Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:40:44 GMT

مراقب نرم‌افزارهای جعلی واریز پول باشید

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۶۲۳۱

مراقب نرم‌افزارهای جعلی واریز پول باشید

ایسنا/البرز رئیس پلیس فتا استان البرز گفت: با توجه به استفاده برخی افراد از نرم افزارهای جعلی واریز پول، مردم باید در صورت فروش کالا حتما حساب خود را کنترل کنند و از واریز وجه مورد نظر از سوی خریدار به حساب خود مطمئن شوند.

سرهنگ رسول جلیلیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با شیوع کرونا، مردم علاقه بیشتری به خریدهای اینترنتی پیدا کرده‌اند و همین انگیزه حضور کلاهبرداران در فضای مجازی را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با این اوصاف مردم باید با دقت و حساسیت بیشتری نسبت به خریدهای اینترنتی اقدام کنند و راه سوء استفاده کلاهبرداران را ببندند.

وی توضیح داد: یکی از مرسوم‌ترین روش‌های کلاهبرداری در فضای مجازی دریافت بیعانه است و چون خریداران اغلب مبالغ اندکی به عنوان بیعانه پرداخت می‌کنند، در شرایط عدم ارسال کالا توسط فروشنده کمتر برای شکایت اقدام می‌کنند.

این مسئول تاکید کرد: همین مبالغ اندک است که کنار هم جمع می‌شود و سود زیادی به جیب کلاهبرداران سرازیر می‌کند.

سرهنگ جلیلیان با بیان اینکه مردم باید حتما از سایت‌های مطرحی که دارای نشان E  نماد هستند خرید اینترنتی انجام دهند تا در صورت بروز مشکل قابل پیگیری باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم باید در زمان تحویل کالا مطابقت آن با تصویری که در سایت دیده‌اند را چک کنند، گفت: خریداران اعتماد بیجا نکنند و پول کالا را بعد از بررسی کالا به حساب فروشنده واریز کنند چون برخی با بارگذاری تصاویر جعلی از کالا نسبت به فروش کالاهای بی کیفیت اقدام می‌کنند.

رییس پلیس فتا البرز ادامه داد: با توجه به استفاده برخی افراد از نرم افزارهای جعلی واریز پول، مردم باید در صورت فروش کالا حتما حساب خود را کنترل کنند و از واریز وجه مورد نظر از سوی خریدار به حساب خود مطمئن شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پلیس فتا استان البرز سرهنگ جلیلیان حساب خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن

سرهنگ محمود مختاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی مراجعه متصدی یک واحد صنفی به پلیس فتا و اعلام اینکه مرد جوانی با حضور در مغازه ام اقدام به خرید و ارائه یک رسید بانکی کرده که پس از گذشت چند ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم که بلافاصله مراتب در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن افزود: مأموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی متوجه این موضوع شدند که متهم با مراجعه به واحدهای صنفی اقدام به خرید اقلام مورد نیاز و سپس با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حساب فروشنده بوده، کالا را تحویل و محل را ترک کرده است.

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی مقام قضائی وی را دستگیر و به پلیس فتا انتقال دادند.

مختاری با بیان اینکه در این راستا تاکنون ۹ شاکی به این پلیس مراجعه کرده‌اند گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف و اعلام داشته با توجه به دانش کافی، نسبت به نصب بدافزاری با عنوان اپلیکیشن رسید ساز جعلی بر روی گوشی تلفن همراه خود اقدام و با ارائه رسیدهای جعلی اقدام به کلاهبرداری‌های متعدد از واحدهای صنفی حتی در شهرستان‌های مجاور کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن از شهروندان خواست برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها باید سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طریق بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

وی به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با همکاران ما در میان بگذارند.

کد خبر 6088135

دیگر خبرها

  • گفته بودم مراقب بازیکن لالیگایی باشید / مسئولان هم به ورزشگاه بیایند
  • جاعل کلاهبردار در دام پلیس همدان افتاد
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • مراقب نیش ها باشید!
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید