Web Analytics Made Easy - Statcounter

قانعی در خصوص واکسن یک شرکت دانش بنیان که مبتنی بر «MRNA» است، گفت: به محض اخذ مجوز بالینی این پروژه نیز وارد کارآزمایی بالینی می‌شود اما با تاخیر.

به گزارش برنا؛ عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا با تشریح جزئیات آخرین وضعیت واکسن‌های کرونای ایران گفت: در حال حاضر هیچ سندی دال بر توقف پروژه‌های واکسن‌های داخلی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مصطفی قانعی عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا با تاکید بر اینکه واکسن‌سازهای ایرانی ۶ ماه با تاخیر از سایر کشورها به مطالعه و تولید واکسن‌های کرونا ورود کردند، گفت: از این رو نمی‌توانیم بگوییم که نسبت به سایر کشورهای تولیدکننده واکسن عقب هستیم. مگر در شرق مدیترانه، جنوب شرق آسیا یا در منطقه ما چند واکسن ساز شروع کردند که مانند کشور ما با مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها روبرو باشند.

قانعی گفت: زمانی که می‌بینیم یک واکسن‌ساز خارجی، پول واکسن را گرفته ولی محموله را تحویل کشور نمی‌دهد، لازم بود که خودمان وارد عرصه تولید واکسن علیه کرونا شویم. کشور احساس کرد این موضوع، دلیلی برای وارد ساختن فشار علیه ایران است. از این رو باید وارد مرحله تولید واکسن علیه کرونا می‌شدیم.

ساخت چند نوع واکسن لازم بود؟

عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا در پاسخ به این سوال که آیا لازم بود که با توجه به مشکلات اقتصادی کشور، چندین پلتفرم واکسن کرونا زمینه کاری شرکت‌های داخلی قرار بگیرد، گفت: ما از همان ابتدا پیش‌بینی کردیم که ممکن است اثربخشی یک واکسن در برابر جهش‌های ویروسی کاهش یابد.

وی اضافه کرد: همچنین بر اساس نظارت تیم‌های فنی واکسن ساز و کارشناسان، اگر فردی یک واکسن ویروسی را دریافت کرده لازم است برای دوز یادآور، از واکسن بر اساس پلتفرم دیگری استفاده کند.

قانعی با بیان اینکه از این رو پیش‌بینی می‌شد که شاید با یک نوع واکسن مشکل حل نشود، گفت: ما شاهد این بودیم که اثربخشی واکسن خارجی (فایزر) در برابر جهش دلتا کاهش یافت و چنین موضوعی برای سایر واکسن‌ها نیز اتفاق افتاد.

او گفت: البته که قضاوت در مورد واکسن‌ها کمی زود است و باید دوسالی از تزریق واکسن‌ها بگذرد که ببینیم کدام واکسن بر پایه چه پلتفرمی اثربخش بوده است. اما کاهش مرگ و میر و بستری طی زمان واکسیناسیون به شدت قابل محسوس بود. از این رو تردیدی در کاهش مرگ به واسطه واکسن‌ها نیست. هیچ پروژه واکسن داخلی متوقف نشده است

قانعی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شنیده شده برخی از واکسن سازهای ایرانی، مطالعات یا تولیدات خود را متوقف کرده‌اند گفت: در حال حاضر هیچ سندی دال بر توقف پروژه‌های واکسن‌های داخلی نداریم.

کووبرکت در حال تولید است

عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا در خصوص آخرین وضعیت واکسن‌های ایرانی گفت: واکسن «کووبرکت» اکنون در بازار موجود است و توقف تولید یا عدم وجود نمونه این واکسن تایید نمی‌شود.

وی افزود: آنچه که در خصوص این واکسن گفتند این است که میزان تولیدات آن نسبت به میزان تولیدی که قرار بوده باشد، عقب است اما در بازار وجود دارد.

اسپایکوژن آماده تحویل است

عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا در خصوص واکسن «اسپایکوژن» که توسط شرکت دانش بنیان ایرانی با همکاری یک شرکت استرالیایی در مرحله تست کارآزمایی بالینی است، گفت: مجوز این واکسن اخذ و قیمت گذاری شده ضمن اینکه آماده تحویل است.

قانعی افزود: زمان ورود این واکسن به عرصه کارآزمایی و تولید مدت کوتاهی بوده و در خصوص این واکسن هم می‌توان گفت که از دنیا عقب نیست.

نتایج کارآزمایی کووپارس رازی آماده است

عضو کمیته ملی واکسن کرونا گفت: همچنین واکسن «کووپارس رازی» که مطالعات فاز سوم را از شهریور آغاز کرده اکنون نتایج فاز سوم خود را آماده کرده است.

وی افزود: موسسه رازی، در کارآزمایی بالینی خود به جای واکسن نما از واکسن سینوفارم استفاده کرد.

نورا در فاز سوم کارآزمایی بالینی است

عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا در خصوص واکسن «نورا» گفت: این واکسن وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی شده و به محض اینکه نتایج میانی فاز سوم آماده شود، امکان اخذ مجوز وجود دارد؛ توانایی این شرکت به میزان تولید ۳ میلیون دوز در ماه است.

وی افزود: به احتمال زیاد این واکسن همانند «کووپارس رازی» در فاز سوم با واکسن «سینوفارم» مقایسه شود.

انصراف واکسن فخرا رسمی نشده است

قانعی در خصوص واکسن فخرا گفت: هنوز مسئولان این پروژه در کمیته علمی کرونا انصراف کتبی و توقف پروژه را رسماً اعلام نکرده‌اند.

به گفته وی، در واقع سندی در خصوص توقف این پروژه ندیده‌ایم یا تاکنون اعلام نشده است.

ورود واکسن مبتنی بر «MRNA» به تست انسانی تا پایان سال

قانعی در خصوص واکسن یک شرکت دانش بنیان که مبتنی بر «MRNA» است، نیز گفت: به محض اخذ مجوز بالینی این پروژه نیز وارد کارآزمایی بالینی می‌شود اما با تاخیر.

عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا افزود: پیش بینی می‌شود که تا پایان سال، وارد کارآزمایی بالینی شود و پیگیر آن هستیم. این پلتفرم آن دسته از واکسن‌هایی است که کارایی آنها قابل تغییر است و با کاهش اثربخشی امکان تغییر آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که واکسن سازها طی کارآزمایی بالینی با آن روبرو شدند، خروج داوطلبان از مرحله مطالعه بود، گفت: این یک چالش بود که وزارت بهداشت باید این موضوع را حل کند؛ البته برخی واکسن سازها از واکسن سینوفارم برای مقایسه بهره بردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران آسیا مشکلات اقتصادی پول مشکلات واکسیناسیون مرگ وزارت بهداشت واکسن نورا واکسن کرونا واکسن ایرانی فخرا اسپایکوژن پاستو کووک عضو کمیته ملی واکسن علیه کرونا عضو کمیته ملی واکسن کارآزمایی بالینی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد

بین الملل تابناک: با گذشت 206 روز از حملات غیرانسانی اسرائیل به نوار غزه و کشتار هولناک تعداد زیادی از مردم غزه، اعتراضات دانشجویی در سراسر آمریکا از چند روز پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد.  از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

 

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی از «بزرگترین واکنش پلیس به فعالیت در محوطه دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر» در مقابل اعتراض دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تعداد دستگیرشدگان را بیش از ۹۰۰ نفر طی ۱۰ روز اخیر اعلام کرد.

 سرکوب تظاهرکنندگان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک موجی از فعالیت را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا به راه انداخت که براساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۹۰۰ بازداشتی داشته است.

در سرتاسر ایالات متحده، رهبران دانشگاه‌ها تلاش کرده‌ - و تا حد زیادی شکست خورده‌اند - تا تظاهرات‌ها را سرکوب کنند، تظاهرات‌هایی که اغلب شاهد مداخله خشونت‌آمیز پلیس بوده‌اند، با ویدئوهایی که از ایالت‌های مختلف منتشر شده و نشان می‌دهد که صدها دانشجو - و حتی اعضای هیئت علمی - به زور دستگیر شده‌اند. معترضان خواستار عفو دانشجویان و اعضای هیأت علمی که به دلیل اعتراض تنبیه یا اخراج شده‌اند، هستند.

تعداد بازدید : 3 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

افسران پلیس و مدیران دانشگاه‌ها در روزهای اخیر با معترضان طرفدار فلسطین در تعداد فزاینده‌ای از دانشگاه‌های سراسر کشور درگیر شده‌اند و دانشجویان را بازداشت کرده، اردوگاه‌ها را برچیده و دانشجویان را به عواقب تحصیلی تهدید کرده‌اند.

موج تازه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی علیه جنگ غزه با دستگیری حداقل ۱۰۸ معترض در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل، پس از حضور مدیران در مقابل کنگره و قول سرکوب آن آغاز شد. از آن زمان، مداخلات پلیس در چندین دانشگاه، از جمله در برخی از بزرگترین شهرهای آمریکا، منجر به دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر شده است.

خواسته اصلی بسیاری از معترضان این است که دانشگاه‌ها سرمایه خود را از شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی که می‌گویند از جنگ غزه سود می‌برند، بیرون بکشند.

دانشگاه ایالتی پورتلند اعلام کرد دریافت هدایا و کمک‌های مالی از شرکت بوئینگ - که با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد - را تا زمانی که کالج بحث در مورد اخلاقیات را برگزار کند، متوقف خواهد کرد. رئیس دانشگاه در تصمیم خود برای توقف کمک‌های مالی به خواست دانشجویان و اساتید اشاره کرد.

کاخ سفید: نمی‌خواهیم کسی آسیب ببیند

با وجود برخوردهای خشن پلیس با دانشجویان و معترضان، کاخ سفید مدعی است که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حق تظاهرکنندگان برای شنیدن صدایشان - به صورت مسالمت‌آمیز - احترام می‌گذارد. ما نمی‌خواهیم شاهد صدمه دیدن کسی در این روند باشیم.»

جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید به ای‌بی‌سی نیوز گفت: برخی از اعتراضات با سرکوب پلیس مواجه می‌شوند. رئیس‌جمهور می‌داند که احساسات بسیار شدیدی در مورد جنگ در غزه وجود دارد. او این را درک می‌کند، به آن احترام می‌گذارد و همانطور که بارها گفته است، ما مطمئناً به حق اعتراض مسالمت آمیز احترام می‌گذاریم. مردم باید این توانایی را داشته باشند که نظرات خود را بیان کرده و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود به صورت عمومی مجاز باشند، اما همه اینها باید صلح‌آمیز باشد.

هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی

دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی هشدار داد که محیط دانشگاه را ترک کرده و از سیاست‌های آن پیروی کنند وگرنه با خطر تعلیق مواجه خوهند شد.

در نامه‌ای در این باره که به دست الجزیره رسیده آمده است که استقرار غیرقانونی و ایجاد اختلال در محیط دانشگاه باعث رقم خوردن شرایطی ناخوشایند برای اعضا شده است.

در این نامه آمده است: ما از اتخاذ چنین اقداماتی ناراحت هستیم اما باید نظم را در محیط دانشگاه برقرار کنیم تا تمامی دانشجویان بتوانند کارشان را در این ترم انجام داده و برای امتحانات درس بخوانند.

مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد

 ۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک که مرکز جنبش «همبستگی با مردم غزه» است خواستار انحلال اردوگاه حامی فلسطین در محوطه دانشگاه یا کناره گیری هیات امنای این دانشگاه شدند.

 این ۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک نوشتند: «زمان آن است که دانشگاه قاطعانه عمل کند، اردوگاه را منحل کند و امنیت و ایمنی همه دانشجویان خود را تضمین کند.»

در این نامه که توسط جاش گاتهیمر و دن گلدمن رهبری می‌شود، ادعا شده است که معترضان حامی فلسطین "تمایلی به امضای یک توافق منطقی برای پایان تحصن" ندارند. آنها می گویند این اتفاق باید رخ دهد تا کلمبیا شامل متمم ششم قانون حقوق مدنی آمریکا شود.

در این نامه آمده است: زمان مذاکره به پایان رسیده است. اکنون زمان اقدام است. در نهایت وظیفه هیات امنا است که عمل کند. اگر هر یک از متولیان مایل به انجام این کار نیستند، باید استعفا دهند تا با افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه تحت عنوان متمم ششم پایبند هستند."

این تلاش ها فشار سیاسی بیشتری را بر مقامات کلمبیا وارد می کند. پیش از این برخی از جمهوری برجسته خواهان کناره گیری مینوچه نعمت شفیق، رئیس کلمبیا شدند.

بر اساس گزارش ها، مقامات کلمبیا از اظهار نظر مستقیم در مورد این نامه خودداری کردند. با این حال، شفیق روز دوشنبه بیانیه ای صادر کرد و متعهد شد که با وجود ناآرامی ها در محوطه دانشگاه، مراسم آغاز به کار برگزار کند.

دیگر خبرها

  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • تحلیلگر صهیونیست: جنگ علیه غزه باید متوقف شود/ حماس شکست نمی‌خورد
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی