Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فریاد العطش در اکثر روستاهای استان اردبیل به صدا در آمده است و مسئولان همچنان به دادن وعده و وعیدهای رنگین خود اهتمام می‌ورزند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آب مایع حیات بوده و مهمترین  نیاز جامعه بشری برای زنده ماندن است، این روزها نیز نیاز به این مایه حیات بیش از پیش در اکثر مناطق احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردبیل استانی که آوازه سرسبزی آن همه جا را فراگرفته طبق نظرات کارشناسان هم‌اکنون با بحران آب مواجه است و  قصه تکراری کمبود آب در اکثر مناطق صدای العطش مردم را در آورده و  به نظر می‌رسد این مسئله حاصل روند طولانی مدت بی توجهی یا کم‌توجهی برخی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط بوجود آمده است.

روستاها از مهمترین منابع کسب محصولات کشاورزی برای هر استان بحساب می‌آید اما این روزها کمبود و نبود آب برخی از این روستاها را با خشکسالی روبرو کرده است، خشکسالی که باعث نابودی بسیاری از محصولات شده و مهاجرت از این روستاها را در پی داشته است.

قصه پر غصه کمبود و نبود آب در شبکه آبرسانی روستاها نیز سال‌هاست که مطرح است، روستاهای استان اردبیل نیز از این قضیه مستثنی نبوده و مسئولان استانی هربار در بازدید از این روستاها وعده های جهت بهبود اوضاع می‌دهند اما دیگر چوب خط وعده‌ها پر شده و طاقت مردم طاق شده است و نیازمند اقدامات جهادی جهت رفع مشکلات هستند.

بسیاری از روستاهای اردبیل با مشکل کمبود آب شرب دست و پنجه نرم می‌کنند

در این میان نایب رئیس مجلس  در بازدید از منطقه هیر در رابطه با کمبود آب شرب در روستاها اظهار داشت:  بسیاری از روستاهای اردبیل با مشکل کمبود و نبود آب شرب مواجه هستند و با وضعیت موجود مردم در مضیقه به سر می‌برند که در راستای حل مشکلات مردم منطقه باید هر چه سریع‌تر اقداماتی اساسی و قابل توجه انجام یابد تا بتوانیم مشکلات و موانع موجود را به حدأقل برسانیم.

نیکزاد ادامه داد: دومین معضل و مشکلی که روستائیان اردبیلی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند تأمین آب کشاورزی برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی آن‌ها است که با شرایط و بحران کنونی اقتصاد روستائیان با خطری جدی روبه‌رو است و نیاز است در این زمینه نیز اقدامات اساسی انجام یابد.

کم آبی در روزهای داغ تابستان، امان مردم " آزادشهر" را برید/مسئولان وعده 8 سال دیگر را به مردم می‌دهندنزدیک نیمی از روستاهای ماکو و چالدران با مشکل کم آبی مواجه هستنداحیای قنات‌ها؛ راهکاری بر حل بحران کم آبی در استان گلستان

وی بیان کرد: اجرای طرح هادی روستایی و راه روستایی و برخی موارد جزئی نیز در روستاهای استان به وفور مشاهده می‌شود که در این راستا انتظار می‌رود مسئولان و متولیان مربوطه ورود جدی داشته باشند و برای رفع مشکلات مردم منطقه و رفع مطالبات و خواسته بحق آن‌ها اقدامات لازم و اساسی را انجام دهند.

تامین آب روستاها مطالبه مردم مغان از دولت است

نماینده پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز نیز با بیان اینکه تامین آب آشامیدنی روستاها مطالبه اصلی مردم مغان بوده، افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر 650 قشلاق در منطقه مغان نیازمند آب آشامیدنی سالم و بهداشتی هستند و بسیاری از قشلاق‌ها هم از طریق تانکرهای سیار آب مورد نیاز خود را تامین می‌کنند، انتظار می‌رود در سفر رئیس جمهوری به استان اردبیل موردتوجه ویژه دولت قرار گیرد.

جهانگیرزاده بر تامین حقابه شمال استان از منابع آبی رود ارس تاکید کرد و گفت: مردم منطقه مغان در کنار آب زندگی می‌کنند ولی از آب کشاورزی و حتی آشامیدنی نیز بی‌بهره هستند.

با وجود بحران جدی کمبود آب در روستاها برای کاهش مهاجرت‌ها و جلوگیری از خشکسالی دولت باید هرچه زودتر طرح‌های آبرسانی به روستاهای دارای اولویت را اجرا کند و اگر در اسرع وقت در این زمینه تمهیدات لازم و کافی اندیشیده نشود این روند همراه با بحران کم‌آبی در سال‌های آینده نیز تبدیل به یک معضل جدی خواهد شد.

 استان اردبیل در سال‌های اخیر تحت تأثیر تغییرات اقلیمی و کاهش چشمگیر بارش‌ها قرار گرفته که  باید در این شرایط همه خود را مالک آب بدانیم و در کنار بهره‌گیری از آن برای کاهش شیوع، صرفه‌جویی را در دستور کار قرار دهیم.

انتهای‌پیام/131/a

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روستاهای استان استان اردبیل کمبود آب کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد