Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، گروهی از کارشناسان سازمان ملل با محکوم کردن اقدام اخیر آمریکا در اخراج پناهجویان هائیتی از مرزهای این کشور، این حرکت واشنگتن را ادامه سیاست «محرومیت نژادی» این کشور دانستند.

بر اساس این گزارش، این گروه از کارشناسان سازمان ملل که تمرکز آنها بر بررسی و مطالعه موارد مربوط به نژادپرستی و بیگانه هراسی است، با ارسال نامه‌ای به کاخ سفید، اقدام واشنگتن در مورد اخراج پناهجویان اهل هائیتی از کمپ پناهجویان «دِل ریو» واقع در تگزاس آمریکا و استرداد آنها به هائیتی را به شدت محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه که هنوز نسخه کامل آن در رسانه‌ها منتشر نشده آمده است: ایالات متحده با تسریع در اخراج دسته جمعی مهاجران هائیتی، گروهی از مهاجران عمدتاً سیاه پوست را در معرض خطرات ناشی از بازگشت مجدد (بازگشت اجباری) و نقض حقوق بشر بدون ارزیابی فردی قرار می‌دهد.

در ادامه این نامه آمده است: دولتها نمی‌توانند به همه مهاجران یک ملیت خاص، برچسب تهدید علیه امنیت ملی بزنند و همه مهاجران، صرف نظر از ملیت، نژاد یا وضعیت مهاجرت، باید تحت حمایت قوانین بین المللی قرار گیرند.

کد خبر 5335864

منبع: مهر

کلیدواژه: هائیتی پناهجویان نژادپرستی بیگانه هراسی دولت آمریکا کاخ سفید سازمان ملل متحد ایالات متحده امریکا افغانستان سوریه روسیه عراق رژیم صهیونیستی فلسطین ترکیه ولادیمیر پوتین لبنان طالبان انتخابات عراق ایران رجب طیب اردوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی دستگیری صدها دانشجوی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا توسط پلیس آن کشور، سرپرست دانشگاه گیلان در حمایت از دانشجویان دستگیرشده و جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به ۳۸ نفر از رؤسای دانشگاه‌های ایالات متحده از جمله هاروارد، اموری، کلمبیا نامه‌ای ارسال کرد.

در متن این نامه آمده است:

خبر تأسف بار دستگیری ده‌ها نفر از دانشجویان و استادان دانشگاه شما توسط پلیس آمریکا موجب احساس نگرانی شدیدی در جامعه دانشگاهی شده است.

همان‌گونه که مستحضرید دانشجو و استاد باید بتواند روحیه عدالت‌خواهی خود را حداقل در محیط علمی دانشگاه، آزادانه به نمایش گذارد. در چند ماهه اخیر رژیم غاصب اسرائیل بیش از ۳۴ هزار انسان بی‌گناه از جمله هزاران کودک و هزاران زن را به طور عمدی به قتل رسانده است.

مسلماً دانشجویان و استادان عدالت‌خواه در هر جایی که باشند نمی‌توانند رواج ظالمانه‌ی چنین رفتار و برخورد ددمنشانه‌ای را تحمل کنند. همانگونه که هیچ انسان آزاده‌ای مطابق با فطرت پاک خود نمی‌تواند آن را تحمل نماید. سکوت شما در برابر چنین رفتار ددمنشانه و نظاره‌گر بودن این صحنه‌های دلخراش موجبات حیرت فرهیختگان دانشگاهی را فراهم آورده است.

از شما انتظار می‌رود که این جنایات را محکوم کرده و به دانشجویان و استادان غیور خود فرصت اعتراض دهید. با توجه به استقلال جامعه دانشگاهی و منع ورود نیروهای امنیتی به این مراکز، سزاوار نیست که دانشجویان و استادان را به دست مأموران سرکوبگر بسپارید. لطفاً به احترام انسانیت دستور دهید همه دانشجویان و استادان آزاد شده و به نحوه مقتضی از آنها دلجویی شود.‌

کد خبر 6094305

دیگر خبرها

  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا
  • برچیدن کمپ‌های پناهجویان در آستانه بازی‌های المپیک پاریس
  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند