Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور طلاق را از خطرات مهم جامعه امروز ایرانی برشمرد و بر برنامه‌ریزی فوری سه مرحله اقدامات عمومی با مشارکت مردم و محلات برای کاهش روند طلاق تاکید کرد.

به گزارش ایمنا به نقل پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی در نشست بررسی راهکارهای عملی برای کاهش روند طلاق که با حضور گروهی از فعالان حوزه اجتماعی در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه خانواده بنیان و اساس جامعه است، اظهار کرد: یکی از تهدیدات جدی در حوزه خانواده روند رو به گسترش طلاق است که باید در این راستا تدابیر فوری و عاجل اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه گسترش طلاق باعث فروپاشی بنیان خانواده که پایه اجتماع است؛ می‌شود؛ گفت: در حوزه عوامل مؤثر در طلاق دو دسته فاکتورهای پیشینی و پسینی مطرح است که باید ضمن توجه به زمینه‌های پیشینی، در حال حاضر با توجه به فوریت مساله، عوامل پسینی مورد توجه جدی تر و ضروری قرار گیرد. به موازات برنامه‌ریزی بلند مدت، باید راهکارهای نتیجه بخش و فوری در این راستا به کار گرفته شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق بررسی‌ها یکی از راهکارهای مهم در این حوزه، نهضت مشاوره خانوادگی است، گفت: این نهضت باید با محوریت محلات در کشور گسترش یابد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت شورای اجتماعی کشور در حوزه طلاق با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) گفت: رهبری معظم انقلاب در حوزه کاهش طلاق و آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی کشور مسئولیت داده و برای همین باید با تمام توان در این عرصه فعال شویم.

وی با بیان جزئیات این نهضت سراسری در کشور گفت: در این عرصه سه اقدام فوری شامل راه اندازی قرارگاه در ۳۱ استان کشور به شکل اجرایی با حمایت استانداری‌ها و در مرحله دوم، شکل‌گیری اتاق‌های فکر تخصصی برای تقویت محتوای آموزشی و در گام آخر توانمند سازی مشاوران صورت گیرد.

وزیر کشور در بخش با اشاره به اینکه می‌توان در جذب مشاوران از راهکار فراخوان افراد علاقه مند به فعالیت در عرصه مشاوره خانوادگی را به کار گرفت؛ گفت: در کشور ظرفیت‌های بزرگی در این حوزه نظیر حوزه‌های علمیه و افراد بازنشسته فعال در این عرصه‌ها وجود دارد که باید با جلب مشارکت همه این ظرفیت‌ها به صورت نهضتی، این تحول با هدف تقویت بنیان خانواده و کاهش طلاق صورت گیرد.

وحیدی با تاکید بر اینکه در حوزه مسائل تحکیم خانواده و طلاق، آموزه‌های دینی و الهی بسیار راهگشاست، گفت: در این حوزه خوشبختانه ظرفیت‌های خوبی در کشور وجود دارد که باید با کار برنامه‌ریزی شده، با قدرت و صلابت جلو برویم.

کد خبر 531332

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طلاق وزیرکشور احمد وحیدی کاهش طلاق کاهش روند طلاق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن

به مناسبت روز روانشناس و مشاور، آیین تجلیل از مشاوران در مرکز مشاوره خانواده مهر کرمان با حضور سردار نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، سرهنگ مرادی زاده معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان کرمان و جمعی از مسئولان و مشاوران برگزار شد.

سردار نظری، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در این مراسم گفت: پیش از این مردم استان کرمان با مشاوره خیلی آشنا نبودند و اکنون چند سالی است که اندکی این مسئله در بین مردم جا افتاده است.

وی افزود: مشاوره فردی، یک فرآیند کمکی است که طی آن یک فرد متخصص در زمینه روانشناسی، به مراجعه‌کننده خود در حل مشکلات و چالش‌های زندگی‌اش در زمینه های شخصی، اجتماعی، تحصیلی، شغلی و غیره کمک می‌کند؛ ولی بخش از مردم نمی‌دانند و مشاوره را به موضوعات پزشکی و اختلالاتی که مدنظرشان است، ارتباط می دهند.

سردار نظری فرهنگ سازی درباره مراجعه به مشاوره را ضرورت جامعه مدرن امروز دانست و با اشاره به اهمیت نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقای بهداشت روانی جامعه، تصریح کرد: اینکه بتوانیم به افراد مشاوره بدهیم بسیار مهم است؛ چون بخشی از جنگ شناختی دشمن در مورد این اختلالات است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان داشت: دشمن در تلاش است تا بین نسل جوان و حتی نسل های بالاتر اعتماد به نفس را پایین بیاورد و ناامیدی را پمپاژ کند و با ضریب دادن به مشکلاتی که وجود دارد، این مشکلات را فردی کند و به فرد نسبت دهد.

وی با اعلام اینکه  مراکز مشاوره برای ایجاد اعتماد به نفس در نوجوانان و جوانان و اعتماد بخشی به افراد برای تعیین مسیر درست زندگی، ایجاد شده اند و جلوی بسیاری از اختلالات مخصوصا در خانواده‌ها را می گیرند، افزود: تجربه نشان داده مراجعه به مشاوره،سبب اعتماد بخشی به افراد و تعیین مسیر درست در زندگیشان می شود.

در پایان این مراسم از تعدادی از مشاوران تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز