Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، در این جلسه که با دستور کار بررسی عملکرد دستگاه های اجرایی در سال آبی گذشته و تبیین برنامه برای سال آبی پیش رو تشکیل گردید، دکتر یخکشی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با شایسته دانستن اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه های اجرایی گفت: با توجه به پیش بینی ها، سال آبی پیش رو نیز همانند سال آبی 1399-1400 بارش ها از میانگین سالانه پایین تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : یکی از عوامل مهم در عبور موفق از سال آبی گذشته سدهای استان بوده که از سال آبی 98-99 آب مناسبی را ذخیره داشت.

دبیر کارگروه سازگاری با کم آبی استان خاطر نشان کرد ‌، در حال حاضر وضعیت سدها در وضعیت نرمال قرار نداشته و از این حیث نیز ذخیره مناسبی برای سال آبی پیش رو نداریم و این وضعیت در حوزه تجن سخت تر خواهد بود و باید با تغییر الگوی کشت، صرفه جویی و استفاده از گیاهان کم آب طلب از خسارتهای احتمالی جلوگیری نماییم.

در ادامه دکتر رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران ، این کارگروه را برای گذر از خشکسالی پیش رو مهم دانست و گفت: ذخیره سازی آب های سطحی در مازندران نسبت به ظرفیت آن در حد مطلوب قرار ندارد که باید این ضعف در استان را با احداث سدهای مناسب تقویت نماییم.

رازجویان اضافه کرد : عامل مهم دیگر برای ذخیره نمودن آب های سطحی آببندان ها هستند که باید با لایروبی آنها امکان ذخیره آب را افزایش دهیم.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خشکسالی مازندران آب منطقه ای کارگروه سال آبی پیش رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از مهار سیلاب‌های سامانه بارشی توسط سدهای این استان خبر داد.

عباس صدریان‌فر امروز ۱۵ اردیبهشت ماه اظهار کرد: طی ۱۰ روز گذشته و براساس هشدارهای هواشناسی و بررسی مدل‌هایی که در اختیار داشتیم، تمهیدات لازم را برای مدیریت مناسب حوضه‌های آبریز و سدها اتخاذ کردیم.

وی افزود: با توجه به عدم قطعیت این نوع سامانه‌های بارشی و همچنین قرارگیری در روزهای پایانی آبگیری سدها، مدیریت بارش‌های رخ داده از پیچیدگی‌های فنی بالایی برخوردار بود که خوشبختانه با اقدامات به موقع کنترل شد.

صدریان فر با اعلام حوضه آبریز دز به عنوان بحران‌ ترین حوضه آبریز در این سامانه بارشی عنوان کرد: در حوضه آبریز دز با توجه به میزان انباشت پشت سد دز و میزان بارش‌های احتمالی در این بخش، طی روزهای گذشته و به منظور مدیریت مناسب حوضه آبریز حجم خالی سد جهت کنترل سیلاب افزایش داده شد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: در این سامانه بارشی دو موج قدرتمند در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت رخ داد که در روز اول با کاهش خروجی سد دز از همپوشانی فعالیت مسیل‌های پایین دست و خروجی سد و ایجاد خسارت جلوگیری شد و در روز دوم یک سیلاب با پیک دو هزار مترمکعب در ثانیه به صورت کامل مهار شد.

وی گفت: در حال حاضر ۸۱ درصد از مخازن سدهای استان آبگیری شده و مجموع ذخیره سدهای استان به ۱۷ میلیارد و ۲۵۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل