Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام، آیت قیصربیگی روز چهارشنبه در نشست کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوا ضمن تاکید بر نقش همگانی در حفاظت از محیط زیست، افزود: نظر به نقش و اهمیت حفاظت از محیط زیست قانون هوای پاک برای همه دستگاه‌ها لازم الاجراست و همه موظفند با دقت این قوانین را اجرا کنند.

وی خطاب به دستگاه هایی که نسبت به اجرایی کر۱دن مواد قانونی هوای پاک اقدام عملی نکرده اند، هشدار داد و گفت: بمنظور حفظ سلامت مردم باید در اجرای قانون بی تعارف عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بحران استانداری ایلام با عنوان این مطلب که ما حق نداریم از قصور افراد و دستگاه ها در انجام تکالیف قانونی به هر بهانه ای عبور کنیم، تاکید کرد: واضح است که عواید و مشکلات عمل نکردن به قانون و بی تفاوتی نسبت به آن در نهایت برای مردم مشکل آفرین خواهد بود.

قیصربیگی با اشاره به این مطلب که در ماده ۱۷ قانون هوای پاک، بطور صریح به تکالیف ارگانهای دولتی و مردم پرداخته شده و برای کنترل آلودگی هوا، تنظیم و اخذ گواهینامه سلامت موتورخانه‌ها الزاماتی ایجاد کرده، خواستار معاینه فنی نیروگاه ها، سامانه های احتراقی و استانداردسازی آﻻﯾﻨﺪه ﻫﺎی ﺧﺮوﺟﯽ ﻧﺎﺷﯽ از ﺻﻨﺎﯾﻊ استان شد.

وی در خصوص اجرای ماده ۱۸ قانون هوای پاک نیز یادآور شد: شرکت پخش فرآورده های نفتی استان ملزم است با پیگیری های لازم نسبت به انجام طرح کهاب (کاهش، هدایت و بازیافت بخارات بنزین) در راستای تأمین سوخت استاندارد اقدام کند.

قیصربیگی در خصوص اجرای ماده ۲۰ قانون هوای پاک بر پررنگ شدن نقش جهاد کشاورزی استان بر آگاهی سازی کشاورزان برای عدم آتش زدن پس چرای مزارع تاکید کرد و یادآور شد: امسال با تلاش بسیار خوبی که با مشارکت دستگاه های نظارتی، منابع طبیعی و مجموعه ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان ها انجام شد موفق شدیم در حفاظت از جنگل ها و مراتع و جلوگیری از آتش سوزی کارنامه موفقی داشته باشیم بطوریکه نسبت سالیان گذشته شاهد کاهش ۹۰ درصدی در آتش سوزی ها بودیم.

وی با اشاره به این موضوع که در معدود آتش سوزی هایی که اتفاق افتاده غالبا به خاطر آتش زدن پس چر در مزارع کشاورزی بوده، بیان داشت: البته باید این موضوع با حساسیت بیشتری در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گیرد چراکه بر اساس ماده ۲۰ قانون هوای پاک آتش زدن پس چرای مزارع ممنوع است.

دبیر ستاد مدیریت بحران استان ایلام ادامه داد: همه ما ملزم به اجرای قانون هستیم و در این راستا نباید تنها به یک نامه نگاری اکتفا کنیم بلکه باید با فراهم کردن زمینه ها شاهد نتیجه مثبت اجرای قانون در رفع مشکلات باشیم. 

وی در ادامه ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات اداره محیط زیست در همکاری خوب با مدیریت بحران استان گفت: لازمه موفقیت در امور ایجاد هم افزایی در عمل به قانون است و در این راستا نیازمند همکاری و همراهی مردم و مسوولان هستیم.

برچسب‌ها استانداری ایلام ایلام مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری ایلام ایلام مدیریت بحران استانداری ایلام ایلام مدیریت بحران قانون هوای پاک مدیریت بحران اجرای قانون بحران استان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدرضا حسینی با اعلام خبر اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان افزود: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد هزار و ۱۲ پلاک موجود در استان ،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم، رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس، میزان ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده که با این اقدام ارزشمند، پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و درنتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 6094824

دیگر خبرها

  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • یک بام و دو هوای آزادی بیان در غرب
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در کاشان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم