون خود را در آن وارد کنند تا امکان محاسبه شخصی‌سازی شده خطر برای آنها فراهم شود. شما می‌توانید امکان ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از این بیماری را در مورد خود بررسی کنید. همچنین، می‌توانید شانس خود را در مورد ایجاد یک لخته خون غیر معمول ناشی از واکسن "آسترازنکا"(AstraZeneca) مورد بررسی قرار دهید و این داده‌ها را در زمینه سایر خطرات مرتبط نیز مشاهده کنید.

ماشین حساب CoRiCal هنوز در مرحله آزمایش به سر می‌برد اما مطابق جدیدترین توصیه‌های بهداشتی و علمی از جمله ارزیابی پیامدهای مربوط به واکسن‌های "فایزر"(Pfizer) و "مدرنا"(Moderna)، بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت و کووید-۱۹، به طور مداوم به روزرسانی می‌شود.

گروهی از دانشمنان حوزه پزشکی، پزشکان، متخصصان همه‌گیرشناسی و کارشناسان آماری در پروژه CoRiCal شرکت کرده‌اند.

"جان لیت"(John Litt)، از پژوهشگران این پروژه گفت: من امیدوارم که CoRiCal بتواند به صرفه‌جویی در زمان کمک کند و یک روش دقیق را برای ارزیابی خطر ابتلا به کووید-۱۹ یا عوارض احتمالی واکسن ارائه دهد.

وی افزود: پزشکان، زمان زیادی را صرف می‌کنند تا خطرات کووید-۱۹ را برای بیماران خود توضیح بدهند. یک ابزار دقیق مبتنی بر شواهد می‌تواند به پزشکان در تسهیل روند واکسیناسیون کمک کند.

دکتر "اندرو برد"(Andrew Baird)، از پژوهشگران این پروژه گفت: CoRiCal با دوزهای تقویت‌کننده، سویه‌های جدید ویروس، واکسن‌های جدید، گروه‌های جوان‌تر، بازارهای بین‌المللی و حتی با بیماری‌های عمومی، قابل سازگاری است. این فناوری، احتمال خطر را با استفاده از جدول‌های ساده نشان می‌دهد تا مقایسه خطرات و پیامدهای ناشی از کووید-۱۹ یا واکسن‌ها به سادگی انجام شود.

وی افزود: شاید CoRiCal بتواند به استرالیا کمک کند تا به سوی واکسینه کردن ۹۰ تا ۹۵ درصد جمعیت یا حتی بیشتر از آن حرکت کند. هرچه میزان واکسیناسیون بالاتر باشد، برای افراد، جوامع، سلامت روان، خدمات بهداشتی و کشور بهتر خواهد بود./ایسنا

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ابتلا به کووید ۱۹ ماشین حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات

به گزارش همشهری آنلاین، علی محمد مختاری در این باره گفت: افزایش شهرنشینی و رشد جمعیت در کلان شهرهایی نظیر تهران و وجود آلودگی‌های زیست محیطی در این کلان شهرها، نیاز به فضای سبز و گسترش آن را به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر در کاهش آلاینده ها مطرح می کند.

او افزود: آفات و بیماریها یکی از عوامل خسارت برای فضای سبز شهری هستند که در صورت عدم کنترل می توانند سالانه خسارت جبران ناپذیری را وارد سازند. از این رو یکی از مسائل پر اهمیت در حوزه نگهداری و حفظ فضای سبز شهری حفاظت از گیاهان در برابر خسارت آفات و بیماریها است که یکی از چالش های حائز اهمیت برای دست اندرکاران فضای سبز شهری است. سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران در راستای حفاظت از محیط زیست و درختان در برابر آفات و بیماریهای موجود ، اقدام به انجام مدیریت تلفیقی با آفات و بیماریها (IPM) نموده که مقابله با آفات و بیماریها تنها از طریق مبارزه تلفیقی و مکانیکی و بیولوژیکی انجام می پذیرد و در موارد حساس از سموم گیاهی استفاده می‌شود که برای عموم شهروندان و محیط زیست مضر نباشد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با تاکید بر اینکه سال های اخیر به دلیل افزایش بیماریهای ناشی از آلودگی‌ها، گرم شدن کره زمین، نبود زمستان های سرد تا حد زیادی بیماری های موجود در فضای سبز را افزایش داده است، ادامه داد: بیماری‌های مهمی همچون سفیدک ها، شانکرها و آفاتی همانند سفید بالک، سوسک برگ خوار نارون پسیل، زیتون سوسک چوبخوار و پوستخوار، شته و.... در این کلان شهر شیوع یافته اند که با انجام اقدامات تلفیقی مهار و تحت کنترل قرار می‌گیرند.

مختاری در ادامه برخی از آفات و بیماریهای شایع در فضای سبز شهر تهران را معرفی کرد و گفت: سفید بالک ها علائمی در زیر برگها و اطراف رگبرگها گیاه میزبان (توت زیتون) هستند و از شیره گیاه مکیده و از خود ماده چسبناک عسلک بجا می گذارند.

کد خبر 848607 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران تهران بوستان

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • اختلاف حساب منجر به قتل یک جوان خویی شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد