Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@07:39:13 GMT

با این دمنوش ها به جنگ با سرماخوردگی بروید

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۳۷۲۳

با این دمنوش ها به جنگ با سرماخوردگی بروید

به گزارش جام جم آنلاین، هنگامی که عطسه، سرفه، درد و درد‌های ناشی از سرماخوردگی یا آنفلوآنزای زمستانی را تجربه می‌کنید، ممکن است بخواهید روی مبل، زیر یک پتوی پشمی با یک جعبه دستمال کاغذی لم بدهید، اما خوب است که یک تصویر مهم دیگر هم به این سناریو اضافه کنید: یک ماگ چای داغ. یک لیوان پر از داروی خانگی مورد علاقه مادر بزرگ‌ها که هزاران سال است به بیماران سرماخورده کمک می‌کند تا احساس بهتری داشته باشید: چای برای سرماخوردگی!

مایعات داغ می‌تواند گلو را تسکین داده و احتقان را از بین ببرد، اگر چند قطره عسل محلی به آن اضافه کنید، یک داروی طبیعی ضد سرفه دارید، اگر لیمو اضافه کنید، مقدار زیادی ویتامین C دریافت می‌کنید که ممکن است مدت زمان سرماخوردگی شما را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژاکلین لندن نویسنده کتاب اسطوره‌های رژیم غذایی برچیده شده، می‌گوید: یکی از مهم‌ترین عملکرد‌های درمانی چای این است که بدن را هیدراته می‌کند. وقتی بیمار هستید، میوه‌ها و سبزیجات پر آب بخورید و مایعات فراوان بنوشید؛ یعنی حداقل ۱۰ فنجان در روز از منابع شیرین نشده از جمله چای استفاده کنید.

ده مورد از انواع چای‌ها و دمنوش‌ها برای مقابله با سرماخوردگی

نعناع تند

فقط چند جرعه چای نعناع می‌تواند احساس بهتری در شما ایجاد کند. منتول موجود در برگ‌های نعناع می‌تواند اثر بی‌حسی خفیفی روی گلو داشته باشد و سرفه شما را از بین ببرد.

به علاوه، بررسی نعناع توسط دانشمندان یو اس دی‌ای نشان می‌دهد که دارای فعالیت‌های ضد میکروبی و ضد ویروسی قابل توجهی است.

گرچه نمی‌توان گفت که این نتایج آزمایشگاه به طور قطعی برای انسان جواب می‌دهد یا خیر؟ اما مطمئناً یک فنجان چای نعناع نمی‌تواند ضرری داشته باشد.

بابونه

قرن‌هاست که گل‌های خشک بابونه برای کمک به خواب بهتر استفاده می‌شود. در واقع فلاونوئید‌های گیاه اثر آرام‌بخشی دارند. از آن جایی که یک خواب خوب می‌تواند به صورت قابل توجهی در بهبود سرماخوردگی موثر باشد، بابونه یک انتخاب عالی است.

شواهد نشان می‌دهد که چای بابونه به عنوان ضد التهاب عمل می‌کند، بنابراین در هنگام سرماخوردگی از آن استفاده کنید. البته، چای بابونه خواص دیگری نیز برای سلامتی دارد که نباید از آن‌ها غافل شوید!

سرخارگل اکیناسه

اکیناشا (سرخارگل از گل بنفش موجود در آمریکای شمالی به دست می‌آید و توسط قبایل بومی آمریکا (سرخ‌پوست‌ها) به عنوان یک درمان سنتی در سرماخوردگی استفاده می‌شود.

مطالعات نشان داده است که مصرف سرخارگل به عنوان یک مکمل می‌تواند شانس ابتلا به سرماخوردگی را تا ۵۸ درصد کاهش دهد و طول سرماخوردگی شما را کمتر از یک روز کاهش دهد. دم کردن آن به عنوان یک چای، یک راهکار مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.

چای زنجبیل

چای زنجبیل، یک چای عالی است که برای درمان درد گلو، همواره مورد توجه خوانندگان بوده است. مواد فعال زیستی موجود در آن، به عنوان ضد التهاب عمل می‌کند و همچنین ممکن است از میکروارگانیسم‌هایی که می‌توانند منجر به عفونت شوند جلوگیری کند.

تجربه نشان داده است که اگر سرماخوردگی شما با ناراحتی در ناحیه شکم و حالت تهوع همراه باشد، زنجبیل سبب تسکین درد شده و همچنین علائم تهوع را از بین می‌برد.

توت فرنگی

توت فرنگی مانند انواع دیگر توت‌های کوچک و تیره، مملو از آنتی‌اکسیدان‌های تقویت کننده سلامتی است که از نظر محتوای پلی فنول (یک ترکیب گیاهی که می‌تواند مانند یک آنتی اکسیدان عمل کند و رادیکال‌های آزاد را که باعث آسیب به سلول‌های بدن و بروز سرطان و بیماری‌های دیگر می‌شوند را خنثی کند.) حتی بالاتر از توت خرس یا کرنبری و زغال ‎اخته است.

مطالعات انجام شده بر روی شربت‌ها و عصاره‌های توت فرنگی نشان داده‌اند که می‌توانند طول و شدت علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا را کاهش دهند. ما جرعه جرعه از چای میوه‌ای را دوست داریم!

چای نارون قرمز (در متون طب سنتی دردار و شجره البق)

ممکن است کمی ناخوشایند به نظر برسد، اما پوست نارون قرمز به دلیل داشتن لیزاب و یا موسیلاژ فراوان (لیزاب‌ها در تماس حل می‌شوند و ماده‌ای لزج، مانند ژلاتین تولید کرده و حجیم می‌شوند.) معروف است. دم کرده پوست نارون قرمز به عنوان چای برای سرماخوردگی عالی است.

این ماده چسبناک و ژله مانند می‌تواند خارش و گلو درد را تسکین دهد. طبق اعلام موسسه ملی سلامت، ممکن است در بین مواد فعال موجود در پاستیل‌ها، نارون قرمز پیدا کنید؛ بنابراین اگر می‌خواهید خیالتان را از مصرف شربت‌های ضد سرفه راحت کنید، به جای آن‌ها، این دم‌نوش آرام‌بخش را امتحان کنید.

چای ریشه شیرین‌بیان

اگردمنوشی با طعم شیرین می‌پسندید، احتمالاً از نوشیدن چای ریشه شیرین‌بیان لذت ببرید. ریشه شیرین‌بیان یا Glycyrrhiza glabra، یک داروی گیاهی محبوب در طب چینی است.

این دارو معمولاً برای درمان مشکلات گوارشی مانند سوزش سردل استفاده می‌شود، اما تحقیقات نشان داده است که ریشه شیرین‌بیان دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است که می‌تواند در درمان سرماخوردگی شدید و بدخیم نیز کمک کند.

چای ریشه گل ختمی

ریشه گل ختمی مانند نارون قرمز در متون طب سنتی دردار و شجره البق حاوی لیزاب و یا موسیلاژ (لیزاب‌ها دارای خاصیت ضد التهاب، مرطوب کنندگی، نرم کنندگی، چسبندگی و بادکننده هستند.) است که درد گلوی تحریک شده را تسکین می‌دهد.

در سال ۲۰۲۰، محققانی که به دنبال یافتن اثرات ریشه ختمی بودند، دریافتند که این گیاه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی نیز است، همچنین زمانی که احساس می‌کنید تحت تأثیر حساسیت‌های فصلی و آب و هوایی قرار گرفته‌اید، استفاده از این چای ملایم لذت بخش است.

چای سبز

چای سبز فواید زیادی برای سلامتی دارد و می‌تواند بدن را در مقابله با عفونت‌ها کمک کند. این چای سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای ویژگی‌های ضد ویروسی است. در حالی که باید مطالعات بیشتری درباره چای سبز انجام شود، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد چای سبز می‌تواند از آنفلوانزا و سرماخوردگی جلوگیری کند. لطفا برای ما یک لیوان چای سبز بریزید!

چای لیمو

همانطور که در بالا اشاره شد، کارایی خوب لیمو در برابر سرما، به دلیل مقادیر فراوان ویتامین C این میوه است، لذا در صورت تمایل می‌توانید لیمو را در هر ترکیب گیاهی مورد علاقه خود قرار دهید، همچنین می‌توانید برای تهیه یک چای باخاصیت، نصف یک لیمو را فشرده و درون آب داغ قرار دهید. آب لیمو فوق‌العاده ترش است، لذا به خاطر تغییر طعم، می‌توانید با توجه به ذائقه خود، مقداری عسل به چای لیمو خود اضافه کنید.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مایعات داغ گلو احتقان نعناع تند چای نعنا ریشه شیرین اضافه کنید نشان داده چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

ایسنا/خوزستان یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • پرسپولیسی‌ها سکو را با اراکی‌ها شریک شدند
  • دلیل غیبت سعید صادقی برابر آلومینیوم