Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری "سی.بی.اس.نیوز"، شرکت هواپیمایی "یونایتد ایرلاینز" می گوید ماهانه نزدیک به سه میلیون دلار برای صدها کارمند از جمله برخی خلبانانی که از تزریق واکسن کرونا خودداری می کنند، پرداخت می کند.

این شرکت هواپیمایی مستقر در شیکاگو در اسناد قانونی فاش کرد که هر دو هفته یک‌بار یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار برای مزایای مرخصی کارگرانی که از دستورات واکسیناسیون شرکت پیروی نکرده‌اند، هزینه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که همزمان برخی کارکنان واکسینه نشده یونایتد ایرلاینز سیاست واکسیناسیون این شرکت را در دادگاه های آمریکا به چالش کشیده اند.

یونایتد ایرلاینز نخستین شرکت هواپیمایی بزرگی بود که برای همه کارمندان واکسیناسیون را الزامی کرد. این شرکت اعلام کرده که تاکنون ۹۹.۷ درصد از حدود ۶۷ هزار کارمند آن از این دستور پیروی کرده اند. «اسکات کربی» مدیرعامل یونایتد ایرلاینز در اوایل این ماه به "سی‌بی‌اس" گفت که ۲۳۲ کارگر تاکنون راضی به واکسیناسیون نشده و اکنون با اخراج از کار مواجه هستند.

گفته می شود هزاران کارگر به دلیل امتناع از تزریق واکسن یا استعفا می دهند یا اخراج می شوند. بسیاری از این درگیری ها بی سر و صدا و پشت درهای بسته رخ داده، در حالیکه برخی دیگر در ملاء عام انجام شده است، مانند اخراج «آلیسون ویلیامز» گزارشگر شبکه "ای.اس.پی.ان" و تصمیم دانشگاه ایالتی واشنگتن برای اخراج «نیک رولوویچ» مربی فوتبال به دلیل امتناع از واکسیناسیون.

از سوی دیگر، در یونایتدایرلاینز، چندین کارمند واکسینه نشده در ماه گذشته علیه این شرکت شکایت کرده و اکنون در حال دریافت مزایای مرخصی تمدید شده هستند تا زمانی که وضعیت در دادگاه مشخص شود. «مارک پیتمن» قاضی دادگاه منطقه ای ایالات متحده، دستور منع موقت واکسیناسیون کارکنان یونایتد ایرلاینز را تا زمان رای دادگاه صادر کرده است.  

درواقع این نبرد حقوقی بر سر آن دسته از کارکنانی است که گفته اند دلایل پزشکی یا مذهبی دارند و همین امر آنها را از زدن واکسن منع می کند.

وکلای مدافع کارمندان می گویند ناعادلانه است که این کارگران بین واکسیناسیون یا حفظ شغل خود یکی را انتخاب کنند. یک وکیل دادگستری ماه گذشته در بیانیه‌ای گفت: «واقعیت این است که برخی مردم اعتراضات مذهبی صادقانه‌ای به واکسن کووید-۱۹ دارند و قانون حقوق مدنی سال ۱۹۶۴ کارفرمایان را ملزم می‌کند که به این باورها احترام بگذارند و آنها را رعایت کنند».

امتناع بخشی از جامعه آمریکا از واکسیناسیون در حالی است که این کشور با دارا بودن بیش از ۴۶ میلیون و ۴۹۷ هزار مبتلا و بالغ بر ۷۵۹ هزار جان باخته کرونایی مقام نخست را از نقطه نظر تاثیرپذیری از همه گیری کووید-۱۹ در جهان دارد. این کشور تاکنون توانسته است به ۵۷.۹ درصد کل جمعیت خود هر دو دز واکسن را تزریق کند.

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا یونایتد ایرلاینز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، روند نوسازی ناوگان حمل ونقل هوایی یکی از اولویت های اصلی در بخش حمل ونقل به شمار می رود که در حال حاضر این روند توسط شرکت های حمل ونقل هوایی در حال انجام است و از سوی دیگر با توجه به تاکید وزیر راه وشهرسازی مبنی بر نوسازی ناوگان هوایی و استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان برای احیا و بازسازی ناوگان بخش هوایی در دستور کار قرار گرفته است که این اقدام خود یکی از مهم ترین برنامه های است که در دستور کار تمامی بخش ها قرار گرفته است.

براساس این گزارش پیش از این محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خرید هوشمندانه هواپیما و هدفمند کردن این موضوع و جلوگیری از اعمال سلیقه با توجه به نیاز کشور را ضروری دانست و افزود: در حال حاضر ۵۵۰ فروند هواپیما نیاز داریم و در صورت عدم تامین این تعداد، عرضه و تقاضا هماهنگ نیستند.

وی تصریح کرد: از موضوعات مهم کارخانه هواپیماسازی سرریز دانش تخصصی، تولید قطعات زیرساخت و هم افزایی در حوزه فرودگاهی است.

در همین رابطه صابر نوروزی، سخنگوی شرکت هواپیمایی اعلام کرد: یک فروند هواپیمای بوئینگ MD-83 با شماره ثبت EP-CPV با تامین موتور، قطعات مورد نیاز، انجام چک های دوره‌ای و دریافت لیوری جدید و با انجام بدون مشکل تست پروازی وارد چرخه عملیاتی هواپیمایی کاسپین شد و خوشبختانه موضوع زمینگیری هواپیماهای MD این شرکت به دلیل نبود موتور، قطعات و... به اتمام رسید.

نوروزی با بیان اینکه  با ورود این هواپیما تعداد ۱۴۶ صندلی در دو کلاس بیزینس و اکونومی به چرخه پروازی ناوگان هوایی کشور افزوده شده است گفت: با بازگشت هواپیما به چرخه پروازی با میانگین ۶ سورتی پرواز روزانه ماهانه ۲۲٫۰۰۰ صندلی افزوده خواهد شد.

نوروزی با تشریح وضعیت ناوگان هواپیمایی کاسپین گفت: با توجه به اجرا گذاشتن سیاست توسعه ناوگان و افزایش بهره وری شرکت توسط مدیریت محترم عامل، کاپیتان عادل نورعلی و با تلاش متخصصان مجموعه های مهندسی تعمیرات و صلاحیت پروازی و تدارکات خارجی شرکت، اکنون ۸ فروند هواپیما از ناوگان بوئینگ MD و بوئینگ B737 فعال هستند.

وی  گفت: در مدت یک ماه نیم اخیر سه فروند هواپیما به ناوگان این شرکت اضافه گردیده و به حول قوه الهی با برنامه ریزی دقیقی که صورت پذیرفته تا یک ماه آتی با اضافه شدن دو فروند دیگر، تعداد ناوگان فعال این شرکت به ده فروند خواهد رسید که به نوعی یک رکورد بی نظیر در سال های اخیر برای این شرکت محسوب می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان