Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نایب رئیس اتاق اصناف کشور گفت: توسعه صادرات برای صنوف و تولیدکنندگان نه تنها انگیزه سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کند بلکه تضمین کننده اشتغال‌پایدار در سراسر کشور است. - اخبار استانها -

جلال‌الدین محمد شکریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره برنامه‌های اصناف برای بهره‌گیری از ظرفیت صادراتی صنوف اظهار داشت: اتاق اصناف برای بهره‌گیری از ظرفیت صادراتی صنوف و ارتقای آن چند برنامه را به دولت جدید ارائه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه تولیدکننده پس از تولید محصول برای بازاریابی و صادرات آن نیازمند مجموعه‌ای متخصص در این حوزه است گفت: در این راستا باید مجموعه‌ای بین اتاق‌های سه گانه تعاون، اصناف و بازرگانی با حمایت وزارت صمت به وجود آید.

وی افزود: این مجموعه باید با تهیه یک بانک اطلاعاتی جامع با سلیقه و ذائقه مصرف‌کننده در خارج از کشور آشنا باشد و به دنبال آن به عنوان یک شرکت واسط سفارشات را به تولیدکننده داخلی اعلام و خیال تولیدکننده را از بابت فروش محصولات و بازاریابی آن راحت کند.

خشکسالی پُرباران‌ترین استان کشور؛ مخزن سد سفیدرود گیلان فقط 150 میلیون مترمکعب ذخیره آبی دارد + فیلماستان گیلان ظرفیت‌ تحقق یک میلیارد دلار صادرات غیرنفتی از بنادر کاسپین و آستارا را داردرئیس‌کل دادگستری استان گیلان: ترک فعل مدیران عامل ایجاد نارضایتی اجتماعی است

شکریه با بیان اینکه این شرکت واسطه امن‌ترین راه بازاریابی برای تولیدکننده داخلی است گفت: در این روش تولیدکننده شرکت ایرانی را می‌شناسد و این شرکت واسط می‌تواند بازار محصولات را در خارج پیدا کند از طرفی در معامله با طرف خارجی تولیدکننده آشنایی خوبی با طرف معامله ندارد.

وی افزود: تولیدکننده با فشارهای بسیار از قبیل بیمه و مالیات محصول را به پول نزدیک می‌کند اما با یک اشتباه و ریسک در معاملات خارجی ممکن است سرمایه خود را از دست دهد از این رو چند مجموعه فراگیر و هلدینگی باید در کشور ایجاد شود که این صادرات را برعهده بگیرد.

رئیس اتاق اصناف گیلان ابراز داشت: به عنوان مثال چندین کشور در دنیا اسلامی است و پوشش اسلامی دارد که ما می‌توانیم با شناخت از اینکه در آن کشور کدام رنگ‌ها با کدام پوشش بیشتر استفاده می‌شود آن نوع پوشش را به تولیدکننده سفارش دهیم.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه ایران در صنعت پوشاک قدرت صادرات بسیار بالایی به‌ویژه در کشورهای اسلامی دارد گفت: مجموعه‌ای صادراتی باید ضمن آشنایی با ذائقه کشورها متناسب با فرهنگ و سلیقه مصرف‌کننده خارجی، محصولات را به تولیدکنندگان سفارش دهد.

شکریه تصریح کرد: در این مسیر ابتدا باید برای حمایت از تولیدکنندگان هزینه تولید را برای واحدهایی که نگاه صادراتی دارند پایین بیاوریم تا بتوانند به راحتی ارزآوری کنند؛ کشوری می‌تواند به ثبات اقتصادی برسد که بتواند ارز خارجی را به کشور وارد کند.

وی با تأکید بر اینکه باید بازارهای خارجی را تسخیر کنیم گفت: با این اقدام برای تولید کشور ایجاد امنیت کرده‌ایم چرا که با این کار هم اشتغال رونق می‌یابد و هم قدرت چانه‌زنی سیاسی نیز به دنبال آن بالا می‌رود چرا که با کشورهای مورد نظر اشتراکات اقتصادی داریم.

رئیس اتاق اصناف گیلان در مورد مشکلات واحد‌های صنفی پیرامون نوسازی ماشین‌آلات خاطرنشان کرد: بیش از 90 درصد ماشین‌آلات مورد استفاده در واحدهای تولیدی اصناف، داخلی است و خوشبختانه واحدها را از ماشین‌آلات تولید داخل تجهیز می‌کنیم.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور فرسودگی ماشین‌آلات و ناتوانی واحدها در بازسازی آن‌ها را از عمده مشکلات واحد‌های تولیدی اصناف خواند و افزود: هیچ‌گونه تسهیلاتی برای نوسازی ماشین‌آلات وجود ندارد و این واحدها تنها از طریق بانک‌ها اقدام به دریافت وام می‌کنند.

شکریه با اشاره به دو رقمی بودن سود بازپرداخت وام‌های اعطاء شده به واحد‌های تولیدی اصناف اظهار داشت: این موضوع مورد انتقاد است چرا که این واحدها باید وام‌های تک‌رقمی با تنفس بگیرند تا بتوانند خط تولید خود را به‌سازی و نوسازی کنند.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از اصناف خاطرنشان کرد: بسیاری از محصولاتی که در کشور خودمان تولید می‌شود دقیقاً به طور مشابه در کشورهای دیگر نیز تولید می‌شود و متأسفانه همان محصولات تولید داخل را با مارک خارجی به فروش می‌رسانند.

شکریه به بیان اینکه مردم به برند خارجی اعتماد داشته و تولید داخل با برند داخلی را نمی‌خرند افزود: باید فرهنگ حمایت از محصولات ایرانی در جامعه جا بیفتد؛ بسیاری از کشورهایی که در سطح بالای اقتصاد جهانی قرار دارند با اعتماد مردم به تولید داخل به این سطح رسیده‌اند.

رئیس اتاق اصناف استان گیلان ابراز داشت: از طرفی در مقوله واردات متأسفانه اقدام به واردات کالاهای درجه سه از کشورهای دیگر شد که قیمت آن به تبع بسیار پایین‌تر از تولید داخل بود به عنوان مثال قیمت 3 پیراهن خارجی با یک پیراهن تولید داخل برابری می‌کند.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور گفت: دلیل این تفاوت قیمت این است که واحدهای تولیدی داخل، تحت فشار هزینه‌های کارگری، مالیات، بیمه، پول آب، برق، گاز و در کنار آن کرایه واحد خود در حال تولید هستند که البته در دوران کرونا این هزینه‌ها آسیب‌های کمرشکنی را به اصناف وارد کرد.

وی با بیان اینکه همه این‌ها باعث افزایش قیمت کالای داخلی نسبت به کالای وارداتی می‌شود‌ افزود: در مقابل کیفیت کالای تولید داخل بسیار بیشتر از کالای درجه 3 وارداتی است؛ نباید اصناف را به حال خود و بدون ارائه خدمات به آنان رها کرد چرا که اصناف هیچ گونه بار مالی برای دولت ندارد.

انتهای پیام/614/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نایب رئیس اتاق اصناف کشور ماشین آلات تولید داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۴۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، صمد حسن‌زاده با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، گفت: مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

حسن زاده افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشور‌های هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

شناسایی و معرفی الگو‌های ملی توسعه سرمایه‌گذاری درکرمان‌آیدکس

سید مهدی طبیب‌زاده، رییس اتاق کرمان، هدف اصلی برگزاری کرمان‌آیدکس را معرفی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان عنوان کرد و گفت: رویکرد این همایش ملی است و روش‌هایی را در این همایش معرفی می‌کنیم که در سطح ملی کارساز باشد. البته در همین راستا میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگهای دعوت کردیم؛ چراکه معتقدیم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشور‌ها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشور‌ها کمک کند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند.

وی تأکید کرد: قرار است شورای راهبردی معدن را در کرمان ایجاد کنیم برای همین نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.طبیب‌زاده طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال را از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس دانست و تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

سرمایه‌گذاری باید در سطح جامعه نهادینه شود

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهر‌های این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: استانداری در برگزاری این همایش مشارکت کرده، چون معتقدیم که فرهنگ و ضرورت سرمایه‌گذاری باید در تمام ابعاد آن نهادینه شود و به مطالبه جامعه تبدیل شود. در مسیر سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی یک بعد از کار را در دست دارد و باید حمایت‌های دولتی نیز وجود داشته باشد.

استاندار کرمان افزود: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور