Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، ذبیح الله سیروسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال زراعی گذشته، میزان بیمه‌ شده در بخش باغات  و زراعت شهرستان بیش از هفت هزار هکتار و در بخش  دام و طیور بیش از ۱۱۰ هزار رأس و قطعه و در بخش  ابنیه  حدود ۱۱ هزار مترمربع بیمه انجام شده است.

وی با بیان اینکه میزان بیمه نسبت‌به سال قبل از آن حدود صددرصد بیشتر شده‌است ابراز کرد:
  همان‌طور که در آمار مشخص است بیشتر محصول بیمه شده مربوط به بخش دام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیروسی با اشاره به اینکه در سال زراعی گذشته حق بیمه یا حق پرداختی بیمه کشاورز به میزان ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون در بخش باغات، ۲۳۱ میلیون در بخش زراعت و ۸۰۵ میلیون در بخش دام بوده‌است، اظهار کرد:  تاکنون میزان غرامت خسارت حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در بخش زراعت و ۷۰۰ میلیون در بخش دام پرداخت‌شده است ومبلغ غرامت ناشی از خسارت‌های خشک‌سالی و سرمازدگی در بخش باغات حدود ۱۳ میلیارد تومان تخمین زده می‌شود که درحال پرداخت است

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با توجه به پرداخت غرامت تقریباً پنج‌تا شش برابری خسارت، نسبت‌به حق بیمه دریافتی سهم کشاورز به صندوق، بیمه نقش بسیار زیادی در جبران خسارت‌ها خواهد داشت ولی متأسفانه با توجه به این‌که حدود ۴ تا ۵ درصد از پورتفو یا همان ظرفیت بیمه ای در سال گذشته محقق شده است، اگر که تمامی این پورتفو می توانست تبدیل به  بیمه شود نقش صندوق بیمه می‌ توانست پررنگتر  شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: تعرفه‌های امسال هم  ساده‌سازی شده، برای راحت شدن  بیمه کشاورزی و کشاورزان می‌توانند از یک طرف حق بیمه‌های بهتر و از طرف دیگر تعهدات خیلی بیشتر برای جبران خسارات محصولات خود استفاده کنند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه شیراز محصولات کشاورزی کشاورزی میلیون در بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.

روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.

برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل همچنین افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبار‌ها از کشاورزان خریداری و به کارخانه‌های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشور‌های همجوار صادر شده است.

دشتبانی بیان کرد: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.

به گفته او، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟