Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه سال گذشته 311 دانش آموز استثنایی در کنکور قبول شدند که این میزان نسبت به سال گذشته 12 درصد رشد داشته است، تصریح کرد: میزان قبولی این دانش آموزان هر سال رو به افزایش است.

سید جواد حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا ضمن اشاره به آخرین وضعیت دانش آموزان مدارس استثنایی گفت: حدود 70 درصد از دانش آموزان استثنایی از آموزش های مجازی استفاده می کردند و امسال نیز ظرفیت برای آموزش آن ها اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه کلاس های گفت‌وگوی صوتی برای دانش آموزان نابینا ایجاد شده است که می تواند خیلی موثر باشد، افزود: همچنین پلتفرم گویاساز برای دانش آموزان ناشنوا  در شبکه ی شاد راه اندازی می شود که محتوای آن در حال بارگذاری است.

حسینی با بیان اینکه مدارس استثنایی برای بازگشایی در اولویت اند، گفت: مدارس زیر 50 نفر در همه مقاطع بازگشایی شده اند و بقیه مدارس در اواخر آبان ماه بازگشایی خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه سال گذشته 311 دانش آموز استثنایی در کنکور قبول شدند که این میزان نسبت به سال گذشته 12 درصد رشد داشته است، تصریح کرد: میزان قبولی این دانش آموزان هر سال رو به افزایش است.

او در خصوص وضعیت دانش آموزان اوتیسمی افزود: دانش آموزان اوتیسمی دو دسته هستند که عده ای در مدارس عادی و عده ای در مدارس استثنایی تحصیل می کنند. همچنین بالغ بر 3 هزار دانش آموز اوتیسمی داریم که در مدارس کشور تحصیل می کنند و 70 مدرسه اوتیسمی در کشور داریم.

حسینی ادامه داد: دانش آموزان عادی و استثنایی گاهی از تحصیل باز می مانند؛ همچنین ما در وضعیت کرونا و با همه شرایط سخت کمتر از هزار نفر از دانش آموزان استثنایی از تحصیل بازماندند و یا ترک تحصیل کرد که آن ها شناسایی شدند و فعالیت هایی در جهت بازگرداندن آن ها در حال انجام است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه تحصیل در همه ی مقاطع عادی بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران  رایگان است، گفت: ما مدارس غیر دولتی نیز برای دانش آموزان استثنایی داریم اما تعداد آن بسیار کم است و اغلب دانش آموزان استثنایی در مدارس عادی تحصیل می کنند و حتی 50 درصد هزینه ایاب و ذهاب آن ها را نیز تأمین می کنیم.

حسینی بیان کرد: وسایل توانبخشی و خدمات حمایتی هم برای این دانش آموزان درنظر گرفته می شود تا از این طریق امکان ادامه تحصیل آن ها بیشتر فراهم شود.

او با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون بیش از 200 مدرسه به مدارس استثنایی اضافه شده است؛ افزود: درحال حاضر هزار و 700 مدرسه خاص و استثنایی داریم همچنین از اسفندماه 98 طرح بهشت تا بهشت اجرایی شد که در این راستا نیز بیش از 160 مدرسه با کمک خیرین ساخته شده است و یا در حال ساخت است تا به استاندارد های آموزشی برسیم چون سرانه فضای آموزشی دانش آموزان استثنایی باید از دانش آموزان عادی بالاتر باشد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: به دلیل ساخت و ساز هایی که در دو سال گذشته انجام شد در مناطق محروم 2.5 متر و سایر مناطق کشور 1.5 متر فضای آموزشی استثنایی افزایش پیدا کرد و در حال حاضر این رقم به 11 متر رسیده است.

انتهای پیام/۳

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون وزیر آموزش و پرورش برنا دانش آموزان دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموز رشد دانش آموز مدرسه جمهوری اسلامی مدرسه استاندارد ساخت و ساز دانش آموزان مدارس استثنایی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی دانش آموز استثنایی مدارس استثنایی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۳۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!