Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۸ تبریز از احداث نخستین هتل سنتی تبریز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی با مرمت و احیای خانه مستهلک قدیمی در کوی مجتهدیلر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،علی مدبر با اعلام این خبر گفت: این خانه تاریخی در کوی مجتهدیلر و در مجاورت شهرداری منطقه ۸ واقع شده است که در گذشته به دلیل عدم استفاده دچار فرسودگی شده و دیوار بیرونی ساختمان که طی سال گذشته در آستانه ریزش قرار داشت، با تشخیص به‌موقع کارشناسان منطقه از بروز حوادث احتمالی جلوگیری و با همراهی مالک، مرمت و جداره‌سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توافقات انجام یافته با مالک این خانه، طی ماه‌های آتی عملیات احیای ساختمان اعیانی به وسعت ۴۰۰ متر را آغاز کرده و بعد از مرمت و احیای این ساختمان تاریخی، به عنوان کاربری هتل سنتی فعالیت خواهد کرد.

شهردار منطقه ۸ تبریز با اشاره به قدمت تاریخی کوچه مجتهدیلر اظهار کرد: این کوچه در مجاورت بازار تاریخی تبریز واقع شده و در سال‌های قبل بسیاری از مجتهدهای استان از جمله آیت‌الله قاضی در این کوچه ساکن بوده‌اند.

وی در تشریح این طرح اضافه کرد: در نظر داریم با مشارکت بخش خصوصی و مالکان، خانه‌های تاریخی تبریز را مرمت کرده و به عنوان هتل و رستوران سنتی مورد استفاده قرار دهیم و شهرداری منطقه ۸ نیز تلاش می‌کند تا با تهیه و تصویب سیاست‌های تشویقی، تسهیل‌کننده تبدیل خانه‌های تاریخی به کاربری‌های گردشگری باشد.

مدبر با بیان اینکه قصد داریم مردم را با توانمندسازی بافت‌های فرسوده آشنا کنیم، اعلام کرد: تلاش می‌کنیم تا مردم را در زمینه خانه‌ها و آثار قدیمی وارد عرصه کنیم تا با استفاده از تمهیدات و تسهیلات در زمینه احیای خانه‌های قدیمی توانمند شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هتل سنتی منطقه ۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد

رئیس اداره میراث فرهنگی نطنز گفت: ۳۴ تاسیسات اقامتی نطنز پذیرای گردشگران در ایام گل و گلاب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، هر ساله از ابتدای اردیبهشت ماه و همزمان با شروع گلابگیری نقاط مختلف شهرستان نطنز آماده میزبانی از گردشگران و مسافرین از جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های دیدنی می‌کند و پذیرای گردشگران مختلف است.

مراسم سنتی گلابگیری در اردیبهشت ماه و همزمان با شکوفا شدن گل‌های محمدی تصاویر بی‌بدیل و جذابی را علاوه بر همشهریان برای گردشگران ایجاد کرده و بسیار لذت‌بخش است و علاوه بر آن نیز فضایی دلنشین را ایجاد کرده است.

گل‌های محمدی  فضای شهرستان نطنز را عطرآگین و مشحون از عطر گل‌های دیگر که در فصل بهار روئیده عجین کرده است و علاوه بر اینکه صحنه‌های زیبایی با رویش‌ این گل‌ها ایجاد شده انسان را نیز به خدا نزدیکتر می‌سازد.

حسین یزدانمهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شهرستان نطنز دارای 34 تاسیسات اقامتی و پذیرایی با پروانه بهره‌برداری و ظرفیت دو هزار و 260 تخت فعال و وجود جاذبه‌های تاریخی، گردشگری و مذهبی منحصر به فرد است.

وی ضمن اشاره به جاذبه‌های گردشگری نطنز افزود: روستای تاریخی ابیانه، مجموعه تاریخی مسجد جامع و بقعه شیخ عبدالصمد نطنزی، آستان مقدس آقاعلی عباس(ع) و بیش از 150 اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور،  اقلیم آب و هوایی ویژه کوهستانی و کویری و موقعیت جغرافیایی ایده آل و قرار گیری در محل تلاقی شمال به مرکز و جنوب کشور یکی از مقاصد گردشگری کشور است.

توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس

یزدانمهر گفت: با پیگیری و حمایت اداره میراث فرهنگی در شهر نطنز اقامتگاه سرای جواهر، سرای مادر، باغ سبب، اقامتگاه میرزایی، باغ صفویه تاج آباد، سفره خانه سنتی دومیلیون ابیانه و در بخش بادرود روستای سرآسیاب، اقامتگاه دیاوا و کمپ متین‌آباد گلابگیری سنتی به منظورارائه خدمات به گردشگران مهیا و آماده پذیرایی است.

انتهای پیام/804/.

دیگر خبرها

  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • احداث دو سالن ورزشی در شهرک شهید یاغچیان تبریز
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد