Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تعمیر، تکمیل و خدمات فنی چاه‌های شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تعمیر ۴۶۱ عدد تجهیزات و شیرآلات سرچاهی و درون‌چاهی(3sv) این شرکت در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، یونس عباسی‌لرکی گفت: این تجهیزات که اندازه و فشار مختلف دارند و غیر عملیاتی شده بودند، همسو با تولید ایمن و پایدار تعمیر و بازسازی شدند و دوباره در چاه‌های بهره‌برداری و در حال حفاری و تعمیر استفاده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعمیر این تجهیزات در شرایط تحریم‌ و همه‌گیری کرونا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی بوده و افزون بر تحقق برنامه‌های پدافند غیرعامل در حوزه تخصصی حفاری و استمرار تولید نفت و گاز و ممانعت از توقف چاه‌های تولیدی شرکت‌های بهره‌برداری، بیش از ۳۳۲ میلیارد ریال صرفه‌جویی به‌دنبال داشته است.

مدیر تعمیر، تکمیل و خدمات فنی چاه‌های شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: در بخش روسطحی این تجهیزات شامل ۴۱۷ عدد شیرآلات و تجهیزات سرچاهی با محدوده‌ سایزی ۱۶/۱-۲ تا ۱۱ اینچ و با فشار کاری ۳ تا ۱۵ هزارپام و در زیرسطحی ۴۴ عدد تجهیز شیرهای ایمنی درون‌چاهی (3sv) با سایزهای ۳.۸۱۳ تا ۵.۹۶۳ اینچ است که در شرایط بحرانی و اضطراری نقش اصلی در توقف جریان و ایمن‌سازی چاه را به‌عهده دارند.

عباسی‌لرکی گفت: برخی از این تجهیزات مخصوص استفاده در چاه‌هایی با میزان هیدروژن سولفوره بالا (H2S TRIM) است و در انحصار معدودی از شرکت‌های خارجی است که احیا و به‌کارگیری دوباره اقلام یادشده نقش مهمی در نگهداشت و تولید ایمن و پایدار ایفا می‌کند.

منبع: شانا

کلیدواژه: تعمیر و بازسازی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تولید داخل نفت خیز جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق ۷۰ کیلومتر از مسیر روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، یوسف اینانلو شامگاه امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویض سیم‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار در حدود ۹۵ درصد روستاهای شهرستان تاکستان تاکنون اجرا شده و به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده و برای اجرای این طرح ۲۲ میلیارد تومان اعتبار بودجه و اعتبار هزینه شده است. در سال گذشته هم بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض سیم‌های مسی به کابل خود نگهدار در حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای شهر تاکستان هزینه شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان از برگزاری مناقصه برای معرفی پیمانکاری مجری فاز دوم این طرح خبر داد و گفت: در فاز دوم اجرای این طرح در محدوده‌ای به طول ۶۰ کیلومتر دیگر در سطح شهر تاکستان در حال برگزاری مناقصه و معرفی پیمانکار هستیم که حداکثر تا پایان شهریورماه این پیمانکار انتخاب می‌شود.

اینانلو با اشاره به اجرای فاز نخست بهسازی شبکه برق ادارات اقماری در چهار شهر از توابع شهرستان تاکستان گفت: بهسازی شبکه برق ادارات اقماری شهرهای اسفرورین، خرمدشت، ضیاءآباد و نرجه در محدوده‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که اعتبار آن ۱۴ میلیارد تومان است.

وی با یادآوری وجود ۱۰۰ روستا در تاکستان ادامه داد: بقیه روستاها هم حداکثر تا یک ماه آینده به کابل خودنگهدار مجهز خواهند شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان در انتهای صحبت‌هایش با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۷۶۵ مشترک برق در تاکستان یادآور شد: از این تعداد ۶۸ هزار و ۸۰۱ مشتری در بخش خانگی، ۹ هزار و ۷۳۸ مشترک در بخش تجاری، ۳ هزار و ۶۱۹ مشترک در بخش عمومی، ۱۹۷۱ مشترک در بخش کشاورزی و ۶۳۶ مشترک هم در بخش از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان بهره‌مند شدند.

کد خبر 748526

دیگر خبرها

  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد