Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس شورای اسلامی شهر رشت عصر امروز در یازدهمین جلسه علنی شورا در ساختمان جلسات شورای رشت با اشاره به فرا رسیدن هشتم آبان مصادف با سالروز شهادت حسین فهمیده بسیجی سیزده‌ساله و روز نوجوان اظهار کرد: یاد و خاطره تمامی شهدای گرانقدر ایران اسلامی را گرامی می‌داریم و امیدواریم با درخشش آینده سازان ایران اسلامی فردایی بهتر برای کشور و شهر رشت رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد حسین واثق کارگرنیا به دغدغه شهروندان پیرامون افزایش حضور سگ‌های بلاصاحب در رشت اشاره کرد و گفت: این مشکل موجب گلایه شهروندان شده است و در کنار توجه به این مهم که باید زمینه زیست سالم برای تمامی مخلوقات فراهم شود اما در هر صورت حفظ امنیت شهروندان برای ما در اولویت است. 

وی با بیان اینکه شورای رشت به منظور رفع این مشکل در نامه‌ای خطاب به شهرداری رشت پیرامون جمع آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب تاکیدات لازم را انجام داده است افزود: اجرای این مهم توسط سازمان پسماند شهرداری رشت در دستور کار قرار گرفته است. 

افزایش ظرفیت کارخانه کودآلی به روزانه یک‌هزار تن 
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به آغاز به کار آزمایشی فاز نخست کارخانه کودآلی با ظرفیت روزانه ۲۵۰ تن افزود: در اواخر ماه جاری نیز فاز دوم این شرکت با ظرفیت ۲۵۰ تن روزانه به بهره برداری می‌رسد و در مجموع ظرفیت تبدیل روزانه پانصد تن زباله در این کارخانه انجام می‌شود و در تلاشیم تا با بهره برداری از فاز دوم و سوم این پروژه روزانه یکهزار تن زباله در رشت کمپوست شود. 

افزایش قیمت قیر
کارگرنیا با بیان اینکه‌عدم ثبات قیمت موجب بروز مشکلات فراوانی در اجرای پروژه‌های عمرانی شده است افزود: قیمت قیر در زمانی که بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری رشت تصویب می‌شد با شرایط فعلی بسیار تغییر و افزایش قیمت پیدا کرده است و این‌عدم ثبات قیمت مشکلات فراوانی را بهمراه دارد. 

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اجرای تبصره سه در رشت بیان کرد: این قانون پیرامون توسعه طرح‌های آب و فاضلاب شهری است و بخشی از منابع مالی مورد نیاز این طرح‌ها را می‌تواند به طریق مختلف تامین کند و یکی از راهکارها مشارکت مالی مردم و جذب سایر تسهیلات بر اساس پیشنهادات شرکت آب و فاضلاب در اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب است. 

کارگرنیا با بیان اینکه در سال ۹۲ نخستین پیشنهاد برای بهره مندی از تبصره سه توسط آب و فاضلاب با تایید اعضای شورای رشت اجرایی شد افزود: این مجوز برای مدت زمانی یک سال بود و پس از آن نیز طی مصوبه‌ای دیگر مقرر شد که حساب جداگانه‌ای به منظور واریز مبالغ و هزینه آن پیرامون دو رودخانه گوهررود و زرجوب رشت اجرایی شود. 

وی با انتقاد ازعدم ارائه گزارش توسط اداره آب و فاضلاب گیلان به شورای رشت پیرامون درآمد و هزینه کرد از محل تبصره سه افزود: قرار بود هر سه ماه یک بار گزارش هزینه کرد از این محل درآمدی به شورای وقت اعلام شود و متاسفانه این اقدام هیچ گاه انجام نشد و قرار بود ادامه ساماندهی رودخانه‌های گوهررود و زرجوب در اولویت باشد و تصفیه خانه مسکن مهر نیز از محل اعتبارات آب وفاضلاب مرمت و بازسازی شود. 

روزانه یکهزار تن زباله در سراوان سرازیر می‌شود
عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه روزانه یکهزار تن زباله در سراوان تخلیه می‌شود اظهار کرد: بخشی از این زباله مربوط به شهرهای دیگر است و زباله‌های تولم شهر، گوراب زرمیخ، املش و غیره نیز به سراوان سرازیر می‌شود و یقینا این شهرداری‌ها برای اجرای پروژه‌ها در سراوان باید مشارکت داشته باشند. 

سید شمس شفیعی با بیان اینکه تمامی هزینه‌های انجام شده در سراوان بر عهده شهرداری رشت است افزود: متاسفانه ۴۳ خروجی فاضلاب که در گذشته تصفیه خانه داشتند، مدتهاست که رها شده‌اند و به داخل دو رودخانه گوهررود و زرجوب سرازیر می‌شوند و از فرماندار رشت، دادستان رشت و از تمامی دستگاه‌های مرتبط تقاضا داریم به این مسئله ورود کنند. 

وی به وضعیت پارک‌های رشت اشاره کرد و گفت: نگهبانان در این پارک‌ها به صورت ۲۴ساعته مشغول نگهبانی هستند و تقاضا دارم در نحوه انعقاد قرار داد با این نگهبانان زحمتکش تجدید نظر شود. 

بودجه شهرداری رشت واقعی نیست
عضو دیگر شورای شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بودجه شهرداری رشت در سال ۱۴۰۰ مبلغ یکهزار و ۲۴۰ میلیارد تومان است اظهار کرد: متاسفانه این بودجه واقعی نیست. 

سید حسین رضویان به کمبود سطل‌های زباله در سطح پنج منطقه رشت اشاره کرد و گفت: برای تمامی پنج منطقه رشت بالغ بر هفتصد سطل زباله نیاز است که متاسفانه در شرایط فعلی توانایی خرید این تعداد سطل زباله وجود ندارد. 

وی به هزینه عمومی و اداری نهاد مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: از نهاد مدیریت شهری انتظار داریم هزینه‌های عمومی و اداری خود را کنترل کند. 

تامین گل و گیاه مورد نیاز شمال کشور در رشت
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه رشت ظرفیت تولید و تامین گل و گیاهان شمال کشور را دارد اظهار کرد: مدیران توانمند در این باره در مجموعه شهرداری رشت حضور دارند و می‌توانیم از ظرفیت آنان برای تحقق این مهم استفاده کنیم. 

مهدی نوری هریس با بیان اینکه فضای ترمینال رشت باید فرهنگ و نماد رشت را نشان دهد افزود: انتخاب علوی به عنوان شهردار رشت موجب خوشحالی‌ام شده است و امیدوارم با کار جهادی اتفاقات خوبی در این شهر رقم بخورد. 

وی با انتقاد از وضعیت ترافیک رشت گفت: از سال ۹۲ تا کنون اصناف رشت بدون اخذ مجوز از شهرداری رشت، نسبت به صدور مجوز برای اصناف اقدام می‌کند و این در حالی است که شهروندان تمامی مشکلات این حوزه را از جانب شهرداری می‌دانند و باید در این باره با جدیت ورود کنیم. 

درآمدهای حاصله از تبصره سه در یک پروژه مشخص هزینه شود
سید حسین رضویان عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه درآمدهای کسب شده از محل تبصره سه باید برای یک پروژه مشخص هزینه شود اظهار کرد: اگر این درآمد برای یک پروژه مشخص، همچون رودخانه‌های رشت هزینه می‌شد بنده با آن کاملا موافق بودم و معتقدم این درآمد باید در یک پروژه عمرانی مشخص هزینه تا بازخورد آن به خوبی مشخص شود. 

عضو شورای شهر رشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه با گذاشتن منابع برای تصفیه خانه مسکن مهر، بخش عظیمی از مشکل فاضلاب رودخانه گوهررود برطرف می‌شود اظهار کرد: قرار بود اداره آب و فاضلاب گیلان هر سه ماه یک بار بابت درامدها و هزینه کردهای حاصله از محل تبصره سه به شورا گزارش ارائه کند که این مهم انجام نشد و دغدغه اعضای شورای ششم رشت در این باره کاملا صحیح است.

آبفای گیلان در اجرای تعهداتش عقب افتاده است 
سید امیر حسین علوی با بیان اینکه این آخرین نطق بنده در مقام نمایندگی شورا است افزود: در مورد تبصره ۳ باید بگویم که با این افزایش قیمت‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق می‌افتد این مبالغ کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد. 

وی با تاکید به اینکه قرار بود مبالغ دریافتی از محل تبصره ۳ برای پاکسازی گوهر رود هزینه شود گفت: آبفای گیلان از تعهدات خود در این باره عقب افتاده است و قرار بود با احداث تصفیه خانه در مسکن مهر و گسترش آن به پارک بانوان مشکل رودخانه گوهر رود برطرف شود که در شرایط فعلی این مهم محقق نشده است. 

اعضای کمیسیون توسعه پایدار شورای رشت مشخص شدند
در این جلسه محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت برای کمیسیون توسعه پایدار شورای رشت به ترتیب نادر حسینی، هادی رمضانی، رضا عاشری مسعود عباس نژاد و مجید عزیزی را برای عضویت در نخستین سال فعالیت این کمیسیون تازه تاسیس پیشنهاد داد که با اعلام انصراف رضا عاشری به نفع سید حسین رضویان این افراد به عنوان اعضای این کمیسیون در سال نخست از فعالیت شورای ششم انتخاب شدند.

اعضای کمیسیون توسعه پایدار شورای رشت مشخص شدند
در این جلسه محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت برای تشکیل کمیسیون توسعه پایدار شورای رشت به ترتیب نادر حسینی، هادی رمضانی، رضا عاشری مسعود عباس نژاد و مجید عزیزی را برای عضویت در این کمیسیون تازه تاسیس پیشنهاد داد که با اعلام انصراف رضا عاشری، سید حسین رضویان به همراه دیگر اعضای ذکر شده برای عضویت در این کمیسیون در نخستین سال از فعالیت شورای ششم رشت انتخاب شدند. 

استعفای سید امیر حسین علوی از عضویت در شورای رشت 
رئیس شورای اسلامی شهر رشت در این جلسه با قرائت حکم سید امیر حسین علوی شهردار رشت از سوی وزیر کشور بیان کرد: امیدواریم با شناختی که وی از وضعیت شهر و مجموعه شهرداری رشت دارد و با تعامل فی ما بین شورا و شهرداری رشت، اتفاقات خوبی برای شهر رشت رقم بخورد. 

کارگرنیا استعفای سید امیر حسین علوی را در صحن شورا به رای گذاشت که مورد موافقت اعضای شورای شهر رشت قرار گرفت. 

با پذیرش استعفای سید امیر حسین علوی برای حضور و فعالیت در جایگاه شهردار رشت، حسن کریمی کرنق به عنوان نخستین عضو علی البدل شورا، به زودی وارد شورا می‌شود. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: رشت گیلان ساماندهی آب شورای اسلامی شهر رشت شهرداری رشت سگ های ولگرد رئیس شورای اسلامی شهر رشت اشاره کرد و گفت محل تبصره اعضای شورای شهرداری رشت تن زباله آب و فاضلاب تصفیه خانه روزانه یک یک پروژه تبصره سه پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش ایسنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده ۴۹ لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • حمله سگ بلاصاحب به پسر ۱۲ ساله در کرج
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی