Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@21:19:17 GMT

افزایش ۲۷.۷ درصدی تولید شمش آلومینیوم

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۹۱۸۱

افزایش ۲۷.۷ درصدی تولید شمش آلومینیوم

ایران اکونومیست- آمار تولیدی سال جاری تا پایان شهریورماه نشان می‌دهد که از ۱۰ محصول منتخب معدنی، پنج محصول با افزایش تولید مواجه شده که در صدر آن‌ها شمش آلومینیوم با افزایش بیش از ۲۷ درصد قرار دارد و شش محصول هم کاهش تولید را تجربه کرده‌اند که بیش‌ترین کاهش متعلق به فولاد خام و سیمان به ترتیب به میزان ۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ و ۹.۵ درصد است.

 بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مجموع شش ماهه نخست سال جاری حدود ۱۲ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۲۰۰ تن فولاد خام تولید شده که نسبت به ۱۴ میلیون و ۲۳۷ هزار تن تولید شده در مدت مشابه سال گذشته افت ۹.۵ درصدی را نشان می‌دهد که بیشترین میزان کاهش تولید محصولات معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

پس از آن سیمان نیز ۹.۲ درصد کاهش تولید را در نیمه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده و از ۳۵ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۶۰۰ تن به ۳۲ میلیون و ۳۵۴ هزار و ۷۰۰ تن رسیده است.

کنسانتره زغالسنگ نیز با تولید ۷۲۴ هزار تن در مجموع شش ماهه امسال کاهش شش درصدی تولید را ثبت کرده است. طی نیمه نخست سال ۱۳۹۹، از این محصول معدنی ۷۷۰ هزار و ۶۰۰ تن تولید شده بود.

کمترین میزان کاهش تولید در این مقایسه آماری مختص آلومینا و محصولات فولادی است که به ترتیب ۴.۶ درصد و ۳.۸ درصد افت تولد را تجربه کرده‌اند. آلومینا از ۱۲۱ هزار و ۷۰۰ تن به ۱۱۶ هزار و ۱۰۰ تن رسیده و محصولات فولادی نیز از ۱۳ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۴۰۰ تن به ۱۲میلیون و ۸۲۲ هزار و ۶۰۰ تن در مجموع شش ماهه ابتدایی سال جاری رسیده است.

بر اساس این گزارش، به ترتیب شمش آلومینیوم، شیشه جام، ظروف چینی، کاشی و سرامیک و کاتد مس در شش ماهه امسال افزایش تولید را نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تجربه کرده‌اند.

شمش آلومینیوم با ۲۷.۷ درصد افزایش از ۲۰۸ هزار و ۱۰۰ تن به ۲۵۶ هزار و ۸۰۰ تن، شیشه‌جام با ۲۵.۴ درصد رشد تولید از ۵۲۴ هزار و ۷۰۰ تن به ۶۵۸ هزار و ۲۰۰ تن و ظروف چینی با افزایش ۱۷.۲ درصد از ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن به ۲۹ هزار و ۹۰۰ تن تولید در مجموع شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ رسیده‌اند.

همچنین کاشی و سرامیک در این مدت با افزایش ۵.۷ درصد از ۲۰۹ میلیون و ۳۲۴ هزار و ۲۰۰ متر مربع به ۲۲۱ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۶۰۰ تن افزایش تولید داشته است.

در نهایت نیز کاتد مس ۳.۷ درصد افزایش تولید را تجربه‌ کرده‌ است. از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه ۱۵۰ هزار و ۷۰۰ تن کاتد مس تولید شد. میزان تولید این محصول در مدت مشابه سال گذشته ۱۴۵ هزار و ۳۰۰ تن ثبت شده است.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدت مشابه سال گذشته شمش آلومینیوم افزایش تولید هزار و ۶۰۰ تن هزار و ۷۰۰ تن کاهش تولید تجربه کرده سال جاری ۷ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند