Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت هفته وحدت در آستانه ولادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) با حضور شخصیت‌های پاکستانی از جمله «ظفر میرزا» وزیر پیشین بهداشت و دستیار نخست وزیر پاکستان به عنوان مهمان ویژه و «احسان خزاعی» رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد برگزار شد.
این برنامه با هدف تکریم از پیامبر اکرم (ص)، توجه به هفته وحدت و ترویج مودت و ارادت به ساحت پیامبر اعظم (ص) و ارائه تصویری زیبا از اسلام و پیامبر (ص) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد «کریم منصوری» قاری بین المللی جمهوری اسلامی ایران نیز در محفل گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) در کنار جمعی از شخصیت‌های علمی، سیاسی، فرهنگی، هنری و مذهبی از پاکستان حضور یافت.

احسان خزاعی رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد نیز در آغاز برنامه طی سخنانی با اشاره به روابط تاریخی و فرهنگی ایران و پاکستان، میلاد فرخنده پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت مسلمین را تبریک گفت. وی از همکاری صمیمانه مرکز ملی و موزه باستانی دولت پاکستان در برگزاری این مراسم باشکوه و همچنین برگزاری نمایشگاه خطاطی اسلامی قدردانی کرد.

رایزن فرهنگی کشورمان در ادامه به تشریح گوشه‌هایی از سیرۀ پیامبر اکرم (ص) و اهمیت و جایگاه هفته وحدت پرداخت و در معرفی نمایشگاه خطاطی اسلامی گفت: در بخش نمایشگاهی ۶۰ اثر هنری خطاطی با موضوع حضرت رسول (ص)، وحدت و اتحاد مسلمین و اشعار فارسی و اردو علامه اقبال از سه هنرمند به نمایش گذاشته شده است.

خزاعی اشعاری از علامه محمد اقبال در مورد لزوم وحدت مسلمین و نیز اظهار علاقه وی به حضرت رسول و خاندان او را قرائت کرد.

انوارالحق قائم مقام مرکز ملی و موزه باستانی دولت پاکستان در این مراسم طی سخنانی از همکاری رایزنی فرهنگی ایران در اسلام آباد قدردانی و اظهار امیدواری کرد در آینده نیز چنین محافل قرآنی و نعت خوانی با محور وحدت مسلمین در مؤسسه لوک ورثه برگزار شود. وی افزود: خاطرات خیلی خوبی از سفر به ایران برای شرکت در همایش موزه‌های جهان اسلام دارم و تجربیات جدیدی را از برادران ایرانی در این حوزه آموختم. وی از سفر خود به ایران به عنوان سفری فراموش نشدنی یاد کرد.



ظفر میرزا وزیر پیشین بهداشت و دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان طی سخنانی با تبریک ولادت فرخنده حضرت محمد مصطفی (ص)، روابط ایران و پاکستان را به عنوان روابط دیرینه دو کشور اسلامی توصیف کرد و گفت: اگر زبان فارسی نبود اردو نیز وجود نداشت.

وی اظهار داشت: در اردو واژه‌های فارسی فراوانی وجود دارند. نکته دیگر این است که ایران اولین تمدنی بود که ذهن مردم را تغییر داد. وی اظهار امیدواری کرد در آینده نیز میان ایران و پاکستان همکاری‌های فرهنگی و هنری بیش از پیش گسترش یابد و نمایشگاه‌های مختلف فرهنگی و هنری در محل لوک ورثه با همکاری رایزنی فرهنگی سفارت ایران در پاکستان برگزار شود.

در ادامه پروفسور سعید احمد محقق و زبان شناس پاکستانی نیز با تبریک ایام فرخنده میلاد پیامبر (ص)، در این مراسم، در خصوص تاریخچه خطاطی نستعلیق سخنانی ایراد کرد. وی گفت: خطاطان و هنرمندان ایرانی خط نستعلیق را با مخلوط کردن خط نسخ و تعلیق ایجاد کردند. وی گفت: مردم شبه قاره و پاکستان همواره ارتباط تنگاتنگ هنری و فرهنگی با یکدیگر داشته اند و هنرمندان شبه قاره و پاکستان، خط نستعلیق را از ایرانی‌ها فرا گرفتند و در دنیای امروزی ما باید تلاش کنیم تا این هنر اصیل حفظ شود.

نعت خوانی و سرودن اشعاری در وصف پیامبر خوبی‌ها توسط شاعران پاکستانی از دیگر برنامه‌های مراسم افتتاحیه بود.
در ادامه این مراسم، نمایشگاه خطاطی اسلامی افتتاح و گشایش یافت. این نمایشگاه به مدت ۳ روز و در ایام هفته وحدت به کار خود ادامه خواهد داد.

کد خبر 5335463

منبع: مهر

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران هفته وحدت کریم منصوری پاکستان هفته وحدت کنفرانس وحدت اسلامی وحدت اسلامی قرآن قرآن کریم فعالیت های قرآنی پیامبر اکرم ص انقلاب اسلامی ایران شیعه قران آیت الله خامنه ای افغانستان فلسطین شیعیان نمایشگاه خطاطی اسلامی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • مراسم گرامی داشت مقام آیت‌الله ترابی برگزار شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • آیین اختتامیه هفته برزگداشت سعدی برگزار شد