Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@12:00:57 GMT

ماده‌ اولیه داروی مکمل باروری تولید شد

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۷۲۱۲

ماده‌ اولیه داروی مکمل باروری تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، علی دسترس مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، با اشاره به فرآیند تولید فرآورده هورمونی ایران‌ساخت برای کمک به باروری بانوان گفت: آن‌چه در داروی پروژسترون دنبال می‌کنیم، ماده اولیه و هم محصول نهایی است. دارویی که برای جلوگیری از سقط رحم از هفته ششم بارداری استفاده می‌ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجویز مکمل پروژسترون بنا به دلایلی از جمله ناتوانی بدن در تولید این هورمون صورت می‌گیرد، رابطه‌ای حیاتی بین ترشح این هورمون و بارداری وجود دارد، به‌طوری‌که تمام بانوانی که تمایل به بارداری دارند به پروژسترون برای آماده‌سازی رحم و جایگزینی سلول نیاز دارند.

دسترس افزود: دارویی که در ایران تولید می‌شود، کاملا بومی و قابل رقابت با محصولات مشابه جهانی است. بیش از ۹۰ درصد مواد اولیه این دارو در چین و آمریکا و ۱۰ درصد مابقی نیز در هند و ایران تولید می‌شود. سهم هند از این میزان بسیار پائین است و در دو سال اخیر نیز هیچ تولیدی در این زمینه نداشته است.

به گفته مدیر این شرکت، بنابراین درحال‌حاضر، تنها سه کشور در جهان مواد اولیه این دارو را تولید می‌کنند که ایران نیز در شمار آن‌ها قرار دارد. همین موضوع ظرفیتی را برای صادرات این فرآورده دارویی ایران‌ساخت به سایر کشورها فراهم کرده است.

وی خاطر نشان کرد: ماده اولیه داروی پروژسترون این شرکت دانش‌بنیان، در حالی‌که می‌تواند نیاز کشور را به‌طورکامل رفع کند، با تداوم این روند صادرات خود را از ابتدای سال آینده آغاز می‌کند.

دسترس افزود: در حال حاضر، نیاز داخلی این دارو ۱۲ تن در سال است که با افزایش این میزان به ۱۴ تن تا پایان سال، ۲ تن مازاد تولید، به کشورهای دیگر صادر می‌شود.کشورهای اروپایی از اصلی‌ترین مشتریان این فرآورده دارویی هستند.

کد خبر 5336279 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان فیس بوک جایزه مصطفی ص فناوری فضایی حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل شرکت دانش بنیان امنیت سایبری انحصارزدایی نوآوری تالار وحدت ایرانسل تحقیقات علمی تولید دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟