Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان انتقال خون، دکتر ایرج حریرچی که از اهداکنندگان مستمر خون است در هنگام اهدای خون افزود: در حال حاضر با توجه به واکسیناسیون سراسری کشور در مقابل کرونا موج این بیماری فروکش کرده و بیمارستان ها جراحی های غیر اورژانسی خود را که مدتی به تعویق انداخته بودند از سر گرفته اند و به همین دلیل نیاز به خون افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم مثل همیشه این بار نیز می توانند از بیماران پشتیبانی کنند و با قراردادن این عمل خداپسندانه در برنامه زندگی خود با هر بار اهدای خون جان سه نفر را نجات دهند.

حریرچی تاکید کرد: مراکز اهدای خون کاملا از استانداردهای بالای بهداشتی تبعیت می کنند و اهدا کنندگان می توانند با رعایت موازین بهداشتی پیشگیرانه برای مقابله با کرونا با آسودگی و بدون نگرانی از انتقال بیماری به این مراکز مراجعه کرده و خون اهدا کنند.

به گزارش ایرنا در حال حاضربه دلیل گسترش روز افزون اعمال جراحی تخصصی و فوق تخصصی و پیوند اعضا و گسترش مراکز خون و انکولوژی در سراسر کشور، باعث افزایش روز افزون مصرف خون و فرآورده های آن شده است، فقط در انتقال خون استان تهران روزانه نزدیک به ۳ هزار واحد خون و فرآورده های آن نظیر پلاکت و پلاسما از طرف بیمارستان ها و مراکز درمانی شهر تهران درخواست می شود و در هر عمل جراحی بزرگ نظیر پیوند کبد نزدیک به ۶۰ واحد خون و فرآورده های آن نظیر گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما نیاز است.

به علت کوتاه بودن طول عمر عناصر خون همچون پلاکت که در خارج از بدن انسان و در محیط فقط تا ۳ روز قابل نگهداری هستند، اهمیت نیاز به اهدای خون و فرآورده های آن به صورت روزانه و مستمر توسط مردم را پر رنگ تر می کند.

همراه داشتن کارت ملی، وزن باید بالای ۵۰ کیلو گرم، سن اهدای خون در کشور ۱۸ تا ۶۰ سال  از شرایط اهدای خون است ولی اهداکنندگان مستمر(با سابقه حداقل دو بار اهدای خون در سال) خون تا ۶۵ سالگی قادر به اهدای خون هستند، آقایان در سال ۴ بار و خانم ها ۳ بار می توانند خون اهدا کنند.

برچسب‌ها استان تهران سازمان انتقال خون ایران ایرج حریرچی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان تهران سازمان انتقال خون ایران ایرج حریرچی استان تهران سازمان انتقال خون ایران ایرج حریرچی خون و فرآورده های آن اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء