Web Analytics Made Easy - Statcounter

حملات سایبری به نهاد‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی طی یک سال اخیر افزایش چشمگیری را تجربه کرده است.

خبرگزاری - بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی به تازگی هدف حمله سایبری قرار گرفته و آنها را مجبور به بازگشت به دوران پیش از دیجیتال و استفاده از قلم و کاغذ کرد.

حمله‌ای که اداره داخلی سایبری رژیم صهیونیستی از آن به عنوان حمله یک باج افزار یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «جویش اینسایدر»، همزمان با این حمله، کاخ سفید کنفرانسی مجازی را با موضوع مقابله با باج افزار برگزار کرد و از جمله رژیم صهیونیستی و امارات در این نشست مجازی شرکت کردند.

شاید یکی از دلایل اصلی برگزاری این نشست، حمله سایبری ماه می‌ به «کولونیال پایپ لاین»، بزرگ‌ترین خط لوله انتقال سوخت آمریکاست؛ حمله‌ای که در پی آن به مدت ۵ روز روند انتقال سوخت در آمریکا با مشکل مواجه شد.

طی حدود ۲ سال اخیر و با توجه به همه گیری ویروس کرونا و وابستگی بیشتر به اینترنت در جهان، خطر حملات سایبری نیز افزایش یافته است.

یک کارشناس امور سایبری در اراضی اشغالی، می‌گوید «آسیب پذیری ما در برابر حملات سایبری افزایش یافته است.».

اما با وجود افزایش حملات سایبری بسیاری از نهاد‌های آمریکایی همچنان بدون تدابیر و یا راهبر‌های دفاعی به کار خود ادامه می‌دهند.

تحقیق ۲۰۲۱ «آینده فضای سایبری» نشان می‌دهد که ۹۸ درصد از مدیران اجرایی شرکت‌های آمریکایی می‌گویند که دستکم یک بار در طول سال گذشته با رویداد مرتبط با امنیت سایبری مواجه شده‎اند و ۱۴ درصد از این مدیران اجرایی می‌گویند که شرکت‌های آن‌ها طرخی برای دفاع در برابر این حملات ندارند.

بیشتر بخوانید: اطلاعات حساس صدها سرباز و افسر رژیم صهیونیستی هک شد حفره سایبری آمریکا چگونه آشکار شد؟

این تحقیق نشان می‌دهد که ۸۶ درصد از مدیران اجرایی شرکت‌های آمریکایی بر این عقیده هستند که افزایش حملات سایبری با همه گیری ویروس کرونا در ارتباط است.

در همین حال گزارش یک نهاد امنیت سایبری سوئیسی نشان می‌دهد که ۳۶ درصد از شرکت‌های اراضی اشغالی به طور هفتگی تلاش‌هایی برای حمله سایبری به وب سایت‌های خود را گزارش داده اند.

بر این اساس یک سوم از شرکت‌های رژیم صهیونیستی دستکم یک بار در هفته تلاش برای حمله سایبری به خود را گزارش کردند.

«واشنگتن پست»، نیز می‎گوید «به دلیل رگبار بی امان حملات سایبری که هر چیزی را در آمریکا هدف قرار می‎دهد، درخواست برای افزایش پرسنل بخش امنیت سایبری بسیار سریعتر از تامین نیروی مورد نیاز در این بخش، در حال رشد است.»

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا رژیم صهیونیستی حمله سایبری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمله سایبری آمریکا رژیم صهیونیستی حمله سایبری رژیم صهیونیستی حملات سایبری حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست

معاون دبیرکل جهاد اسلامی با اشاره به اینکه حماس به نمایندگی از کل مقاومت فلسطین در مذاکرات، از حقوق فلسطینی‌ها دفاع می‌کند گفت عملیات «وعده صادق» ایران ثابت کرد اسرائیل قدرت محافظت از خودش را ندارد و کشور‌های منطقه باید در محاسباتشان تجدید نظر کنند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در سایه تحولات اخیر مربوط به جنگ غزه، از مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا گرفته تا افزایش تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح، «محمد الهندی» معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی سخنانی به سرنوشت آخرین دور مذاکرات قاهره درباره آتش بس غزه اشاره و اعلام کرد که در حال حاضر در عمل مذاکرات به حالت تعلیق درآمده اما از آنجایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه نیاز به این مذاکرات دارند انتظار می‌رود که مذاکرات از سر گرفته شود.

موضع حماس در مذاکرات به نمایندگی از کل گروه‌های مقاومت فلسطین است

الهندی در گفتگو با العربی الجدید درباره پیشنهاد جدید آمریکا در مذاکرات آتش بس که اخیرا از طریق میانجی‌ها مطرح شد اظهار داشت که پیشنهاد آمریکا در دور قبلی مذاکرات، یک بازاریابی گمراه کننده برای رژیم صهیونیستی بود. مقاومت در پاسخ به این پیشنهاد واشنگتن موضع خود را قاطعانه درباره مسائل اساسی مربوط به حقوق فلسطینیان و شروط اصلی مقاومت مطرح کرد که شامل عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه، برقراری آتش بس جامع و بازگشت آزادانه آوارگان به مناطق خود بود.

وی افزود که مقاومت همچنین در راستای منافع مردم فلسطین نرمش زیادی از خود در مذاکرات نشان داد اما آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به دنبال فریبکاری بودند و پیشنهادی که اخیرا به نام میانجی‌ها تبلیغ شد در واقع یک پیشنهاد کاملا آمریکایی بود که به شکل کامل در خدمت رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار داشت. مقاومت نیز پاسخ این پیشنهاد آمریکا را قاطعانه داد و تاکید کرد که از اصول خود عقب نشینی نخواهد کرد.

این مقام جهاد اسلامی در ادامه اظهار داشت که جنبش جهاد اسلامی هیچ موضع جداگانه‌ای ندارد و جنبش حماس مجاز است به نمایندگی از کل گروه‌های مقاومت مذاکره کند. در این میان ادعاهای رژیم اشغالگر و شخص بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم مبنی بر اینکه حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین در مذاکرات مانع تراشی می‌کنند دروغی بیش نبوده و با هدف به تعویق انداختن مذاکرات و طفره رفتن از انجام معامله‌ای است که صهیونیست‌ها مجبورند بهای آن را بپردازند.

محمد الهندی تصریح کرد که خود اعضای تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی نیز به این موضوع اذعان دارند و منابع صهیونیستی بارها اعلام کرده‌اند که نتانیاهو در مسیر مذاکرات مانع تراشی می‌کند.

شکست صهیونیست‌ها در مناطق مختلف غزه در رفح هم تکرار خواهد شد

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا ارتباطی میان مذاکرات و توقف حمله رژیم صهیونیستی به رفح وجود دارد یا نه گفت که رژیم صهیونیستی بحث حمله به رفح را به عنوان تصویری از پیروزی و رسیدن به هدف خود در نابودی مقاومت در رسانه‌ها تبلیغ می‌کند اما ما اطمینان می‌دهیم که اگر اشغالگران تجاوزی علیه رفح انجام دهند، سرنوشت آن مانند حمله به خان یونس یا شمال یا مرکز غزه خواهد بود و همه چیز برای صهیونیست‌ها به نقطه صفر برمی گردد و اشغالگران مجددا هیچ دستاوردی جز جنایت علیه غیرنظامیان نخواهند داشت.

پاسخ ایران نشان داد که اسرائیل قدرت محافظت از خودش را ندارد

وی در ادامه به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی اشاره و اعلام کرد که این پاسخ تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر در این شکل و اندازه بیانگر ناتوانی اسرائیل در محافظت از خود بوده و این عملیات ایران ثابت کرد که اسرائیل برای محافظت از خود نیاز کامل به آمریکا دارد. عملیات وعده صادق همچنین نشان داد که وزن اسرائیل در منطقه رو به کاهش بوده و بازدارندگی آن در حال فرسایش است و این رژیم نمی‌تواند آنگونه که خودش و آمریکا برنامه ریزی کرده بودند بر منطقه مسلط شود.

محمد الهندی تاکید کرد که بنابراین کشورهای منطقه باید در محاسبات خود تجدید نظر کنند. صد سال است که مردم غزه و فلسطین در مقابل چشم و گوش رژیم های عربی رنج می‌کشند.

احتمال انتفاضه جدید در کرانه باختری وجود دارد

وی درباره اوضاع متشنج کرانه باختری نیز اظهار داشت که در حال حاضر کرانه باختری در سایه تشدید حملات وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست تبدیل به یک عرصه داغ شده و همه احتمالات در این منطقه از جمله وقوع انتفاضه جدید هم وجود دارد. به ویژه اینکه جنایات بی‌سابقه ارتش صهیونیستی و حمله شهرک نشینان مسلح به کرانه باختری و نیز یورش‌های مداوم صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی در سایه بسته شدن کامل هرگونه افق سیاسی موجب می‌گردد تا هر گزینه‌ای برای تشدید اوضاع از جمله انتفاضه، محتمل باشد.

دیگر خبرها

  • حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه
  • آمار شهدای امروز حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • آیا رژیم صهیونیستی به رفح حمله می‌کند؟
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • حمله به رفح دور اما نزدیک!
  • حملات نظامیان صهیونیست و استقامت مردم جنوب لبنان
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • تداوم حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه و افزایش شهدا
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • بلینکن بار دیگر به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند