Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ۲ سال اخیر که ویروس کرونا کسب و کارهای سنتی را به شدت با مشکل مواجه کرده، مشاغل آنلاین بیشتر از همیشه محبوب شده‌اند. به همین دلیل اکثر مشاغل سنتی در حال ورود به فضای مجازی هستند. - اخبار بازار -

از زمان ظهور ویروس کرونا، کسب و کارهای زیادی در سراسر جهان به مشکل خوردند و رکودی بزرگ و سنگین بر آن‌ها حاکم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان کسب و کارهای فیزیکی، فروشگاه‌های بزرگ و مغازه‌ها مجبور شدند برای مدتی تعطیل کنند. نکته مهم ماجرا این‌جاست که آمارها نشان می‌دهند باوجود رکودی که در اکثر بازارها به وجود آمده است، میزان خرید مردم حتی از قبل هم بیشتر شده است.

درحالی که مشاغل سنتی از کرونا ضربه خوردند، اما مشاغل اینترنتی و برخط در جذب مشتری رکوردهای جدیدی را به ثبت رساندند. به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ارزش معاملات کسب و کارهای اینترنتی در سال 1399 نسبت به سال 1398 رشد 4 برابری داشته است. البته پیش از این هم پیش بینی می‌شد که مشاغل اینترنتی بتوانند جای کسب و کارهای سنتی را بگیرند، اما هیچ کس انتظار چنین رشد پرسرعتی را نداشت.

آینده مشاغل سنتی و جایگاه کسب و کارهای آنلاین

پیش بینی در مورد آینده کسب و کارها چندان ساده نیست، با این حال وضعیت فعلی جهان و عدم توقف ویروس کرونا نشان می‌دهد که رشد خرید اینترنتی همچنان ادامه خواهد داشت. در کنار رشد سریع مشاغل اینترنتی، باید میزان رضایت مردم از خریدهای آنلاین را هم درنظر گرفت.

 

استقبال گسترده از خرید اینترنتی نشان می‌دهد که مردم از این شیوه خرید رضایت دارند. با این وجود حتی در صورت نابودی کامل کرونا، باز هم عده زیادی از مردم ترجیح می‌دهند خریدشان را اینترنتی انجام دهند. از این موضوع می‌توان نتیجه گرفت که مشاغل سنتی، باید زودتر به فکر ورود به فضای مجازی باشند. در غیر این صورت ممکن است بخش بزرگی از بازار خود را از دست بدهند.

راه حل ساده برای مجازی کردن کسب و کارهای سنتی

در حال حاضر کسب و کارهای سنتی نقش مهمی در اقتصاد و ایجاد شغل در کشور دارند. راه نجات این نوع از کسب و کارها و جلوگیری از بیکار شدن درصد بالایی از افراد جامعه این است کسب و کارهای سنتی هم وارد فضای مجازی شوند. البته همین الان هم بسیاری از مشاغل فیزیکی، به صورت اینترنتی هم فعالیت دارند و تعداد زیادی هم در حال آنلاین کردن کسب و کارشان هستند.

مشکل این‌جاست که روند وارد شدن مشاغل سنتی به فضای اینترنت چندان سریع نیست. آمارهای مرکز توسعه تجارت الکترونیکی نشان می‌دهد که تعداد سایت‌های اینترنتی دریافت کننده اینماد در سال 1399 نسبت به سال 1398 دو برابر شده است. هم اکنون بیشتر از 350 هزار سایت اینترنتی به عنوان کسب و کار مجازی در کشور فعالیت دارند.

علاوه‌بر این، کسب و کارهای زیادی خواستار  ساخت سایت  در اینترنت برای کسب درآمد از فضای مجازی هستند. با این وجود چرا هنوز تعداد زیادی از کسب و کارها وارد فضای مجازی نشده‌اند؟

نداشتن اطلاعات کافی، دلیل اصلی جاماندن از درآمد اینترنتی

تاثیر اینترنت به خصوص در چند سال اخیر به همه ثابت شده است. فضای آنلاین کشور محل خوبی برای راه‌اندازی کسب و کار و کارآفرینی است. مانع اصلی راه‌اندازی کسب و کار در اینترنت، ناکافی بودن اطلاعات مردم است. همین الان درصد بالایی از کسب و کارهای سنتی می‌خواهند فروش اینترنتی داشته باشند، اما مشکل این است که شیوه ارائه محصول در اینترنت را نمی‌دانند.

 

عدم اطلاع از نحوه کسب درآمد از اینترنت باعث شده است که دیواری نامرئی بین مشاغل سنتی و فضای آنلاین کشور ایجاد شود. کسب و کارهایی هم که پشت این دیوار مانده‌اند، هر روز از این بابت ضررهای زیادی را متحمل می‌شوند. در چنین شرایطی  آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی می‌تواند اوضاع کسب و کارهای سنتی را تا حد زیادی بهبود دهد.

عده بسیاری فکر می‌کنند تاسیس فروشگاه اینترنتی سخت و پیچیده است، در صورتی که اصلا اینطور نیست. راه‌هایی وجود دارد که مشاغل سنتی می‌توانند به کمک آن‌ها در کمترین زمان و با کمترین هزینه، کسب و کارشان را اینترنتی کنند. آشنایی کسب و کارهای فیزیکی و سنتی با این روش، می‌تواند بازار این مشاغل را از رکود خارج کند.

راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی راحت‌تر از همیشه

در سال‌های اخیر شرکت‌های دانش بنیان کشور با تکیه بر دانش فنی متخصصان، موفق شدند سرویس‌های کارآمدی برای آنلاین کردن مشاغل سنتی ایجاد کنند. همین موضوع باعث به وجود آمدن ابزارهای آنلاینی مثل سایت ساز و فروشگاه ساز شد. راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی با این ابزارها بسیار ساده و سریع است. حالا دیگر برای ساخت سایت فروشگاهی به هیچ دانش و تخصصی نیاز نیست. تنها با چند کلیک می‌توان کسب و کار اینترنتی ساخت و از آن درآمد بالایی کسب کرد.

با وجود سایت سازها و فروشگاه سازهای بومی، کسب و کارها و مشاغل سنتی به سرعت وارد فضای مجازی می‌شوند. تنها کاری که باید انجام شود، آگاهی دادن به مشاغل سنتی در خصوص این خدمات است.  آموزش ساخت سایت و معرفی راه‌های ساده برای کسب درآمد از اینترنت، بهترین روش برای وارد کردن کسب و کارهای سنتی به فضای مجازی است.

به همین سادگی می‌توان خیلی از مشاغل سنتی را از رکود نجات داد و عده زیادی هم دوباره به سر کار برمی‌گردند. اینترنت شرایط کسب درآمد را برای همه فراهم کرده است. حتی کسانی که تا قبل از این کسب و کاری نداشته‌اند، فقط با ساخت سایت و فروش محصول موفق شدند یک شغل خانگی کوچک برای خودشان بسازند. همین الان هم خانواده‌های زیادی از طریق همین کسب و کارهای آنلاین خانگی توانسته‌اند به درآمدهای خوبی برسند.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه اندازی کسب و کار کسب و کارهای سنتی مشاغل اینترنتی کسب و کارها فضای مجازی مشاغل سنتی ساخت سایت کسب درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • نمایشگاه هفته مشاغل در شاهرود
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند