Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین گیلان،فردین مهرابیان اظهار داشت: براساس رنگبندی جدید تمامی شهرستان‌های گیلان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد این در حالی است که هفته گذشته املش و رضوانشهر آبی بود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: آغاز خیز ششم کرونا به میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بستگی دارد لذا هر چه موازین بهداشتی بیشتر رعایت شود و دورهمی‌ها کمتر شود نگرانی‌ها از بابت آغاز موج ششم کرونا کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر چه موازین بهداشتی کمتر رعایت شود نگرانی‌ها از آغاز پیک بعدی افزایش می‌یابد افزود: افزایش ترددها از اقصی نقاط کشور به گیلان در روزهای اخیر و کاهش میزان رعایت دستورالعمل‌ها در تغییر رنگ‌بندی استان موثر بود.

مهرابیان خاطرنشان کرد: در این راستا از هم‌وطنان تقاضا داریم در کنار انجام واکسیناسیون، پروتکل‌های بهداشتی را نیز رعایت کنند تا گرفتار موج بعدی کرونا نشویم و یا در صورت گرفتار شدن با خیز ششم شدت و علائم آن کمتر باشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آخرین آمار کرونا در گیلان خبر داد و عنوان داشت: 356 بیمار کرونایی هم‌اکنون در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند که 60 نفر از این تعداد در 24 ساعت گذشته به آمار مذکور افزوده شده‌اند.

وی با بیان اینکه 67 بیمار کرونایی به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند و 15 نفر به تازگی به این بخش منتقل شده‌اند تصریح کرد: متأسفانه 66 نفر از بیماران کرونایی در وضعیت بدحال هستند.

مهرابیان با اشاره به تعداد پایگاه‌های فعال واکسیناسیون در استان گیلان اظهار داشت: 247 پایگاه واکسیناسیون امروز در سطح استان گیلان و 42 مرکز در سطح شهرستان رشت به انجام واکسیناسیون هم‌استانیان مشغول بودند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فردین مهرابیان علوم پزشکی گیلان رشت استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز