Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: همه گیری کروناویروس زمانی به نقطه پایان خود خواهد رسید که تمامی کشورها به کارگیری موثر تمامی ابزارها، تجهیزات و دستورالعملها را در دستور کار خود قرار دهند.

وی افزود: همه گیری زمانی پایان می یابد که جهان تصمیم به پایان یافتن آن بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در دست ماست. ما از همه ابزارهای مورد نیاز برخورداریم: ابزارهای پزشکی و بهداشت عمومی موثر. اما جهان از این ابزارها به خوبی استفاده نکرده است. تقریبا در طول یک هفته ۵۰ هزار نفر جان خود را از دست می دهند و همه گیری هنوز به پایان نرسیده است.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از کشورهای عضو گروه ۲۰ که ۴۰ درصد جمعیت خود را در برابر کروناویروس واکسینه کرده اند، درخواست کرد تا به طور فعال در سازوکار کوواکس و همچنین صندوق خرید واکسن آفریقا (AVAT) مشارکت داشته باشند.

به گزارش بیزینس استاندارد، همچنین روز گذشته (یکشنبه) "آنتونیو گوترش"، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز از کشورهای عضور گروه ۲۰ درخواست کرد که در جمع آوری هشت میلیارد دلار کمک کنند تا از توزیع عادلانه واکسن های کووید-۱۹ در سراسر جهان اطمینان حاصل شود.

پربیننده ترین زمان مناسب برای مسواک زدن آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۸/۲)​​ تشخیص کرونا با استفاده از یک روش شیرین دانشمندان به معجونی علیه پیری دست یافته‌ اند؟ واکسن کرونا در ایران فوتی داشت؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد

به گزارش جام جم آنلاین، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

براساس گزارش المیادین، کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌ بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد