Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@07:37:39 GMT

در تازه‌ترین جلسه شورای فرهنگ عمومی چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۲۳۳۱

در تازه‌ترین جلسه شورای فرهنگ عمومی چه گذشت؟

جلسه ۷۶۰ شورای فرهنگ عمومی کشور با دستورهای تعیین نمایندگان شورای فرهنگ عمومی کشور در شورای فرهنگ عمومی استان‌ها، افزودن تبصره پیشنهادی معاونت امور فرهنگی برای افزودن به آئین‌نامه اجرایی ضوابط برگزاری مسابقات دینی، فرهنگی و هنری مصوب جلسه ۳۷۴ مورخ سال ۱۳۸۲ و انتخاب اعضای حقیقی شورای نظارت بر بازی و اسباب‌بازی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دستور اول این جلسه اعضای حاضر به اظهار نظر در مورد انتخاب نمایندگان شورای فرهنگ عمومی کشور پرداختند.

در ادامه محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی به صورت مکتوب نظر مدیران‌کل استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را اخذ کند تا برای انتخاب افراد تصویر بهتری داشته باشیم و پس از انتخاب اعضای معین‌ شورا، جمع‌بندی‌ جلسات در اختیار آنان قرار بگیرد.

در دستور دوم این جلسه یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی ارشاد خواستار افزودن تبصره‌ای در آئین‌نامه اجرایی ضوابط برگزاری مسابقات دینی، فرهنگی و هنری مصوب سال ۱۳۸۲ و حذف موضوع شرط‌بندی شد.

سپس برخی اعضای شورا در خصوص شرط‌بندی و استفتاء رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید نظراتی را مطرح کردند. یکی از موضوعات مورد بحث ماده سوم این آئین‌نامه عبارت مضامین ورزشی در برگزاری مسابقات بود که تعدادی از اعضا خواستار حذف عنوان ورزشی از مسابقات فرهنگی شدند و در مقابل برخی از اعضا معتقد بودند که بسیاری از مسائل ورزشی بار فرهنگی دارد و باید بیشتر به موضوع فرهنگ در ورزش پرداخته شود.

در بخشی از این دستور اسماعیلی با اشاره به گفت‌وگوی خود با وزیر ورزش و جوانان درباره عنوان فرهنگی در مجموعه‌های ورزشی خاطرنشان کرد: بسیاری از مجموعه‌های ورزشی عنوان فرهنگی هم دارند، اما شاهد فعالیت فرهنگی از سوی آن‌ها نیستیم، از این رو با وزیر محترم ورزش و جوانان در همین رابطه صحبت کردم و مقرر شد میز امور فرهنگی در مجموعه‌های ورزشی ایجاد شود که مدیران فرهنگی در هیات مدیره باشگاه‌ها هم حضور داشته باشند و از این طریق بتوانیم شاهد فعالیت‌های فرهنگی در مجموعه‌های ورزشی باشیم.

در ادامه دستور سوم جلسه مبنی بر انتخاب اعضای حقیقی شورای نظارت بر بازی و اسباب‌بازی کشور مطرح شد و اعضا نظرات خود را بیان کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد انتخاب اعضای شورای نظارت بر بازی و اسباب‌بازی کشور گفت: باید پیشینه افرادی که قرار است انتخاب شوند در اختیار اعضا قرار بگیرد تا هریک از اعضا پس از تحقیق، نظرات خود را به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی ارائه کنند و تصمیم‌گیری نهایی انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدمهدی اسماعیلی فرهنگ و ارشاد اسلامی شورای فرهنگ عمومی مجموعه های ورزشی انتخاب اعضای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه؛ محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، ضمن بیان این‌که دشمن با تمام قوا پا به جنگ تمام‌عیار فرهنگی علیه کشور ما گذاشته است، اظهار کرد: در جنگ فرهنگی علیه تهاجم دشمن، وظیفه ما عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و اقتضائات روز است که باید در عمل به آن انسجام لازم را داشته باشیم.

محمد طیب صحرایی افزود: هرچند که طی دوران شکوهمند انقلاب اسلامی در جنگ فرهنگی با استکبار شرایط گرانبها و بی‌نظیری رقم خورده است اما به این معنی نیست که عرصه جنگ را رها کنیم و تقابل جبهه حق و باطل تا ختم بشریت و پیروزی جبهه حق ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر به قله نزدیک شده است، تصریح کرد: اینکه معظم‌له تاکید دارند در نزدیک قله هستیم، منظور صرفا قله‌های سیاسی یا اقتصادی و... نیست، بلکه ترکیبی از موفقیت‌های انقلاب است که موضوع فرهنگ هم یکی از آنها محسوب می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: حرکت دقیق و اثرگذار در عرصه فرهنگی نیازمند عمل کردن در چارچوب کار قرارگاهی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه اصلی و شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها نیز در ذیل و به متناظر آن شورای فرهنگ عمومی استان بایستی قرارگاه فرهنگی باشد.

صحرایی تاکید کرد: با تشکیل این قرارگاه و اتحاد می‌توان از پراکنده کاری و دوباره کاری در حوزه فرهنگی استان تا حد زیادی جلوگیری نمود و همانطور که مورد تأکید مقام معظم رهبری است باید در حوزه فرهنگ، کار جبهه‌ای انجام دهیم و همه باید در کنار هم حرکت کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه درزمینه‌ی عفاف و حجاب حداقل ۳۰ سازمان متولی وجود دارد که وظیفه آن‌ها به‌روشنی در قانون مشخص‌شده است، بیان کرد: این سازمان‌ها و نهادها اگر بخواهند فعالیتی را بدون فرماندهی واحد ادامه دهند، قطعاً با شکست مواجه می‌شوند لذا اگر این سازمان‌ها انسجام و همکاری لازم در این حوزه را داشته باشند مشکلات موجود مرتفع خواهد شد.

صحرایی در ادامه ضمن اشاره‌ به شوراها و ستادهای مختلف اجرایی در کشور، افزود: اگر شوراهایی از جمله شورای عفاف وحجاب، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شورای فضای مجازی و... و ستاد هایی از قبیل ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، ستاد اقامه نماز، ستاد برگزاری مراسم مذهبی و... هدف محور باشند برنامه‌ها زودتر به هدف نزدیک خواهد شد.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: توجه به گفتمان سازی در ادارات دولتی و همکاری و همراهی اصناف در بخش‌های خصوصی نیز می‌تواند مسیر گفتگوی مشوق محور و خیرخواهانه را در حوزه‌ عفاف و حجاب در قرارگاه شورای فرهنگ عمومی ایجاد نماید.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228380 برچسب‌ها ایسکانیوز رهبر معظم انقلاب کرمانشاه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی

دیگر خبرها

  • جلسه شورای فرهنگ عمومی - ساری
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند