Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل در نشست خبری که صبح امروز سه شنبه به مناسبت بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل برگزار شد با تبریک میلاد با سعادت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و امام صادق(ع) و هفته وحدت، طی سخنانی اظهار داشت: در همه کشورها ساختاری به عنوان پدافند غیر عامل وجود دارد و کشور ما نیز از سال ۸۲ با فرمان فرماندهی معظم کل قوا این سازمان ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وظیفه سازمان پدافند غیرعامل را رصد تهدیدات و ارتقای توان بازدارندگی کشور دانست و گفت: در شرایط کنونی آمریکا و رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین دوران خود قرار دارند و از درون با مشکلات فراوانی روبرو هستند، شکست ترامپ و نتانیاهو در انتخابات و مسائل پیش آمده بعد از آن گویای ضعف آنهاست.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل بروز جنگ سایبری در ترور دانشمندان را یکی از اقدامات علیه کشور ما خواند و گفت: در ترور شهید فخری زاده شاهد بودیم که چگونه با استفاده از بستر سایبر برای ترور دانشمندان ما استفاده کردند.

سردار جلالی با تاکید بر اینکه امروز شاهد ضعیف‌ترین چهره آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل خود هستیم گفت: آمریکایی‌ها از گذشته در بیش از ۵۰ کشور آزمایشگاه ژنتیکی دارند که تحت نظارت‌های جهانی نیست و این آزمایشگاه‌ها می‌تواند سلامت جهانی را تهدید کند و این اقدامات نگران کننده است. کرونا ثابت کرد که اقدامات آزمایشگاهی آمریکا می‌تواند برای جهان مخاطره آمیز باشد و مشخص نشدن منشا شیوع کرونا بعد از دو سال گویای این مهم است.(البته اکثر تحقیقات نشان داده که منشا کرونا در چین بوده و اینکه سردار چرا به چین اشاره نمی کند، جالب است!)

رئیس سازمان پدافند غیر عامل گسترش ماهواره‌ها و استفاده گسترده آمریکا را تهدیدی دیگری دانست و گفت: ترور شهید فخری زاده و استفاده از ماهواره در این ترور نشان دهنده خطرات این ظرفیت‌هاست که در اختیار آمریکا قرار دارد و گسترش اینترنت جهانی می‌تواند به عنوان حاکمیت جهان تحت سواستفاده آمریکا قراربگیرد.

سردار جلالی بابیان اینکه در کل دنیا تنها دو کشور هستند که سازمان مقابله کننده با تهدیدات غیر طبیعی آنها با سازمان مقابله کننده با تهدیدات طبیعی متفاوت است و آن دو کشور ایران و آمریکاست گفت: ما باید از یک نوع توانمندی برای دفاع هوشمندانه دربرابر از تهدیدات برخور دار شویم.

وی افزود: امروز شاهد تهدیدات ترکیبی و هیبریدی هستیم بنابراین باید یک راهبرد مشترکی برای دفاع دربرابر این تهدیدات داشته باشیم، هم‌افزایی بخش‌های نظامی و غیرنظامی در این مقوله ضروری است و زیر ساخت‌ها و مردم باید با یک برنامه جامع برای این شرایط آماده شوند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیر عامل گفت: تنها بخش نظامی مسئول مقابله با تهدیدات نیستند و با توجه به گسترش تهدیدات و ورود این تهدیدات به عرصه‌های غیر نظامی همه سازمان‌ها و مردم باید برای مقابله با تهدیدات آماده شوند و پدافند غیر عامل همه دستورات و پیوست‌ها را برای ارتقا ایمنی و بازدارندگی تهیه و ابلاغ کرده است.

سردار جلالی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تهدیدات زیستی مدعی شد: ساختار پدافند زیستی کشور را بازطراحی کردیم اما دولت آقای روحانی به این موضوع بی توجهی کرد. پیشرفته‌ترین و مدرن‌ترین سند پدافند زیستی را طراحی و ابلاغ کردیم که باید این اجرایی شود. دولت روحانی از منظر پدافند غیر عامل کشور را دچار خسارات بسیاری کرد که ولنگاری در حوزه سایبری و بی قانونی و انکار جنگ سایبری از جمله این موضوعات بود، همچین واگذاری شبکه‌های اجتماعی و اختصاص پهنای باند در اختیار شبکه‌های اجتماعی از اقدامات غلط دولت روحانی بود.در حوزه زیستی نیز دولت دوازدهم دستاوردهای پدافند غیر عامل را نادیده گرفت و در شیوع کرونا شاهد این غفلت بودیم.

سردار جلالی فرصت سوزی دولت دوازدهم در حوزه اقتصادی و رها کردن حوزه معیشت مردم در دو سال آخر را از دیگر خسارات دولت قبل دانست و افزود: در دولت جدید تلاش کردیم با تعامل با دولت مردان این آسیب‌ها را جبران کنیم که با استقبال خوب دولت روبرو شده‌ایم.

وی برگزاری رزمایش برای مقابله با تهدیدات سایبری را یکی از اقدامات سازمان پدافند غیر عامل اعلام کرد و گفت: در سال گذشته بیش از پنجاه رزمایش برگزار کردیم و بیش از ۳۰۰ محصول و سامانه پدافند سایبری را تولید داخلی کردیم.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به تولید تجهیزات مقابله با تهدیدات ریز پرنده گفت: با همکاری وزارت دفاع و نیروهای مسلح تجهیزات ضد ریز پرنده را تولید و در اختیار سازمان‌های مختلف کشور قرار دادیم.

سردار جلالی ایجاد پیمان دفاع سایبری را یک ضرورت دانستند و گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد که با کشورهای دوست و هم‌پیمان توافق نامه دفاع سایبری ایجاد کند.

وی با اشاره به توانمندی کشورمان در دفاع سایبری گفت: خوشبختانه به دستاوردهای بسیار خوبی در حوزه دفاع سایبری رسیده‌ایم و هر کشوری که به ما حمله سایبری کند قطعاً با پاسخ قاطع ما روبرو خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سردار جلالی پدافند غیر عامل دولت روحانی رئیس سازمان پدافند غیر عامل مقابله با تهدیدات سردار جلالی دفاع سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۷۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات با بیان اینکه مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید، درعین حال به ارتباط مصرف مواد دخانی با ابتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع میزان ابتلا به سرطان نیز حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه بررسی‌های برخی از سازمان‌های اقتصادی بیانگر این است که دخانیات بر توسعه پایدار اثر دارد، افزود: مولفه‌های صنعت، تجارت و استعمال دخانیات به عنوان ۳ مانع توسعه در کشورهای «در حال توسعه» هستند. همچنین بنابر اعلام بانک جهانی که یک سازمان اقتصادی است، کشورهای در حال توسعه به منظور توسعه، رشد و اشتغال‌زایی باید با مصرف دخانیات مبارزه کنند. اگرچه بانک جهانی یک سازمان اقتصادی است و در زمینه بهداشت فعالیت نمی‌کند اما از مضرات مصرف دخانیات سخن می‌گوید.

وی با بیان اینکه بانک جهانی بر ضرورت مبارزه با مصرف دخانیات در کشورهای پیشرفته تاکید کرده، افزود: مالیات، مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید.

مسجدی با اشاره به معاهده «چارچوب کنترل دخانیات» سازمان جهانی بهداشت گفت: سال ۲۰۰۳، معاهده جهانی چارچوب کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت به تصویب رسید. معاهده سازمان جهانی بهداشت در زمینه کنترل دخانیات دارای چندین ماده است که به موضوع مالیات در یکی از بندهای آن اشاره شده است.

لزوم میانگین ۷۰ تا ۷۵ درصدی مالیات بر قیمت خرده‌فروشی دخانیات

این متخصص با بیان اینکه ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی قرار دارد، خاطرنشان کرد: از مراکش تا پاکستان عضو کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی به حساب می‌آیند. کشورهای منطقه مدیترانه شرقی با استفاده پارامترهای گوناگون نسبت به وضعیت میزان استعمال دخانیات اقدام می‌کنند. میزان مالیات محصولات دخانی باید به نحوی باشد که حداقل ۷۰ تا ۷۵ درصد قیمت خرده‌فروشی به مالیات اختصاص داده شود.

وی با بیان اینکه مالیات محصولات دخانی کشور معادل ۲۸ درصد است، ادامه داد: برخی با افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی مخالفت می‌کنند و مدعی هستند افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی می‌تواند صنعت و اشتغال‌زایی را با چالش مواجه کند. مخالفان افزایش مالیات همچنین ادعا می‌کنند افزایش مالیات می‌تواند منجر به قاچاق محصولات دخانی شود.

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران افزود: بازهم تاکید می‌کنم مخالفان افزایش مالیات بر محصولات دخانی بر قاچاق محصولات دخانی به دلیل افزایش نرخ مالیات تاکید دارند. این درحالیست که میزان مالیات بر محصولات دخانی کشور پاکستان معادل ۷۶ درصد است؛ پرسش «آیا در این کشور محصولات دخانی قاچاق می‌شوند؟» را مطرح می‌کنم؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت قاچاق دخانیات در کشور پاکستان انجام می‌شود؛ اگر نرخ مالیات بر محصولات دخانیانی کشور پایین بود، بازهم محصولات دخانی در پاکستان قاچاق می‌شدند.

وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور تخصصی‌ترین نهاد مالیاتی کشور به حساب می‌آید، افزود: سال ۱۴۰۱، سازمان مالیاتی کشور در نامه‌ای خطاب به مجلس شورای اسلامی نحوه محاسبه نرخ مالیات بر دخانیات را اعلام کرده و در این نامه نحوه محاسبه مالیات بر دخانیات را اعلام کرده است. سازمان مالیاتی کشور در این نامه اعلام کرده است که با نرخ مالیات ابلاغی می‌توان میزان مالیات دریافتی از ۲۲ هزار میلیارد تومان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد. به طور قطع، افزایش مالیات می‌تواند بر میزان مصرف اثر بگذارد و حکم بازدارنده داشته باشد.

مسجدی درباره میزان مالیات در کشورهای دیگر نیز گفت: بررسی‌ها بیانگر این است عراق هرساله میزان مالیات را ۱۰۰ درصد افزایش می‌دهد تا میزان مصرف دخانیات را به صفر درصد برساند.

کاهش ابتلا به سرطان با کنترل دخانیات

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه قوانین ارزشمندی در کشور وجود دارد، افزود: اگرچه قوانین ارزشمند در کشور وجود دارد اما در زمینه اجرای قوانین ضعف داریم. قانون مبارزه با دخانیات در کشور وضع شده اما از منظر اجرای این قانون ضعف داریم. همچنین دو کشور استرالیا و نیوزلند اعلام کرده‌اند که تا پایان سال ۲۰۲۵ میلادی در کشورهای خود، هیچ‌گونه مصرف دخانیاتی وجود ندارد. پرسش «چگونه این کشورها به این جایگاه رسیده‌اند؟» را مطرح می‌کنم. موضوع کنترل مصرف دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وی در پایان گفت: موضوع کنترل دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. بررسی‌ها بیانگر این است که سالانه ۱۵۰ هزار نفر در کشور مبتلا به سرطان می‌شوند و میزان مرگ و میر سالانه ناشی از سرطان معادل ۸۰ هزار نفر است. اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع، میزان ابتلا به سرطان حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات