Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشین حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران کسری ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس و ۱۵۰۰ واگن مترو در شهر تهران را نتیجه ۱۶ دهه بی‌توجهی دولت‌ها به بخش حمل و نقل عمومی پایتخت عنوان کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه خبری شهر، سیدمناف هاشمی امروز در مراسم معارفه معاونان جدید شهرداری تهران، ترافیک را یکی از معضلات اصلی شهر تهران عنوان کرد و گفت: بر اساس نظرسنجی‌های رسانه‌ای و اجتماعی، اصلی‌ترین خواسته مردم مرتبط با رفع آلودگی هوا و ترافیک است و  رفع این چالش‌ها هم جزو محورها و برنامه‌های اصلی شهردار تهران قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بدترین شرایط در سمت معاون حمل و نقل و ترافیک، فعالیت کردم، افزود: نزدیک به دو دهه است که نسبت به حوزه حمل و نقل از سوی دولت‌ها بی‌مهری شده و چه در دولت گذشته و چه پیش از آن، ۱۶ سال دولت‌ها به حوزه حمل و نقل و ترافیک توجهی نکردند.

به گفته مشاور شهردار تهران در امور شاخص‌های زیست محیطی و دستیابی به هوای پاک، نتیجه این بی‌توجهی‌ها محصولی است که امروز داریم، یعنی نزدیک به ۵۰۰۰ دستگاه کسری اتوبوس، بیش از ۱۵۰۰ دستگاه واگن در شهر تهران و ایستگاه‌های مترویی که تا پیش از این باید تکمیل می‌شد و امروز می‌توانستیم تمام منابع را در بخش اتوبوس و واگن مترو هزینه کنیم، اما متاسفانه هنوز درگیر ساخت ایستگاه مترو هستیم.

هاشمی با اشاره به اقداماتی که در طول ۱۷ ماه فعالیتش در سمت معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران انجام شد، گفت: در این مدت قرارداد ۲۵۰ اتوبوس منعقد و ۱۴ ایستگاه افتتاح شد که بار بسیار سنگینی بود و منابع آن از محل اوراق مشارکت با کمترین فشار به شهرداری تامین شد. درواقع منابع اوراق مشارکت در سال‌های ۹۷ تا ۹۹ محقق و سبب شد تا معاونت را با ۲۰۰۰ میلیارد تومان موجودی در حساب، تحویل دهم این در شرایطی است که در ابتدای کارم، ۲۰۰۰ میلیارد تومان بدهی داشتیم.

معاون پیشین حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه هزینه کردن در حوزه حق‌الناس به طور قطع سخت‌تر از بیت‌المال است، گفت: تمام منابع ما مستقیما متعلق به مردم است و آنان به طور مستقیم بر کار ما نظارت دارند، بنابراین اگر به خواسته‌های مردم توجه نکنیم کار سخت می‌شود.

به گفته هاشمی، شهرداری می‌تواند در شکافی که امروز میان مردم و دولت به هر دلیلی به وجود آمده موثر باشد و این شکاف را از بین ببرد. بر اساس مطالعات، محبوب‌ترین انتخابات‌ها در دنیا پارلمان‌های شهری است، اما متاسفانه در کشور ما روز به روز ارزش و اهمیت خود را از دست می‌دهد و این به این مفهوم است که فاصله میان مردم و دولت بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه اداره شهرداری‌ها دولتی نیست و فقط باید از طریق شهروندان انجام شود، توضیح داد: انتخاب شهردار هم با شهروندان است که از سوی اعضای شورای شهر انتخاب می‌شود، بنابراین باید نیازهای شهروندان را تامین کنیم؛ چرا که زمان هم به سرعت می‌گذرد و امیدوارم در پایان دوره خودمان، کارنامه‌ای داشته باشیم که مورد قبول خداوند، شهروندان و وجدان خودمان باشد.

هاشمی در خاتمه همچنین برای معاونان جدید شهرداری تهران آروزی موفقیت و اعلام آمادگی برای همکاری و کمک کرد و از اقدامات معاونان پیشین و همینطور پیروز حناچی شهردار سابق تهران تشکر کرد.

برچسب هااتوبوس رانی تهران حمل و نقل عمومی شرکت بهره برداری متروی تهران شهرداری تهران

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتوبوس رانی تهران حمل و نقل عمومی شرکت بهره برداری متروی تهران شهرداری تهران آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۰۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی در جریان بازدید خبرنگاران از منطقه ۵ شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: قرارداد ۱۰۰ دستگاه اتوبوس متروباس در دهه ۹۰ با کشور سوسیس بسته شد که در حال حاضر ۴ دستگاه موجود است. 

وی با بیان اینکه به دلیل خریداری غیرفنی، این اتوبوس‌ها در شرایط آب و هوایی تهران کاربردی نداشت، خاطرنشان کرد: ۲ دستگاه فعال بود که از روز گذشته تنها یک دستگاه در خط خاوران فعال است. این متروباس با آب و هوای تهران به درد پایتخت نمی‌خورد. به دلیل مشکلات فنی و تحریم‌ها از ۱۰۰ دستگاه به ۴ دستگاه رسیدیم که فعلا یک دستگاه موجود است. 

علیزاده با اشاره به اینکه در زمان تحویل مدیریت شهری ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس فعال داشتیم که حدود ۸۰۰ دستگاه شاغل در خطوط بود، تصریح کرد: از ابتدای دوره ششم ۸۲۶ دستگاه نوسازی و خریداری در اختیار مردم قرار گرفته است. ۵۰۰ دستگاه مستقیم با پول شهرداری و ۲۷۱ به صورت مشترک با دولت خریداری شده است. ما ۱۸۰۰ دستگاه را فعال تحویل گرفتیم و در حال حاضر کسانی که مدعی کم‌کاری شهرداری هستند باید بدانند که از اتوبوس‌های شرکت‌های مختلف در پایتخت استفاده می‌شود. 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: سال ۱۴۰۱ حدود ۵۰ دستگاه و سال گذشته به همراهی بخش خصوصی ۴۰۰ دستگاه را بازسازی کردیم. این عدد به ۳۰۵۰ اتوبوس فعال رسید و امروز برای مردم ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط خدمت رسانی می‌کنند. باید ۵ تا ۷ هزار اتوبوس در تهران کار کند. با حمایت و عزم شهردار و شورای شهر تهران سال گذشته ۴۵ درصد بودجه به حمل و نقل تخصیص داده شده که ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت ایران‌خودرو اختصاص داده شد و شامل حدود ۱۰۰۰ اتوبوس است. 

وی ادامه داد: تیرماه سال گذشته ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس از محل شرکت‌های داخلی قرارداد بستیم که بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان مبلغ قرارداد ما مدل پرداختی ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد غیر نقد و ملک و ۵۰ درصد تسهیلات بود. بر اساس قرارداد ۲۵۰۰ دستگاه باید طبق زمان بندی مقرر شده حدود ۱۵۰۰ عدد تحویل می‌دادند. ما مردم را معطل تولید داخل به واسطه عقب ماندگی ۱۰ ساله نمی‌کنیم؛ بنابراین طی انعقاد قراردادی با چین مقرر شد به دلیل قیمت مناسب ۲۵۰۰ اتوبوس برقی تحویل شهرداری تهران شود که این تعداد باعث کاهش سرفاصله‌ها خواهد شد. 

علیزاده با تاکید بر اینکه اگر مشکلات بانک مرکزی و بانک شهر و تخصیص ارز حل شود با پرداخت پیش پرداخت ظرف ۶ ماه شاهد ورود اتوبوس‌های برقی در تهران خواهیم بود، گفت: از ۲۵۰۰ اتوبوس داخلی نیز تا پایان این ماه پیش پرداخت آن نیز انجام خواهد شد. از سال آینده هر ماه ۵۰ اتوبوس داخلی وارد پایتخت خواهد شد. در سطح کشور و کلانشهر تهران وقتی کار مفیدی برای مردم انجام می‌شود عده‌ای خوشحال نمی‌شوند. حوزه نوسازی در دوره‌های قبل تقریبا صفر بوده و این فاجعه است. ما در دوره فعلی ۷ برابر نوسازی داشتیم که این نشان از تفکر انقلابی و جهادی است. 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به اینکه طی دو سال مدیریت شهری فعلی قرارداد ۵ هزار دستگاه اتوبوس بسته شد و این باعث خوشحالی همه نیست، خاطرنشان کرد: در قراردادی که با طرف چینی بستیم، بعد از مشخصات فنی مسائل مالی را در نظر گرفتیم. ما با شرکت چینی وارد مذاکره شدیم که بتواند ۸۰ درصد را تامین مالی کند و بتواند اتوبوس‌ها را یک‌جا تولید کرده و تحویل ما بدهد. 

علیزاده افزود: اعضای شورا که می‌گویند قرارداد را ندیده‌اند، کم لطفی می‌کنند. قرارداد حاضر است البته نباید به حاشیه کشانده شود و مردم را از ماموریت اصلی منحرف کنند. مهمترین ماموریت ما تامین ۲۵۰۰ اتوبوس است. 

وی ادامه داد: دوستانی که اعتراض به عدد مقرر شده اتوبوس‌های بازسازی شده می‌کنند در دوران مدیریت خودشان تنها ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس را وارد کردند. این افراد امروز چه استدلالی دارند که ما ظرف ۴ سال نتوانیم این اعداد را مقرر کنیم. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

علیزاده با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده در راستای ورود اتوبوس‌های برقی گفت: مهم‌ترین موضوع در اتوبوس برقی باتری آنهاست. اتوبوس برقی در نظر گرفته شده بیشترین پیمایش را برای مردم خواهد داشت؛ چیزی بالغ بر بالای ۲۷۰ کیلومتر. همچنین مانند اتوبوس‌های تولید داخل خدمات پس از فروش برای این اتوبوس‌ها در نظر گرفتیم. در حال مذاکره با شرکت‌های تولید کننده داخلی برای تامین خدمات پس از فروش این اتوبوس‌ها هستیم و قرار است ظرف ماه جاری برای خدمات پس از فروش به یک تا دو تولید کننده داخلی واگذار کنیم که در آینده دچار مشکل نشویم.

وی خاطرنشان کرد: اتوبوس‌های جاری در تهران روز‌های عادی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را جابه‌جا می‌کنند. اتوبوس‌های فعلی را در منطقه غرب تهران نوسازی کردیم تا جایگزین اتوبوس‌های فرسوده شود. ما تا پایان دوره مدیریت شهری تمام تلاشمان را می‌کنیم که ۵ هزار اتوبوس را مقرر کنیم. همچنین این ۵ هزار اتوبوس تماما ۱۲ متری است. در حوزه تندرو سرفاصله‌ها مناسب است مگر اینکه در هوای بارانی. اولویت بعدی ما اتوبوس‌های تندرو است. 

علیزاده در پایان با اشاره به حل اختلاف با ایران‌خودرو گفت: کار را با ایران‌خودرو پیش می‌بریم. جلساتی برگزار شده و قول دادند که ظرف ۲ ماه آینده مشکلات را حل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • رقم پرداختی ما به حوزه حمل و نقل ۳۴ همت است
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴