Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، مهدی جهان‌تیغی در یادداشتی نوشت: دیروز در حالی جایگاه های سوخت در بسیاری از نقاط ایران دچار مشکل شدند که در این عملیات سایبری چند نکته مهم امنیتی وجود دارد.

یک: ایران سالهاست که در معرض جنگ پیشرفته سایبری قرار دارد و این جنگ تحمیلی، البته بدون فایده نیز نبوده و ایران در این عرصه اجبارا یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا شده و از چند سال قبل دیگر صرفا مدافع نیز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنانکه صهونیست ها و آمریکایی ها در بالاترین سطح، توان سایبری ایران را تایید کرده اند و همواره از عملیات های بزرگ سایبری ایران علیه منافع خود سخن گفته اند.

دو: در سالهای اخیر آمریکایی ها و صهیونیست ها که از گزینه جنگ رودرو و تبعات فوق سنگین آن، گریزان هستند، گزینه های دیگر را تقویت کرده و ترکیبی از تحریم، عملیات های اطلاعاتی و جنگ سایبری را در بالاترین سطح اجرایی کرده اند. در حوزه تحریم ها بارها مقامات آمریکایی  گفته اند که بزرگترین تحریم طول تاریخ را علیه ایران اجرا کرده اند و عملیات اطلاعاتی نیز در ترور چهره های برجسته نظامی و دانشمندان هسته ای و خرابکاری در حوزه تاسیسات هسته و برخی تحرکات دیگر در نقاط حساس علمی و امنیتی کشور نیز مصادیقی از فعال بودن کم سابقه این گزینه علیه ایران است. در این میان جنگ سایبری نیز در این سالها به شدت فعال شده و ده ها عملیات کوچک و بزرگ نیز انجام شده که البته همانند دها طراحی های گفته شده دیگر بسیاری با شکست روبه رو شده و قاعدتا به لحاظ ملاحظات امنیتی، مردم نیز از آن چندان باخبر نشده اند. بنابراین جنگ سایبری علیه ایران یک واقعیت است و نمی توان آن را انکار کرد و بلکه باید نگاه واقع بینانه به آن داشت و آن را به عنوان یک واقعیت دیگر از عمق دشمنی غربی ها و صهیونیست ها پذیرفت. همچنانکه مردم بسیاری از کشورهای غربی، آمریکایی و صهیونیستی نیز جنگ سایبری علیه خود را در این سالها تجربه کرده و به عنوان یک واقعیت در دنیای جنگ های جدید امروز پذیرفته اند.

سه: عملیات سایبری دیروز علیه ایران با محوریت جایگاه های سوخت یکی از واقعیت های بود که اتفاق افتاد و باید آن را واقعی تحلیل کرد. این عملیات در ظاهر یک عملیات موفقیت چند ساعته سایبری ارزیابی می شود ولی در رسیدن به اهداف اصلی خود کاملا شکست خورده محسوب می شود. این عملیات قرار بود که در آستانه سالگرد اعتراضات آبان کشور را وارد یک شوک بزرگ اعتراضی و ضد امنیتی کند ولی نشد آنطور که باید اتفاق میافتاد. به همین دلیل است که عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی طی توییتی  نتایج حمله سایبری به پمپ بنزین ها را زیر سوال برده است  و گفته است که آیا این ضربه رفتار منطقه ای ایران را تغییر داد یا منجر به آشوب شد؟!

چهار: سرویس های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی محاسبه شان این است که موضوع بنزین تبدیل به یک زیرساخت عملیات اطلاعاتی مناسب علیه ایران تبدیل شده است. اما چرا هدف گذاری شعله ور کردن و احیا اعتراضات و اغتشاشات دیروز اتفاق نیافتاد؟! ریشه اعتراضات آبان 98 ظاهری بنزینی داشت ولی در واقع ریشه در عمق نارضایتی افکار عمومی از دولت روحانی و ایجاد احساس بی صداقتی عمیق مردم در نوع اجرایی شدن طرح افزایش قیمت بزنین از طرف مسئولان در آن زمان بود. عدم وجود این دو مولفه در عملیات سایبری دیروز خلا بزرگی ایجاد کرد. جریان ضدانقلاب و سرویس های اطلاعاتی تلاش زیادی در چند هفته گذشته انجام دادند که مردم با یک یاس زودهنگام از دولت رئیسی مواجه شوند ولی موفق نشدند. برای فعال کردن مولفه دیگر نیز تلاش کردند که دیروز همزمان با از کار افتادن جایگاه های سوخت، شایعه گرانی مجدد بنزین را در کشور به صورت گسترده منتشر کنند که با اطلاع رسانی به موقع و تدابیر رسانه ای درست این عملیات روانی راه به جایی نبرد. در هر صورت گام اول احیا دوباره اعتراضات و اغتشاشات در ایران ناقص اجرا شد، ولی این طمع همچنان در سرویس های اطلاعاتی غربی، آمریکایی و صهیونیستی به صورت جدی وجود دارد که با کمک جریان غرب گرای داخلی و ضدانقلاب خارجی، در کمین غفلت و حاشیه ها و همچنین در انتظار عدم موفقیت برنامه های اقتصادی و معیتشی مسئولین دولت سیزدهم و به ثمر رسیدن پروژه رسانه‌ای و امنیتی ناامید سازی مردم باشند تا بستر احیا ناآرامی سازی در کشور را دوباره آغاز کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی آمریکا ایران احیا جایگاه های سوخت عملیات سایبری علیه ایران جنگ سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاج طلسم تاریخی علیه فوتسال زنان را شکست؛ دلتنگی برای جام ملت ها به پایان رسید

بعد از 7 سال چشم‌انتظاری سرانجام قرار است جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا به انجام برسد.

به گزارش فوتبال 360، تیم‌های ملی فوتسال زنان ایران و ژاپن، جمعه بیست‌وهشتم اردیبهشت‌ماه 1397 بود که در فینال رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2018 برابر هم صف‌آرایی کردند که زنان فوتسال ایران بردی 5 بر 2 را به‌دست آوردند و توانستند برای دومین دوره پیاپی عنوان قهرمانی رقابت‌ها را از آن خود کنند و صاحب عنوان پرافتخارترین تیم قاره شدند. بعد از آن مسابقه، شرایط فوتسال زنان آسیا دگرگون شد و با وجود برنامه‌ریزی اولیه (AFC) برای برگزاری سومین دوره جام ملت‌ها در کویت در سال 2020 اما پاندمی کرونا شرایط کاملاً تغییر داد.

6 سال عمر نسل طلایی به هدر رفت!

جام ملت‌های آسیا 2020 در حالی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار بود به میزبانی کویت برگزار شود که این رقابت‌ها لغو شد و بعد از آن‌هم، با وجود موجی از درخواست‌ها برای احیای جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا اما این درخواست موردتوجه مسئولان (AFC) قرار نگرفت تا بیش از 6 سال از عدم برگزاری جام ملت‌ها بگذرد! در این فاصله، شرایط تیم ملی فوتسال زنان ایران هم رو به افول بود و تعطیلی پی در پی اردوهای ملی و عدم حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی و معتبر باعث شد تا 6 سال از عمر نسل طلایی فوتسال ایران با تجربه 2 قهرمانی در قاره کهن به هدر برود!

پایان چشم‌انتظاری‌ها و احیای جام ملت‌ها

کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی کنفدراسیون فوتبال آسیا با مدیریت مهدی تاج کار خود را پیش می‌برد و در حاشیه برگزاری جام ملت‌های فوتسال مردان آسیا که به میزبانی کشور تایلند در حال پیگیری است و فردا (یکشنبه) مسابقه فینال میان تیم‌های ملی ایران و تایلند برگزار خواهد شد، این کمیته تشکیل جلسه داد. بعد از مدت‌ها چشم‌انتظاری، سرانجام (AFC) تصمیم نهایی خود برای برگزاری جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا را گرفت و قرار است این رقابت‌ها 17 تا 28 اردیبهشت‌ماه 1404 برگزار شود.

3 تیم برتر جام ملت‌ها به جام جهانی می‌روند

کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز میزبان رقابت‌های جام ملت‌های آسیایِ پیش‌رو را معرفی نکرده است اما جزئیات برگزاری رقابت‌ها مشخص است؛ به‌طوری‌که 12 تیم برتر قاره کهن در قالب 3 گروه 4 تیمی حضور پیدا می‌کنند و از هر گروه، تیم‌های اول و دوم به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود می‌کنند و همچنین 2 تیم از 3 تیم برتر سوم هم می‌توانند به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یابند. بعد از برگزاری مسابقات مرحله یک‌چهارم نهایی و نیمه‌نهایی، سرانجام 2 تیم فینالیست به همراه تیم سوم رقابت‌ها جواز حضور در اولین دوره جام جهانی فوتسال زنان را به‌دست می‌آورند.

زنان فوتسالیست چشم‌انتظار اولین جام جهانی تاریخ!

جام جهانی فوتسال زنان در حالی قرار است برای نخستین‌بار زیرنظر فیفا در سال 2025 به انجام برسد که هنوز موعد رسمی این رقابت‌ها اعلام نشده اما براساس اعلام رسمی فیفا قرار است با حضور 16 تیم به انجام برسد. 4 سهمیه در اختیار قاره اروپا خواهد بود و قاره آسیا هم 3 سهمیه دارد. همچنین آمریکای جنوبی 3 سهمیه، آمریکای شمالی 2 سهمیه، آفریقا 2 سهمیه، اقیانوسیه یک سهمیه و میزبان هم یک سهمیه در اولین دوره جام جهانی فوتسال زنان خواهند داشت که با توجه به قدرت فوتسال زنان ایران، ملی‌پوشان شانس بالایی برای حضور در اولین دوره جام جهانی فوتسال زنان دارند.

پیش از قرعه‌کشی جام ملت‌ها، ایندور گیمز در راه است!

کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر دارد که روز پنجشنبه هجدهم بهمن‌ماه 1403 مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا 2025 را برگزار کند. نکته مهم اینکه پیش از برگزاری این مراسم، یک تورنمنت مهم پیش‌روی فوتسال زنان ایران است و آن‌هم رقابت‌های قهرمانی داخل سالن آسیا (ایندور گیمز) است؛ مسابقاتی که بعد از 3 دوره تعویق، سرانجام قرار است از 30 آبان تا 12 آذر 1403 انجام شود و بدون‌شک این تورنمنت می‌تواند فرصت مناسبی برای آماده‌سازی زنان فوتسال ایران در مسیر حضور در جام ملت‌های آسیا 2025 باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تمرین تیم ملی فوتسال زنان (عکس) فوتسال زنان (عکس)

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • تاج طلسم تاریخی علیه فوتسال زنان را شکست؛ دلتنگی برای جام ملت ها به پایان رسید
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • جایگاه شایسته اردبیل در کشتی فرنگی احیا شود
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا