Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان یزد گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۰ هزار پرونده بدون کاغذ و به‌صورت الکترونیکی در سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی دادگستری استان یزد ثبت شده‌است. خبرگزاری میزان - سعیدرضا پارسائیان، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان یزد اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۰ هزار پرونده بدون کاغذ و به صورت الکترونیکی در سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی دادگستری استان یزد ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پارسائیان بیان داشت: در اجرای سند تحول قضایی، امید است در آینده نزدیک تمامی ظرفیت‌های نوین فناوری و الکترونیکی شدن ارائه خدمات قضایی با هدف افزایش رضایت مراجعان مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی افزود: با پیگیری و نظارت جدی جهت اجرایی کردن الکترونیکی شدن پرونده‌های قضایی، آسیب‌های ناشی از بین رفتن اوراق پرونده‌های کاغذی به دلائل مختلف کلاً منتفی خواهد شد.   پارسائیان عنوان کرد: تلاش‌های لازم در مجموعه دادگستری استان یزد در جهت برگزاری جلسات الکترونیک با جدیت در حال انجام است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر اکثر قرارداد‌های وکلا، نظرات کارشناسی و لوایح و حتی جلسات دادرسی به صورت تماماً الکترونیک در حال ثبت است.
پارسائیان افزود: در خصوص اوراقی که به صورت کاغذی ارائه می‌گردد از جمله نتایج استعلامات، مکاتبات، لوایح و ... در اکثر حوزه‌های قضایی واحد اسکن راه اندازی و نسبت به اسکن، ثبت سیستمی این اوراق اقدامات لازم صورت گرفته است.
وی صرفه جویی در وقت و هزینه اصحاب پرونده و جلوگیری از رفت و آمد‌های غیرضروری را از دیگر اهداف هوشمندسازی فرآیند قضایی دانست و گفت: طرفین پرونده و وکلای آن‌ها می‌توانند با استفاده از نام کاربری و رمز شخصی که در زمان ثبت نام ثنا دریافت کردند از درگاه ملی قوه قضاییه به نشانی eadl.ir روند رسیدگی به پرونده خود را به صورت کلی مشاهده و دنبال کنند.
معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان یزد خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای استفاده از کاغذ در شعبات با الکترونیکی شدن رسیدگی‌ها علاوه بر حذف کاغذ و صرفه جویی در هزینه‌ها می‌توان شاهد کاهش محسوس مراجعات فیزیکی اصحاب پرونده، پیشگیری از اطاله دادرسی و منظم‌تر شدن رسیدگی‌ها بود.
وی بر التزام به سیاست‌های کلی قوه قضاییه در استفاده و بهره‌مندی از علوم روز در رسیدگی به پرونده‌های قضایی تأکید کرد و گفت: با ارائه خدمات به صورت آسان، سریع، شفاف، همراه با کرامت بیشتر و تحقق رسیدگی بدون دغدغه در پرونده‌های قضایی، افزایش رضایت مندی مراجعین به دستگاه قضایی رقم می‌خورد.   بیشتر بخوانید: کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها در محاکم قضایی استان مازندران   انتهای پیام/ برچسب ها: دادرسی الکترونیک پرونده های قضایی دادگستری یزد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادرسی الکترونیک پرونده های قضایی دادگستری یزد پرونده های قضایی دادگستری دادگستری استان یزد پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد

رئیس دیوان عالی کشور گفت: تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی یکی از مشکلات مردم است و اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی مورد توجه رؤسای دادگستری‌ها قرار بگیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور اظهار کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضایی و برنامه‌های ابلاغی سال 1403 پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آراء تاکید کرد.

فراخوان کشوری پژوهشگاه قوه قضائیه برای حل "چالش اطاله دادرسی"

وی سپس با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود:  معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای محترم دادگستری استان‌ها و شعب  ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای محترم کل دادگستری قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷