Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد لطفی روز سه شنبه در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹  گفت: با وجود زنگ خطر شروع موج ششم کرونا در فارس، شاهد کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی به کمتر از ۵۰ درصد هستیم.

او با یادآوری پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در انجام اکسیناسیون علیه کرونا در کشور، تاکید کرد: واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹، در کنار رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، دو عامل مهم در کنترل بیماری کرونا است که هرگونه بی توجهی و سهل انگاری در برابر این بیماری نیز می تواند وضعیت استان را بحرانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواستار مشارکت بیش از پیش مردم استان در رعایت دستورالعمل های بهداشتی در برابر کرونا شد و گفت: کمک به مجموعه سلامت به پاس تلاش شبانه روزی در مبارزه با کرونا، همدلی و همراهی بیشتر مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی را نیاز دارد.

دکتر لطفی افزود: سهل انگاری برای دریافت واکسن و کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، باعث گسترش بیماری کووید۱۹ و ماندگاری این ویروس خطرناک در سطح جامعه می شود.

او ادامه داد: لازم است مسوولان دستگاه های اجرایی استان برای پیشگیری و گسترش کروناویروس، نظارت بیشتری بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه در اماکن و مراکز پرتردد داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به خطر ابتلا به نوع شدید بیماری در افرادی که هنوز واکسن دریافت نکرده اند، هشدار داد و گفت: ثابت شده افرادی که در برابر کرونا واکسینه شده اند، افزایش ایمنی را به همراه داشته است.

وی با اشاره به افزایش موارد مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته استان، تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده علائم مشکوک به کرونا ، حتما به پزشک خانواده و مراکز ۱۶ ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند.

جان باختن ۱۸ بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در فارس

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز هم با اعلام آخرین وضعیت کرونا در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز سه شنبه، چهارم آبان ۱۴۰۰، از دو رقمی شدن مجدد آمار جانباختگان این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

سید روح اله حسینی» با حضور در استودیو سلامت فارس و بیان تازه ترین آمارهای مربوط به کرونا ویروس در استان فارس، مجموع قربانیان این بیماری طی روز گذشته در استان فارس را ۱۸ نفر اعلام کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۶۳۰ هزار و ۷۰۷ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است، افزود: از این تعداد یک میلیون و ۴۱۷ هزار و ۲۵۹ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۴۲۳ هزار و ۸۸ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۲۱۳ هزار و ۴۴۸ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۹ هزار و ۲۵۴ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع تاکنون، ۴۷۲ هزار و ۳۴۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

دکتر حسینی در ادامه این گزارش با اشاره به بستری ۲۲۳ بیمار جدید مثبت و یا مشکوک دارای علایم کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان افزود: هم اکنون هزار و ۵۸۱ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۹۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

او ضمن ابراز تاسف از جان باختن ۱۸ هم استانی دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون، شش هزار و ۹۲۲ هم استانی را به دلیل ابتلا به کرونا از دست داده ایم.

دکتر حسینی همچنین مجموع بهبودیافتگان این بیماری را که از ابتدای شیوع تاکنون از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند، ۴۵۸ هزار و ۵۹۹ نفر اعلام کرد.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تا کنون دو میلیون و ۹۳۸ هزار و ۶۱۵ دُز نوبت اول و یک میلیون و ۹۹۳ هزار و ۹۱۵ دُز نوبت دوم واکسن کروناویروس در مراکز واکسیناسیون استان فارس تزریق شده و مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا تا کنون در فارس به چهار میلیون و ۹۳۲ هزار و ۵۳۰ دُز رسیده است.

این مقام مسوول در دانشگاه با اعلام اینکه بررسی های روزانه وضعیت کرونا در استان نشان می دهد اغلب جان‌باختگان ناشی از کرونا طی روز گذشته در استان، هنوز حتی یک دُز واکسن کرونا را دریافت نکرده بودند، این را بیانگر اهمیت و نقش غیرقابل انکار واکسیناسیون در جلوگیری از شدت یافتن بیماری و مرگ و میر ناشی از آن دانست.

دکتر حسینی از مردم استان خواست تا برای حفظ سلامتی خود و خانواده و جلوگیری از شدت یافتن بیماری در اثر ابتلا، ضمن رعایت شیوه نامه های بهداشتی با مراجعه به مراکز واکسیناسیون نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت رعایت شیوه نامه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابتدای شیوع استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، توصیه می‌کنیم از غذاهای سالم مصرف کنید. هر اتفاقی، از استرس کار گرفته تا نگرانی‌های مالی، مشکلات سلامتی ممکن است سبب پرخوری عصبی باشد. ما توصیه‌هایی را برای شما داریم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟

آرزوی خیلی از افراد این است که با کاهش اشتها، وزن کم کنند. ما در متن زیر راهکار سریع برای رفع گرسنگی کاذب را به شما در مقاله زیر خواهیم گفت. به عبارتی خیلی بهتر این که خود را به گرسنگی سالم وصل کنید. روش‌های دور زدن حس «گرسنگی»، برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، وجود دارد.

حذف حس گرسنگی

برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف‌های زیادی وجود دارد. هر فردی یک نظری می‌دهد و هر چه بیشتر تلاش می‌کنید، کمتر به نتیجه دلخواه می‌رسید. آن‌هایی که می‌خواهند لاغر شوند و البته تلاش هم می‌کنند، اما هنوز نتیجه دلخواه را پیدا نکرده اند، شاید بتوانند با این ۴ روش ساده، تا اندازه‌ای آرزوی خود را محقق کنند.

آووکادو را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید

با اینکه آووکادو چرب است، اما خاصیت چاق کنندگی که ندارد هیچ، چربی‌های غیراشباع مونو نیز دارد که برای بدن مفید هستند و باعث می‌شوند تا فرد برای مدت طولانی احساس سیری داشته باشد. بر اساس گزارش مجله تغذیه در آمریکا، افرادی که دچار اضافه وزن هستند اگر نیمی از یک آووکادو را به ناهار خود اضافه کنند، در سه ساعت بعدی تا ۴۰ درصد تمایل خود به زیاد غذا خوردن را از دست می‌دهند. در بازه زمانی ۵ ساعتی نیز این تمایل حدود ۲۸ درصد کاهش خواهد داشت. آووکادو یکی از بهترین مواد خوراکی سیرکننده است که در همه فصل‌های سال موجود است.

جویدن آدامس

جویدن خاصیت بسیاری دارد. البته منظورمان جویدن و قورت ندادن است. دانشمندان هلندی در تحقیقاتی از مردم خواستند تا غذای خود را به مدت یک یا ۸ دقیقه بجوند، اما آن را قورت ندهند. پس از ۳۰ دقیقه، آن‌ها آزمایش کردند و متوجه شدند کالری غذاها وارد بدن افراد شده است.

همچنین ثابت شد، افرادی که غذاها را ۸ دقیقه جویده بودند، ۱۹ درصد غذای کمتری از گروه دوم که یک دقیقه جویده بودند، غذا خورده اند. بنابراین، جویدن آدامس‌های بدون قند پس از غذا نه تنها باعث خوشبویی دهان می‌شود بلکه میزان حس گرسنگی را در فرد کاهش می‌دهد.

کربوهیدرات بخورید

در رژیم‌های غذایی کربوهیدرات همیشه کم یا حذف می‌شود. اما بدانید با ممنوع کردن همه کربوهیدرات ها، شما احساس گرسنگی بیشتری خواهید داشت. بهترین روش استفاده از کربوهیدرات، خوردن میوه، سبزیجات و غلات است. این مواد برای مدت طولانی انسان را سیر نگه می‌دارند و برای خوردن غذاهای چرب و سنگین تمایل کمتری خواهید داشت. کربوهیدرات‌های سفید را می‌توانید در سیب‌زمینی پیدا کنید. سیب‌زمینی نشاسته پایدار دارد که برای مدت طولانی احساس سیری به آدم می‌دهد. بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه انگلستان، نشاسته‌های پایدار تا ۲۴ ساعت انسان را سیر نگه می‌دارند و باعث می‌شوند تا روزانه ۳۲۰ کالری کمتری مصرف شود.

ورزش

برخلاف تصور عموم، ورزش باعث ایجاد حس گرسنگی در فرد نمی‌شود. بر اساس تحقیقاتی که در برزیل انجام شده اند، دویدن هنگامی که احساس گرسنگی دارید باعث فعال شدن سلول‌های ارسال پیام سیری می‌شوند و حس گرسنگی را مهار می‌کند. هنگامی که واقعا احساس گرسنگی دارید، یک وعده اسنک کوچک که فیبر زیادی دارد، همچون سیب یا یک کاسه جودوسر به شما کمک می‌کند تا کاملا احساس سیری داشته باشید.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1228822 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!