Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سوری‌ها به شهید "فرهاد خوشه‌بر" سومین شهید مدافع حرم استان گیلان لقب شهید البطل یعنی «شهید قهرمان» داده بودند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، شهید "فرهاد خوشه‌بر" سومین شهید مدافع حرم استان گیلان و قهرمان دیگری از خطه سرسبز شمال کشور است که نزد سوری‌ها به شهید البطل یعنی «شهید قهرمان» معروف بود و توانست با ایستادگی و صلابت مثال‌زدنی در میدان رزم خود را به جمع اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا(ع) برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پسرش خردسال و دخترش هنوز به دنیا نیامده بود که در جهاد نفس هم "قهرمانِ میدان" شد و عزم میدان نبرد کرد و کیلومترها دورتر از این سرزمین مقابل مستکبرانی ایستاد که آمده بودند تا اثری از اهل‌بیت(ع)، شیعه و دوستاران اهل‌بیت باقی نگذارندو از هیچ جنایتی چشم‌پوشی نمی‌کردند.

شهید "فرهاد خوشه‌بر" جوانی که دفاع مقدس را ندید اما راوی دفاع مقدس بود و در ایام نوروز خود را به سرزمین‌های نور می‌رساند و برای زائران از شهدا می‌گفت و روایتگر رشادت‌ها و حماسه‌های دفاع مقدس بود و این گونه شد که ویزای کربلایی شدن را از خاک‌های خونین جنوب گرفت.

زندگی به سبک شهدا-5|گفت‌وگوی خواندنی شهید زین‌الدین با همسرش درباره "دوست‌داشتن"شهیدی که از طعنه‌ها چشم پوشید تا به جمع شهدای فاطمیون بپیوندد؟+عکس و فیلمسامانه استعدادیابی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران رونمایی شد

مادر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: فرهاد از همان دوران کودکی بسیار بامعرفت، اهل نماز و روزه و در هر کاری زبر و زرنگ بود؛ به کلاس قرآن می‌رفت و احکام و قرآن را یاد گرفته بود و خودش هم به بچه‌ها در مسجد آموزش می‌داد و از سوی دیگر با پدرش در کار فنی و تعمیرکاری کمک می‌کرد.

وی گفت: از مأموریت‌هایش به ما چیزی نمی‌گفت و معتقدم عشق به اهل‌بیت، امام حسین(ع) و فاطمه زهرا(س) او را در این راه قرار داد؛ هر وقت به مأموریت می‌رفت معمولاً بعد از 15 یا 20 روز برمی‌گشت اما زمانی‌که می‌خواست به سوریه برود گفت "این بار مأموریتم طولانی می‌شود، مواظب همسر و فرزندانم باشید."

مادر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" با بیان اینکه دیدار با خانواده‌های شهدا را همیشه در برنامه داشت و به همراه دوستانش به دیدار خانواده‌های شهدا می‌رفت خاطرنشان کرد: از سوریه با من تماس گرفته بود گفتم "کجایی، دلم برایت تنگ شده است" گفت مادر نزدیک تو هستم و تا چند روز دیگر می‌آیم".

وی افزود: در خانه ایمان صدایش می‌زدیم، همیشه با من تماس می‌گرفت و همیشه پس از بازگشت از مأموریت، همراه با همسر و فرزندش به ما سر می‌زد و وقتی می‌خواستند به منزل بازگردند از او می‌پرسیدم "ایمان فردا نهار میای گفت مامان من هنوز از پله‌ها پایین نرفته‌ام و پیش تو هستم گفتم" می‌خواهم بدانم که میای یا نه" گفت تماس می‌گیرم.

مادر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" گفت: هنوز هم وقتی ساعت 12 ظهر تلفن به صدا در می‌آید فکر می‌کنم خودش تماس گرفته و نگاهم به در است و منتظر آمدنش هستم و دلتنگش می‌شوم اما سر مزارش که می‌روم همه چیز را فراموش می‌کنم.

پدر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" نیز در این گفت‌وگو با اشاره به نقش‌ خانواده‌ها در تربیت فرزندان اظهار داشت: همه شهدا اعتقاد داشتند که فرزند از ابتدا باید برای مفید بودن در جامعه تربیت شود تا در آینده برای انقلاب اسلامی، کشور و ولایت‌فقیه مفید باشد.

وی با بیان اینکه همه باید از امام(ره) و رهبر معظم انقلاب پیروی کنیم خاطرنشان کرد: اگر منافع و امنیت کشورمان را می‌خواهیم باید پیرو ولایت باشیم و جوانان سعی کنند به حاشیه نروند و تحت تاثیر تبلیغات خارجی‌ قرار نگیرند.

خواهر بزرگتر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" نیز در این گفت‌وگو گفت: صمیمیت زیادی بین ما خواهرها و برادرم وجود داشت و یکی از توصیه‌های برادرم هم "رعایت حجاب" بود و هر زمان از مشهد برمی‌گشت برای ما چادرنماز سوغاتی می‌آورد و برای چادر و خریدن چادر اهمیت خاصی قائل بود.

خواهر کوچکتر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" نیز با بیان اینکه "به داشتن چنین برادری افتخار می‌کردیم" اظهار داشت: ایشان بسیار دلسوز، مهربان و شوخ و فردی بسیار مقید بود و با کل خانواده رابطه خوبی داشت و خونگرم بود.

وی با خنده گفت: بعضی خانم‌ها که شُل حجاب‌تر بودند قبل از اینکه برادرم وارد شود سریع می‌رفتند، روسری و چادر به سر می‌کردند و به شوخی می‌گفتند "حاج آقا آمد" و برای او احترام قائل بودند.

خواهر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" گفت: اهل کمک کردن به دیگران بود و فرقی نمی‌کرد کسی که به او کمک می‌کند آدم خوبی است یا بد؛ با همه اقشار خوش اخلاق و مهربان بود و هنوز فامیل و همسایگان از او به نیکی یاد می‌کنند.

وی با اشاره به توجهات شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" به والدین و خانواده تصریح کرد: با وجود مشغله زیاد اما همیشه سعی می‌کرد به پدر و مادر سر بزند و در دوران مجردی برای خودش سال خمسی تعیین کرده بود و به پدرم هم تاکید می‌کرد که سال خمسی تعیین کند حتی اگر بدهکار نباشد.

خواهر شهید مدافع حرم "فرهاد خوشه‌بر" با بیان اینکه "پدر و مادرم بسیار به ایشان وابسته بوده و هستند گفت: بعد از شهادتش، تا مدت‌ها وقتی زنگ در به صدا در می‌آمد هنوز منتظر بودیم ایشان وارد شود و در خواب‌ به ما تاکید می‌کرد که "من همین جا هستم، شما مرا نمی‌بینید اما من کنارتان هستم."

به گزارش تسنیم، شهید "فرهاد خوشه‌بر" فرزند غلام متولد سال 1360 بسیجی پایگاه مقاومت کوشالشاه لنگرود و پاسدار تیپ دوم میرزا کوچک سومین شهید مدافع حرم استان گیلان است که در شامگاه یکشنبه 10 اسفند 1393 در کشور سوریه به مقام رفیع شهادت رسید درحالی‌که پسرش خردسال و دخترش فاطمه شش ماه بعد از شهادت پدر به دنیا آمد.

انتهای پیام/612/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید مدافع حرم فرهاد خوشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس دانشگاه شاهد خبر داد: بورسیه برای دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت

رییس دانشگاه شاهد با تاکید بر اینکه این نظام جمهوری اسلامی حق دارد دانشگاهی داشته باشد که دانشجویان متناسب با ارزش‌های خود تربیت کند، گفت: در حوادث ۱۴۰۱ حتی یک مورد بی‌احترامی به نظام از سوی دانشجویان ندیدیم.   به گزارش ایسنا، احمد چلداوی در نشست خبری که امروز در ساختمان معاونت پژوهشی دانشگاه شاهد برگزار شد، به تحصیل بیش از ۶۰۰۰ دانشجو در سطوح مختلف در دانشگاه اشاره کرد و گفت: جمعیت دانشجویی این دانشگاه متشکل از ۵۰ درصد دختر و ۵۰ درصد پسر است. همچین تعداد ۳۴۴ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد مشغول تدریس هستند.   رییس دانشگاه شاهد با بیان اینکه در حال حاضر سرانه متوسط مقالات بین المللی این دانشگاه  ۱/۵ مقاله به ازای هر استاد است، اظهار کرد: در حوزه پژوهش نیز بودجه پژوهشی دانشگاه شاهد ۱۰ برابر شده است و پژوهانه اساتید نیر به همین میزان افزایش یافته است.   وی همچنین از راه اندازی یک‌هزار متر مربع مرکز نوآوری و  مرکز رشد دانشگاه شاهد خبر داد و گفت: قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در طول دو سال اخیر ۱۷ برابر و مبلغ آن نیز ۱۴ برابر شده است.   رییس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه این دانشگاه وابسته بنیاد شهید است، افزود: پذیرش دانشجو در این دانشگاه به واسطه کنکور سراسری و به صورت غیر متمرکز است و چهار برابر ظرفیت دانشجو به این دانشگاه معرفی که با برگزاری مصاحبه دانشجویان نهایی پذیرش می‌شوند.   چلداوی گفت: خوابگاه متاهلی نداشتیم و در اولین اقدام یک خوابگاه ۳۳ واحدی در مرحله تدوین نقشه است که در محوطه دانشگاه احداث خواهد شد. همچنین در سال جاری ۲۰ هزار مترمربع به فضای آموزشی دانشگاه در حوزه پزشکی اضافه خواهد شد که احداث آن از خرداد ماه آغاز می‌شود.   وی با بیان اینکه دانشگاه شاهد سیاست زده نیست، اما منفعل سیاسی هم نیست، گفت: در حوادث ۱۴۰۱ حتی یک مورد بی‌احترامی به نظام در بین دانشجویان این دانشگاه ندیدیم و دانشجویان درگیر مسائل نشدند، در واقع نظام جمهوری اسلامی حق دارد دانشگاهی داشته باشد که دانشجویان متناسب با ارزش‌های خود تربیت کند و دانشگاه شاهد همان دانشگاه مورد نظر است.   عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: تعداد زیادی گردهمایی دانشجویی داشتیم و مناظره‌های سیاسی برگزار کردیم و در دو سال اخیر ۸۹۹ عنوان برنامه تشکل‌ها برگزار کردند.   رئیس دانشگاه شاهد در ادامه با اشاره به واگذاری دیپلماسی علمی جبهه مقاومت به این دانشگاه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: براساس این ماموریت داشگاه شاهد باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهد که سال گذشته ۵۰ دانشجو را از کشورهای مختلف مقاومت بورسیه کردیم و امسال نیز این تعداد افزایش خواهد یافت که در رشته‌های مختلف دانشجویان ۱۸ کشور را جذب و تربیت خواهیم کرد.   وی خاطرنشان کرد: بودجه این ماموریت به صورت جداگانه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه شاهد اختصاص داده شده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آموزش غسالی به دانشجویان در غسالخانه بهشت زهرا (عکس) رییس دانشگاه شاهد : دانشجویان را مجبور نمی‌کنیم چادر بپوشند، اما غیر چادری نمی‌پذیریم

دیگر خبرها

  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • جانشین فرمانده کل سپاه: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی موجب اقتدار و اوج‌گیری جبهه مقاومت شد
  • سردار فدوی: شهید حجازی در توانمندسازی جبهه مقاومت نقش موثری ایفا کرد
  • رییس دانشگاه شاهد خبر داد: بورسیه برای دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت
  • فرماندهی که در تمامی مسئولیت‌ها موفق بود
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)