Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، خدیجه معصومی عصر امروز در دیدار با رییس سازمان بسیج رسانه اظهار داشت : استان آذربایجان‌غربی دارای ۷۲ باب کتابخانه عمومی نهادی است که با یک میلیون و ۵۰۰ هزار جلد منبع اطلاعاتی برای تمام گروه‌ها خدمات مختلف ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: هر کتابخانه، پایگاهی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کارآفرینی، افزایش مسئولیت‌پذیری شهروندان و  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، فعالیت کتابخانه‌های عمومی با رویکرد جدیدی ادامه یافت و کتابخانه‌های عمومی از ظرفیت فضای مجازی برای ارائه خدمات کتابخانه‌ای استفاده کردند.

معصومی اضافه کرد: برای  تداوم امانت منابع کتابخانه‌ای نیز طرح «کتاب پیک» در کتابخانه‌های عمومی اجرا شد که به واسطه این طرح، منابع کتابخانه‌ای درب منزل به اعضاء تحویل داده می‌شود.

وی عنوان کرد : از دیگر طرح‌های در حال اجرا می‌توان «پویش وقف کتاب، خیرماندگار» را نام برد که با هدف ترویج سنت حسنه وقف و غنی‌سازی منابع کتابخانه‌های عمومی برای دومین سال متوالی اجرا می‌شود.

این مقام مسوول یادآور شد: مقام معظم رهبری همواره بر اولویت بخشی به اقتصاد و فرهنگ تأکید دارند و جهت تحقق رسالت‌ کتابخانه‌های عمومی، مسئولین باید دغدغه‌های فرهنگی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: بسیج سازمانی خودجوش و نماینده عموم مردم  است که در کنار رسانه، کسوت ارزشمندی را در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی دارا می‌باشد.

یوسف حق دوست، مسئول انجمن روزنامه نگاران مسلمان استان، ضمن تقدیر از اداره کل کتابخانه‌های عمومی جهت تلاش مجدانه برای گسترش فرهنگ کتابخوانی گفت: گسترش فرهنگ کتابخوانی، رسالتی عظیم، الهی و نبوی است. سرانه پایین میزان مطالعه در کشور، توجه ویژه مسئولین و سازمان‌های متولی فرهنگ را می‌طلبد و باید همکاری‌ و تعامل نزدیک با کتابخانه‌های عمومی را داشته باشند و فضای مجازی جایگزین مناسبی برای  کتاب و کتابخوانی نخواهد بود و از ظرفیت این فضا باید در راستای گسترش فرهنگ کتابخوانی استفاده کرد.

وی هم‌افزایی فرهنگی را لازمه ایجاد بستر ترویج فرهنگ مطالعه بیان کرد و گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بسیج رسانه و رسانه‌های استان می‌توان اقدامات شایسته‌ای را در زمینه کارهای فرهنگی انجام داد.

یاشار کافی‌مولا، رئیس سازمان بسیج رسانه آذربایجان‌غربی نیز گفت:  گام اول در ترویج فرهنگ کتابخوانی، ایجاد احساس نیاز به مطالعه در بین آحاد مردم می‌باشد و این مهم با همکاری کارشناسان و مسئولین کتابخانه‌های عمومی محقق خواهد شد و از ظرفیت رسانه‌ها باید در راستای فرهنگ‌سازی استفاده کرد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت بسیج رسانه استان در راستای فرهنگ‌سازی برای جذب مخاطبان به کتابخانه‌های عمومی قول مساعد داد.

در ادامه پیرامون مواردی چون انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، استفاده از ظرفیت رسانه‌های استان در ترویج فرهنگ کتابخوانی، برگزاری نشست های کارشناسی، مبادله منابع کتابخانه‌ای، اجرای مسابقات فرهنگی و ... بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی آذربایجان غربی کتابخانه های عمومی کتاب فرهنگ کتابخوانی کتابخانه های عمومی فرهنگ کتابخوانی آذربایجان غربی منابع کتابخانه ترویج فرهنگ کتابخانه ای بسیج رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ظهر پنج شنبه در دیدار با محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به آمار عضویت، امانت، سرانه فیزیکی و تعداد منابع کتابخانه های عمومی شهرستان میانه در سال ۱۴۰۲ افزود: شهرستان میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی در این شهرستان را دارد و برنامه ریزی برای ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی در شهرستان میانه به عنوان مطالبه مردم و اعضای کتابخانه های عمومی، همکاری و تعامل همه ادارات و سازمان‌های ذیربط را می‌طلبد.

محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با بیان اینکه با وجود غالب شدن فضای مجازی در زندگی امروزی مردم به ویژه جوانان و نوجوانان، عملکرد خوب اداره کل کتابخانه های عمومی استان در سال‌های اخیر باعث افزایش مطالعه در کتابخانه های عمومی استان به ویژه کتابخانه های میانه و آشتی مردم با کتاب و مطالعه شده است.

محمدباقر هنربر در دیدار با اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، فراهم کردن زیرساخت‌های کتاب و کتابخوانی را سبب گرایش روزافزون مردم به مطالعه خوانده، گفت: مطالعه، فکر انسان را روشن و سطح آگاهی و فرهنگ جامعه را ارتقا می‌دهد و به تبع آن آسیب پذیری مردم نسبت به ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد لذا لازم است در کنار فراهم نمودن زیرساخت‌های فیزیکی، در زمینه فرهنگ سازی، ترغیب و تشویق به مطالعه نیز تلاش جدی صورت پذیرد.

فرماندار میانه با تقدیر و تشکر از همت نهاد کتابخانه های عمومی کشور از تبدیل کتابخانه های عمومی به عنوان پایگاه اجتماعی برای رجوع همه اقشار مردم، افزود: در دوره مدیریت کنونی کتابخانه های عمومی در سطح استان مردم استقبال بیشتری از کتابخانه های عمومی داشته و با کتاب و کتابخوانی انس بیشتری گرفته‌اند.

گفتنی است اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در سفر یک روزه خود به شهرستان میانه با کتابداران، کارکنان و اعضای کتابخانه های عمومی دیدار و گفتگو کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.

کد خبر 6088616

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ