Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:06:09 GMT

آمار فروش بیمه عمر و سرمایه گذاری در ایران

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۲۲۲۳

آمار فروش بیمه عمر و سرمایه گذاری در ایران

همانطور که می دانید، بیمه عمر یکی از بیمه های اشخاص با پوشش های مختلف است که هر ساله رشد خوبی از آن را شاهد هستیم، لذا بر آن شدیم تا گزارش آماری از این بیمه نامه تهیه و ارائه نماییم.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بیمه ما، بیمه عمر و سرمایه گذاری، بیمه نامه ای جامع بوده و از دو قسمت پوشش های بیمه ای و اندوخته سازی تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با بیمه عمر

بیمه عمر دارای پوشش های بیمه ای مختلفی بوده و در انتها قرار داد به منظور سرمایه گذاری، حق بیمه های پرداختی بیمه گذاران را به همراه سود تضمینی و سود مشارکت در منافع به آنها باز خواهد گرداند.

نمودار بیمه عمر در ایران و مقایسه آن با دنیا

بیمه عمر و سرمایه گذاری نه فقط در ایران بلکه در اکثر کشورهای پیشرفته مورد استقبال قرار گرفته است. در نمودار پایین درصد افرادی که در سایر کشور ها دارای پوشش های بیمه عمر می باشند را مشاهده می کنید.

همانطور که مشاهده کردید، در بیشتر کشور ها، اکثریت مردم دارای پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری می باشند در صورتی که در ایران این گونه نیست و علت اصلی آن می تواند نا آشنایی مردم با بیمه عمر باشد.

آمار بیمه عمر در ایران

همانطور که در نمودار بالا مشاهده کردید، در کشور ایران درصد بسیار کمی از افراد تحت پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری می باشند اما جالب است بدانید، هر ساله این بیمه نامه در ایران رشد چشمگیری داشته و افراد زیادی به بیمه عمر روی می آورند. در جدول پایین عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 را مشاهده می کنید.

(بر اساس آمار خود اظهاری شرکتهای بیمه)

(*) تجربه نشان می دهد، رشد حق بیمه تولیدی بازار در دوره های زمانی کمتر از 9 ماهه با تغییرات زیادی همراه بوده و پس از آن، رشد بازار بیمه به میزان سالانه خود نزدیک می گردد.

(**) در محاسبه نسبت خسارت (حاصل تقسیم خسارت پرداختی به حق‌بیمه تولیدی برحسب درصد) مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی در نظر گرفته نمی‌شود. بررسی آمار عملکرد بازار بیمه از حیث "نسبت خسارت" در این مدت نمی تواند ارزیابی مطلوبی از آن در دسترس قرار داده و فعالیت واقعی را نشان بدهد، چرا که با گذشت تنها 4 ماه از سال، دریافت کامل حق بیمه های مربوط به برخی از بیمه نامه های صادره در این مدت انجام نگرفته و تا پایان سال وصول خواهند شد.

 در تحلیل سهم از پورتفوی رشته ها و شرکتهای بیمه در بازار باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که در دوره های زمانی کمتر از یک سال، این مقادیر معمولاً با تغییرات زیادی همراه است.

همانطور که در جدول بالا مشاهده کردید، تعداد بیمه نامه های صادر شده در سال 1400 برابر بوده با 20 میلیون و 700 هزار فقره که نسبت به سال گذشته حدود 5% افزایش داشته است. این رشد نشان می دهد که بیمه عمر یک بیمه نامه در حال رشد در کشور ما می باشد.

خسارت های پرداختی در شرکت های بیمه

در جدول قبلی خسارت پرداختی شرکت های بیمه در سال 1400 مبلغ قریب به 15 هزار میلیارد تومان عنوان شد. این رقم نسبت به سال گذشته حدود 40%  رشد داشته و به این معنی است که شرکت های بیمه خسارت های بسیار بیشتری نسبت به سال گذشته به بیمه گذاران خود پرداخت کرده اند. این موضوع نشان از افزایش بیمه گذاران و سقف خسارت های پرداختی نسبت به سال گذشته می باشد.

حق بیمه تولیدی در استان ها

بر اساس تحقیقات اداره تحلیل های آماری، حدود 41% از حق بیمه های تولیدی مربوط به استان تهران بوده است. بعد از تهران، استان های خراسان رضوی، اصفهان و فارس بیشترین درصد حق بیمه تولیدی در کشور را داشته اند. به جدول پایین دقت کنید.

درصد سهم کشور ها از حق بیمه تولیدی منطقه

بر اساس آمار های بیان شده توسط بیمه مرکزی و اداره تحلیل های آماری، کشور های فلسطین، امارات، جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و عربستان به ترتیب بیشترین سهم از حق بیمه تولیدی را دارند. در جدول پایین، درصد حق بیمه تولیدی در کشور های اطراف ایران را مشاهده می کنید.

در تصویر پایین نماگرهای صنعت بیمه کشور را مشاهده می کنید.

در این گزارش، آمارهای مربوط به صنعت بیمه در کشور ایران و سایر کشورها اطراف بیان شد.

منبع : بیمه ما نمایندگی 1240

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه ما بیمه عمر بیمه عمر و سرمایه گذاری مشاهده می کنید نسبت به سال گذشته حق بیمه تولیدی بیمه نامه کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • آمار خسارت آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو