Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس از تشکیل ستاد بررسی بودجه سال آینده در دولت خبر داد و گفت: در این ستاد درباره افزایش قیمت حامل‌های انرژی برای سال آینده بحثی انجام نشده است. - اخبار سیاسی -

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از تشکیل ستاد بودجه سال 1401 در دولت خبر داد و گفت: این ستاد برای بررسی بودجه سال آینده هفته‌ای سه جلسه تشکیل می‌شود که بنده نیز به عنوان رئیس کمیسیون برنامه در این جلسات حضور دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید یک نگاه تحولی به بودجه سال 1401 نسبت به بودجه سال 1400 وجود داشته باشد، ادامه داد: بودجه سال 1400 به گونه‌ای تدوین و از سوی دولت گذشته اجرا شد که کسری‌های زیادی دارد که برای بودجه سال آینده نواقصی که وجود داشت برطرف شود.

نماینده همدان در مجلس تصریح کرد: تاکنون در جلسات ستاد بررسی بودجه سال 1401 درباره کلیات دخل و خرج دولت برای یکسال آینده و تحولاتی که باید انجام شود بحث‌های انجام شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه نظرات در ستاد بررسی بودجه سال آینده بر این است که باید شفافیت و منابع مالی برای تحقق آن ایجاد شود، عنوان کرد:همچنین نظرات بر این است که بودجه عملیاتی بسته شود تا حداقل 90 تا 95 درصد آن محقق شود.

حاجی بابایی درباره شایعاتی که در فضای مجازی درباره افزایش قیمت حامل‌های انرژی برای سال آینده مطرح شده، اظهار داشت:درباره برخی موضوعاتی همچون افزایش قیمت حامل‌های انرژی برای سال آینده در ستادی که شکل گرفته بحثی انجام نشده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: تاکنون در ستاد درباره مولفه‌های که در ساختار بودجه مهم است بحث می‌شود، به طور نمونه در یکی از جلسات درباره بودجه آموزش و پرورش و اینکه چگونه بودجه این وزارتخانه برای سال آینده بسته شود که در این بخش دچار مشکل نشویم بحث‌های انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس افزایش قیمت حامل های انرژی بودجه سال آینده بررسی بودجه سال برای سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور