Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، شبکه خبری اروپایی «یورونیوز» با انتشار این خبر افزود: بنابر اعلام «مرکز کنترل و پیش گیری بیماری اروپا» (ECDC) شواهد اولیه حاکی است در پیش بودن فصل ابتلا به آنفلونزا می تواند برای افراد مسن بسیار جدی و  وخیم باشد.

بنابراین گزارش؛ مرکز کنترل و پیش گیری بیماری اروپا دراین باره اعلام کرد: افزایش سریع مبتلایان به آنفلونزا در جریان ادامه داشتن همه گیری کووید-۱۹ می تواند پیامدهای جدی برای افراد مسن و کسانی که از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردارند، داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله همچنین نهادهای درمانی را که هم اکنون در تلاش برای مبارزه با کووید-۱۹ هستند، تحت فشار بیشتری قرار داده است.

یورونیوز افزود: بنابر اعلام ECDC هر ساله  حدود ۲۰ درصد جمعیت کشورها به ویروس آنفلونزا مبتلا می شوند؛ یعنی از هر چهار نفر یک نفر بدان مبتلا می شود. باتوجه به اعمال محدودیت های اجتماعی ناشی از مقابله با شیوع ویروس کرونا در زمستان گذشته شمار افراد مبتلا به آنفلونزا کاهش یافت. اما اکنون به سبب واکسیناسیون و برداشته شدن این محدودیت ها، بیم آن می رود که در زمستان امسال ابتلا افراد به ویروس آنفلونزا افزایش یابد.

این گزارش می افزاید: افراد مسن، زنان باردار و کسانی که به بیماری های مزمن مبتلا هستند، در معرض  خطر بیشتری  از عوارض ناشی از ابتلا به ویروس آنفلونزا قرار دارند.

یورونیوز گزارش داد: این نهاد درمانی اروپایی برآورد کرد که هر ساله ده ها هزار نفر به علت عوارض ابتلا به ویروس آنفلونزا در منطقه اتحادیه اروپا جان  سپرده و صدها هزار نفر از افراد نیز دراین زمینه در بیمارستان ها بستری می شوند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سالمندان آنفولانزا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سالمندان آنفولانزا ویروس کرونا سالمندان آنفولانزا ویروس آنفلونزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد