Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: از چندروزگذشته باتوجه به پایشهای صورت گرفته و تستهای پی سی آری که انجام شده در هر ۱۰۰ نفر بین ۱۵ تا ۲۰ نفر مبتلا به کرونا مشاهده شده است.

دکترهاذی میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: موارد مثبت از طریق تست‌های pcr می‌باشد و راه دیگر نیز روش تشخیص تست سریع است که باز آمار این مورد هم به این موارد اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود براساس رفتارهای مردم درجامعه که آن‌هم بدلیل شرکت در مراسم‌های عروسی و عزا، حضور در اماکن شلوغ، عدم رعایت پروتکل‌ها و...، بوده آمار هم‌چنان بالا برود و وارد پیک ششم شویم.

دکتر میرزایی گفت: مردم باید بیشتر رعایت کنند وقتی برای خرید به بازار می‌برند و می‌بینند که درون مغازه چند نفرحضور دارند صبرکنند تا مغازه خلوت شود و بعد به منظور خرید به درون مغازه تشریف ببرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: طوفان و گروخاک و سرد شدن هوا یکی دیگر از دلایل انتقال ویروس کرونا می‌باشد که استفاده از ماسک به هنگام بیرون شدن از منزل، رعایت فاصله اجتماعی، تهویه مناسب هوای داخل منزل و یا مغازه و...، می‌تواند تا حد بسیار زیادی از ابتلای افراد به کرونا جلوگیری کند.

دکتر میرزایی اضافه کرد: درصدبالایی از جمعیت منطقه سیستان از لحاظ تزریق واکسن پوشش داده شده است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد افراد دوز اول را تزریق و نزدیک به ۶۰ درصد کل جمعیت منطقه سیستان دوز دوم را دریافت کرده‌اند اما هنوز برای ما رضایت بخش نیست ما در واقع بدنبال آنیم تا آمار واکسیناسیون را به گونه‌ای بالاببریم که تا دوسه هفنه آینده بالای ۸۰ درصد جمعیت منطقه سیستان واکسینه بشوند.

وی در ادامه گفت: یکی از موانع انجام کار بحث طوفان‌ها و گردوخاک‌هاست که در یک‌ماه اخیرسه هفته طوفانی شدید داشتیم که مردم نتوانستند از منازل خارج شوند و این امر مانع مراجعه افراد به مراکز تزریق واکسن شد و از طرفی شرایط تزریق خانه به خانه به خاطر وجود طوفان و ریز گرد برای همکاران ما فراهم نبود که بتوانند این‌کار را انجام بدهند.

وی ادامه داد: روزانه حدود ۷ هزار نفر واکسن توسط همکاران ما به مردم تزریق می‌شود ولی در نظر داریم تا این آمار را به ۱۰ هزار نفر افزایش دهیم ، در روستاها تزریق خانه به خانه را شروع کردیم و تلاش‌ما براین است تا در شهر زابل هم تزریق خانه به خانه را شروع کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: خوشبختانه برطبق آمار، موارد فوتی در بین کسانی‌که دوز اول واکسن را زده‌اند پایین آمده و موارد فوتی درکسانی‌که دوز دوم را دریافت کرده اند بالای ۹۹ درصد کاهش یافته است ولی در منطقه سیستان ۱۰۰ درصد آمار فوتی در بین کسانی‌که واکسن دوز دوم را تزریق کرده‌اند کاهش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی

محمدرضا واحدی جو در گفت‌وگو با قدس خراسان اظهار کرد: واکسیناسیون زائران حج عمره از امروز آغاز شده و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی ادامه داد: این واکسیناسیون بر طبق زمان بندی انجام شده برای ۶۹ کاروان به تدریج در این یک هفته عملیاتی می‌شود که واکسیناسیون ۳۹ کاروانی که از مشهد و دو شهر فریمان و چناران هستند در مرکز درمانی امام خمینی (ع) مشهد انجام و زائران ۳۰ کاروان دیگر نیز در ۱۱ مرکز سایر شهرستان‌های خراسان رضوی به همان روال زمان بندی شده‌ای که کاروان‌ها اعلام شده انجام می‌پذیرد.

وی بیان کرد: تزریق واکسن مننژیت چهار ظرفیتی در این مرحله از واکسیناسیون برای کلیه زائرانی که طی دو سال گذشته این واکسن را دریافت نکردند الزامی است اما آن‌هایی که ۲۲ فرودین ۱۴۰۱ به قبل واکسن مننژیت را تزریق کردند یا تزریقی نداشتند ملزم به دریافت این واکسن به دلیل احتمال افزایش شیوع این بیماری در تجمعات هستند.

واحدی جو در پاسخ به این پرسش که آیا برای سفر حج عمره تزریق واکسن کرونا نیز انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای تزریق واکسن کرونا برای حجاج وجود ندارد و سایر واکسن‌ها از جمله آنفولانزا نیز با نظر پزشک خواهد بود.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: معاینات پزشکی بیش از ۹ هزار عمره گزاری که قرار است از خراسان رضوی به سزرمین وحی سفر کنند که چندی قبل آغاز شد به پایان رسید که با این وجود همه آماده مهیا شدن شرایط سفر هستند.
 

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی