Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نتایج مطالعه‌ای تازه نشان می‌دهد که لبنیات پرچرب به اندازه لبنیات کم‌چرب، برای کودکان، مفید هستند.

نتیجه تحقیقات دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان می‌دهد که توصیه‌های بهداشت عمومی فعلی درباره استفاده کودکان بالای ۲ سال از محصولات لبنی کم‌چرب، ممکن است نیاز به تجدید نظر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، در یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله به‌طور تصادفی به‌جای لبنیات معمولی، لبنیات کم‌چرب یا پرچرب دریافت کردند.

محققان، نخستین‌بار، چاقی، ترکیب بدن، فشار خون و نشانگرهای زیستی کودکان را به‌طور جامع اندازه‌گیری کردند تا اثر مصرف لبنیات بر آن‌ها را زیر نظر بگیرند.

پروفسور ترز اوسالیوان، سرپرست گروه تحقیق، در این‌باره می‌گوید: «یافته‌ها تفاوت قابل توجه بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان ندادند.»

او افزود: «قبلا تصور می‌شد که کودکان خردسال به‌دلیل میزان کمتر چربی‌های اشباع‌شده و چگالی کمتر انرژی، بهتر است از محصولات لبنی کم‌چرب استفاده کنند تا به نوبه خود، به جلوگیری از چاقی و خطر مربوط به بیماری‌های قلبی و عروقی، کمک کند؛ اما نتیجه مطالعه ما نشان می‌دهد که کودکان سالم می‌توانند با خیال راحت، محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثر نامطلوب قلبی، مصرف کنند.»

کودکان خود را از خوردن این غذاها منع کنید بهترین مواد غذایی برای کودکان ۵ تا ۸ ساله

محققان با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، اذعان دارند که تجدید نظر در آینده درباره دستور برنامه غذایی، باید توصیه کند که کودکان بالای ۲ سال می‌توانند از لبنیات پرچرب یا کم‌چرب، استفاده کنند.

کد خبر 633869 برچسب‌ها کودکان تغذیه سالم لبنیات - شیر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کودکان تغذیه سالم لبنیات شیر کم چرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس

در حالی که طرح رایگان شیر مدارس بعد از سال‌ها توقف در اجرا در سال تحصیلی جاری با دستور رئیس جمهور اجرایی شد؛ اما تولیدکنندگان محصولات لبنی از تاخیر در پرداخت تعهدات ابراز گلایه می‌کنند و برای حل مشکل پیشنهاداتی ارائه داده‌اند.

سید محمدرضا بنی طبا - سخنگوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح رایگان شیر مدارس گفت: این طرحی که بعد از سال‌ها توقف با دستور مستقیم رئیس جمهور اجرایی شد یکی از خدمات خوب دولت بود که انتظار می رود همه دستگاه ها در اجرای درست آن کوشا باشند.

بنی طبا با اشاره به اینکه طرح شیر رایگان مدارس در برنامه هفتم مصوب شده و امیدواریم این طرح در سال آتی تحصیلی تداوم داشته باشد، گفت: می‌دانیم دولت در تامین منابع و توسعه طرح به تمام مقاطع تحصیلی با مشکل مواجه است و بر همین اساس پیشنهاد صنایع لبنی این است که تامین منابع طرح از محل مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌هایی که در این طرح مشارکت دارند، تامین شود.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی ضمن گلایه از کندی روند انجام تعهدات گفت: علی رغم همکاری بسیار خوب و پیگیرانه وزارت آموزش و پرورش و نیز تصویب منابع در کمیسیون تلفیق اما گزارش‌هایی که از تولیدکنندگان دریافت کرده‌ایم حکایت از آن دارد که مطالبات حدود ۳۰۰ تولید کننده در این طرح منتظر تصمیم سازمان برنامه و بودجه و ریاست این سازمان قرار دارد.

بنی طبا با اشاره به اینکه تولیدکنندگان خود تعهداتی نسبت به دامداران و تامین کنندگان شیرخام دارند، عنوان کرد: بخشی از مطالبات مرحله اول توزیع شیر رایگان انجام شده، اما مراحل بعدی با وجود انجام تعهدات از سوی تولیدکنندگان هنوز در پیچ و خم تصمیمات دولتی و بروکراسی اداری است و این در حالی است که هر روز تاخیر در انجام تعهدات منجر به کاهش انگیزه تولیدکنندگان برای مشارکت در این طرح خواهد شد.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان در اجرای این طرح با کمترین حاشیه سود ورود کردند و وزارت آموزش و پرورش هم همکاری بسیار خوبی در اجرا و پیگیری مطالبات تولیدکنندگان داشته خواست هر چه زودتر نسبت به تخصیص منابع قانونی مصوب اقدام و شعار حمایت از تولید را در عمل نشان داده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند!
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • ببینید | لحظه منفجر شدن سربازان روسی هنگام خنثی کردن مین؛ حاوی تصاویری که برای کودکان مناسب نیست
  • بهترین قطار برای سفر شما کدام است؟ راهنمای انتخاب قطار مناسب