Web Analytics Made Easy - Statcounter

پتروشیمی شیراز اعلام کرد که در ۶ ماه نخست امسال ۵۳ هزار میلیارد ریال درآمد عملیاتی داشته است که نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش ۱۰۶ درصدی نشان می‌دهد.

به گزارش «انرژی امروز» از نیپنا به نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، این شرکت با انتشار صورت‌های مالی حسابرسی نشده ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ مجتمع اعلام کرد: شرکت پتروشیمی شیراز در ۶ ماه نخست امسال مبلغ ۵۳ هزار میلیارد ریال درآمد عملیاتی داشته است که نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش ۱۰۶ درصدی را نشان می‌دهد و شرکت در این دوره سود خالص ۲۱ هزار میلیارد ریالی به‌دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، شرکت پتروشیمی شیراز مبلغ ۴۰۸۶ ریال سود به ازای هر سهم در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ محقق کرده که نسبت به دوره مشابه پیشین افزایش ۸۳ درصدی داشته است.

تولیدات پتروشیمی شیراز در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ به مقدار یک میلیون و ۷۵۹ هزار و ۶۴۳ تن انواع محصول از جمله ۸۴۰ هزار تن اوره بوده است که مقدار ۹۶۰ هزار تن انواع محصول را در بازارهای داخلی و خارجی فروخته است که از آن جمله می‌توان به فروش ۳۰۸ هزار تنی کود اوره داخلی و ۴۵۱ هزار تنی کود اوره صادراتی اشاره کرد.

کاهش محسوس هزینه‌های مالی شرکت با توجه به بازپرداخت به‌موقع اقساط تسهیلات دریافتی و تسویه بخش مهمی از تسهیلات ارزی، نسبت سود عملیاتی ۴۸درصد، نسبت سود ناخالص ۵۴ درصد، حاشیه سود خالص ۳۹ درصد، صادرات بیش از چهار برابری محصول کود اوره مایع ازته در بازارهای خارجی و صادرات بیش از ۱۱ برابری محصول متانول در بازارهای خارجی از دیگر موارد بااهمیت در ارتباط با فعالیت‌های عملیاتی ۶ ماه نخست سال۱۴۰۰ شرکت پتروشیمی شیراز است.

با توجه به انجام تعمیرات اساسی واحدهای تولید منطقه ۲، شرکت برنامه‌ریزی‌های لازم را برای تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات و فروش ۹۱۹ هزار محصول از جمله فروش ۲۵۸ هزار تن اوره داخلی و ۴۷۶ هزار تن اوره صادراتی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ را در نظر دارد

برچسب هادرآمد پتروشیمی شرکت پتروشیمی شیراز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: درآمد پتروشیمی شرکت پتروشیمی شیراز آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت پتروشیمی شیراز هزار میلیارد ریال ۶ ماه نخست سال ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) در جریان سفر عملیاتی خود به عسلویه با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع‌آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، بیان کرد: این شرکت متعهد شده است امسال بخشی از مشعل‌های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری شوند، همچنین بخش دیگری از مشعل‌های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تامین می‌کنند، تا سه سال آینده مهار خواهند شد.

وی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل‌های گازی افزود: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه‌ای است که مشعل‌ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه در سال جهش تولید، طرح‌ها و پروژه‌ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می‌شود، تصریح کرد: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد بهره‌برداری از طرح‌های مختلف خواهیم بود.

شاهمیرزایی با اشاره به بهره‌برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، تاکید کرد: امسال ۱۲ طرح از طرح‌های پتروشیمی عملیاتی می‌شوند که افزون بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در زمینه ارزآوری نیز نقش‌آفرین خواهند بود.

وی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران برای حضور در فعالیت‌های مولد در بخش صنعت پتروشیمی، گفت: صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

شاهمیرزایی در جریان این سفر از مجتمع‌های پتروشیمی دنا، پارس، فاز ۲ و واحد شیرین‌سازی بوشهر، طرح‌های پتروشیمی مهر پتروکیمیا و توسعه لاوان بازدید کرد.

حضور در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید و آیین معنوی کمک‌های مومنانه در قالب ۸۸۸ بسته کمک معیشتی پتروشیمی بوشهر برای سیل زدگان استان سیستان‌وبلوچستان و نیز مناطق کم‌برخوردار استان بوشهر از دیگر برنامه‌های مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سفر یک‌روزه خود به عسلویه بود.

دیگر خبرها

  • سفر به سومین دیار حرم اهل بیت (ع) در ایران -  بخش نخست
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو در شیراز
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • آتش‌نشانان شیرازی ۱۲۹ عملیات در بارندگی انجام دادند/۱۱۴۰ تماس با مرکز ۱۲۵ در یک روز بارانی