Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی نفت خام در معاملات امروز، پنجشنبه، به دنبال انتشار گزارش افزایش غافلگیرکننده انبارهای نفت به شدت سقوط کرد و قیمت نفت برنت به پایین‌ترین سطح ۲ هفته اخیر رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت خام، به دنبال سقوط ۲.۱ درصدی در معاملات دیشب، تا ساعت ۷:۰۸ روز پنجشنبه به وقت تهران، ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۸ درصد دیگر سقوط کرد و به ۸۲.۶۵ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین وست تگزاس هم که دیشب ۲.۴ درصد سقوط کرده بود تا این لحظه از معاملات پنجشنبه ۱.۹۵ درصد دیگر سقوط کرد و به ۸۱.۰۵ دلار رسید.

در حالی که تحلیل‌گران شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کرده بودند میزان ذخایر انبارهای نفت خام آمریکا در هفته گذشته ۱.۹ میلیون بشکه افزایش یابد، اداره اطلاعات انرژی آمریکا گزارش رسمی خود را منتشر کرد که نشان داد در انبارهای نفت آمریکا در رویدادی شوکه کننده برای بازارهای جهانی، بیش از دو برابر این مقدار رشد کرده‌اند.

طبق این گزارش میزان ذخایر انبارهای نفت آمریکا ۴.۳ میلیون بشکه جهش کرده است.

تحلیل‌گر بانک سیتی گروپ در یادداشتی نوشت: این افزایش شدید به دنبال رشد بزرگ واردات نفت خام به آمریکا و پایین ماندن سطح تولید پالایشگاه‌های این کشور اتفاق افتاد.

اما با وجود افزایش قیمت سوخت که باعث شده است مصرف‌کننده آمریکایی رغبت کمتری به خرید داشته باشد، میزان ذخایر بنزین آمریکا این هفته ۲ میلیون بشکه کاهش یافت که این می‌تواند خبر خوبی برای افزایش تقاضا در آینده باشد.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم قیمت نفت خام برنت بشکه نفت ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم انبارهای نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی باز هم کاهش یافت. آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد اونس طلا با کاهش ۵ دلاری به نرخ ۲ هزار و ۳۳۱ دلار کاهش یافت. این رقم، کاهش ۰‌۱ درصدی قیمت طلا را نشان می‌دهد.

کاهش قیمت طلا در حالی است که گزارش‌ها از روند بازار جهانی طلا، همچنان از رشد ۱۱ دلاری قیمت طلا در طول یک هفته گذشته و ۱۰۰ دلاری را در طول یک ماه گذشته حکایت دارد.

بنا به این گزارش، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی ایالات‌متحده در ماه گذشته مطابق با پیش‌بینی‌ها ۰.۳ درصد افزایش یافت و بعید است انتظارات مبنی بر اینکه فدرال رزرو کاهش نرخ بهره را تا سپتامبر متوقف کند، تغییر دهد. کاهش نرخ بهره جذابیت نگهداری شمش‌های بدون بازده را افزایش می‌دهد.

انجمن طلای کشور چین اعلام کرد مصرف طلای چین در سه ماهه اول نسبت به سال گذشته نزدیک به ۶ درصد افزایش یافته است. دلالان طلا در هند هفته گذشته برای اولین‌بار طی دو ماه، به دلیل عقب نشینی قیمت‌های داخلی خریداران را جذب کردند.

سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و رشد را در سه ماهه نسبت به دو ماه اول کاهش داد و تردیدها را در مورد قدرت بهبود دومین اقتصاد بزرگ جهان افزایش داد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901194

دیگر خبرها

  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟