Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@04:07:05 GMT

واتس‌اپ در کدام گوشی‌ها از کار می‌افتد؟

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۰۸۶۲

واتس‌اپ در کدام گوشی‌ها از کار می‌افتد؟

بسیاری از گوشی‌های قدیمی اندرویدی، از سیستم عامل جدید پشتیبانی نمی‌کنند و کاربران این گوشی‌ها تا چند روز دیگر، دسترسی به واتس‌اپ را از دست می‌دهند؛ کاربران آسیب‌دیده یا باید یک دستگاه جدیدتر استفاده کنند و یا سابقه چت خود را ذخیره کنند.

به گزارش ایسنا، تلفن‌های همراه یک منبع حیاتی هستند که خدمات زیادی ارائه می‌دهند و بیش از ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد نفری که از سیستم عامل اندروید در سراسر جهان استفاده می‌کنند، ممکن است به‌زودی یکی از این خدمات مهم را از دست بدهند. شرکت پشتیبان برنامه واتس‌اپ اخیراً اعلام کرده است که از اول ماه نوامبر دیگر از برخی دستگاه‌های اندرویدی پشتیبانی نخواهد شد. وب‌سایت بست‌لایف‌آنلاین، به بررسی خدماتی که کاربران اندرویدی از دست می‌دهند، پرداخته است.

اگر اندروید دارید و از واتس‌اپ استفاده می‌کنید، بهتر است گوشی خود را چک کنید. واتس‌اپ اخیرا وب‌سایت خود را با اطلاعیه‌ای به‌روز کرده و به کاربران اطلاع داد که به‌زودی دیگر از دستگاه‌های اندرویدی با سیستم عامل ۴.۰.۴ یا قدیمی‌تر پشتیبانی نخواهد کرد. این تغییر از اول نوامبر اعمال خواهد شد. این خبر پس از آن منتشر شد که واتس‌اپ همین رویه را برای آیفون‌های قدیمی‌تر پیش گرفت و برای اینکه واتس‌اپ روی آیفون اجرا شود، سیستم عامل گوشی باید iOS ۱۰ یا جدیدتر باشد.

برخی از گوشی‌های هوشمند از سیستم عامل اندروید جدیدتر پشتیبانی نمی‌کنند و این بدان معناست که از این تاریخ، دیگر از واتس‌اپ پشتیبانی نخواهند کرد. این گوشی‌ها شامل برند‌های سامسونگ، ال‌جی، هوآوی و سونی می‌شوند. دستگاه‌های تحت تأثیر سامسونگ شامل گلکسی Core، گلکسی Trend II، گلکسی Trend Lite، گلکسی Ace ۲ هستند و از دستگاه‌های ال‌جی هم مدل‌های ال‌جی Optimus F ۷، ال‌جی Lucid ۲ و ال‌جی Optimus L ۷ تحت تاثیر این تصمیم قرار می‌گیرند.

البته گوشی‌های بسیار بیشتری هستند که تحت تاثیر این تغییر قرار خواهند گرفت. بهترین راه برای دانستن اینکه آیا تلفن همراه شما دسترسی به واتس‌اپ را از دست خواهد داد یا خیر، این است که بررسی کنید از چه سیستم عاملی استفاده می‌کنید. نسخه سیستم عامل در گوشی‌های سامسونگ معمولاً در قسمت تنظیمات، در بخش «درباره دستگاه یا درباره تلفن»، قرار دارد.

اگر در این گروه آسیب‌دیده قرار می‌گیرید، واتس‌اپ از شما می‌خواهد تا قبل از اول نوامبر، گوشی‌تان را به یک دستگاه جدیدتر تغییر دهید یا سابقه چت خود را ذخیره کنید. به گفته این شرکت، واتس‌اپ از تلفن‌های اندرویدی که دارای سیستم‌عامل ۴.۱ یا جدیدتر هستند پشتیبانی می‌کند. در حالی که چت‌های واتس‌اپ معمولاً به‌طور خودکار پشتیبان‌گیری و روزانه در حافظه تلفن ذخیره می‌شوند، می‌توانید قبل از از دست دادن خدمات این برنامه، به‌طور دستی از این چت‌ها نسخه پشتیبان تهیه کنید.

اما برای انجام این کار، می‌توانید در تنظیمات واتس‌اپ خود به «چت‌ها» بروید و روی «پشتیبان‌گیری چت» کلیک کنید. این شرکت توصیه کرده است: اگرمی‌خواهید واتس‌اپ را از تلفن خود حذف کنید، اما نمی‌خواهید هیچ یک از پیام‌های خود را از دست بدهید، حتماً قبل از حذف، از چت‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

واتس‌اپ تنها شرکتی نیست که امسال پشتیبانی خود را از دستگاه‌های اندرویدی قدیمی حذف کرده است. در ماه جولای، گوگل اعلام کرد که پشتیبانی ورود به سیستم خود را برای دستگاه‌هایی که روی سیستم‌عامل‌های قدیمی‌تر اندروید کار می‌کنند، در سپتامبر سال جاری پایان خواهد داد و در ۲۷ سپتامبر، تلفن‌های اندرویدی دارای سیستم عامل ۲.۳.۷ یا پایین‌تر، پشتیبانی گوگل را متوقف کردند. به گفته این شرکت، اکنون، کاربرانی که این دستگاه‌ها را دارند، احتمالاً هنگام تلاش برای استفاده از محصولات و سرویس‌های گوگل مانند جی‌میل، یوتیوب و نقشه، خطای نام کاربری یا رمز عبور دریافت می‌کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: واتس آپ اندروید سیستم عامل دستگاه ها گوشی ها واتس اپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک‌ به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

به گزارش زومیت، بیش‌ از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط‌ به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آن‌ها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

Sekoia

بدافزارهای USBمحور قبلی معمولاً کشورهایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله‌ با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است