Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بدرستی اعلام کردند که بخش خصوصی توانمندی لازم را برای توسعه شبکه ملی اطلاعات دارد. اکنون لایه‌های سه‌گانه شبکه ملی اطلاعات یعنی زیرساخت، خدمات و محتوا با پیشرفت خیلی فاصله دارد و از آنجایی که قرائت دولت‌های قبلی از این شبکه با قرائتی که وزیر جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد، متفاوت است و ایشان خود را فرمانده میدان توسعه شبکه ملی اطلاعات می‌دانند، باید گفت بخش خصوصی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران می‌تواند به پیشرفت این شبکه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش این سازمان در دو بخش زیرساخت و خدمات کاملاً شفاف است و کمیسیون‌های مختلفی در این زمینه داریم.
در لایه خدمات بخش خصوصی می‌تواند در تمام بخش‌ها مانند API ها، مدیریت یکپارچه امنیت، امن سازی، سالم سازی، هویت معتبر، صیانت از داده، میزبانی مراکز داده، تبادل داده، خدمات پایه (جویشگر، پیام‌رسان، ایمیل) رصد و پایش و... حضور فعال داشته باشد. در لایه زیرساخت هم می‌تواند در بخش اطلاعاتی مانند مراکز داده، رصد و پایش شبکه ملی، مراکز داده اختصاصی، مراکز تبادل و پیام اطلاعات، داده عمومی، ابری، توزیع محتوا و... در توسعه و پیشرفت شبکه ملی اطلاعات کمک کند، چرا که هر کدام از این بخش‌ها دارای کمیسیون خاص خود است.
به‌عنوان مثال در زیرساخت کمیسیون اینترنت و انتقال داده و کمیسیون شبکه بزرگترین بازیگران این شبکه در عرصه خصوصی هستند. در لایه خدمات هم کمیسیون تجارت الکترونیکی و ای او دی و... با اعضای متخصص از دیگر بازیگران بخش خصوصی هستند.
بخش خصوصی توانمندی لازم را برای توسعه تمام لایه‌های شبکه ملی اطلاعات دارد ولی آن چیزی که مهم است این است که نگاه وزارتخانه و سازمان فناوری اطلاعات و مجریان شبکه ملی اطلاعات باید از حالت کنونی خارج شود. به عبارتی نباید بعد از طراحی کلی، انجام کار را به بخش خصوصی سفارش دهند بلکه باید بخش خصوصی را از همان ابتدا یعنی طراحی دخیل کنند بعد نیازمندی‌های خود را بیان کنند تا بخش خصوصی بتواند راه حل دقیق و سریعی را پیشنهاد دهد.
از منظر دیگر برای اینکه دولت بتواند شبکه ملی اطلاعات را به سرانجام برساند باید از توان و ظرفیت بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری نیز بهره ببرد. برآورد ما این است که بیش از 200 هزار میلیارد تومان به قیمت سال 1400 برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات نیاز است و ظرفیت دولت در بهترین حالت در 4 سال آینده حتی یک چهارم این عدد نخواهد بود بنابراین بخش خصوصی قبل از اینکه بخواهد در پیشرفت و توسعه شبکه ملی اطلاعات شرکت کرده و برنامه‌هایش را عملیاتی کند از سوی دیگر برنامه‌های اقتصادی برایش جذاب باشد، اولویت‌های اجتماعی آن نیز برایش مهم است. به عبارتی برای بخش خصوصی مهم است همان‌طور که وزیر ارتباطات و اطلاعات نیز بیان کردند شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع اینترنت بین الملل و محدودسازی نباشد بنابراین اگر بخش خصوصی بتواند در مفاهیم اجتماعی با دولت به نتیجه مناسب برسد در بخش سرمایه‌گذاری هم می‌توان برنامه‌های خوبی ارائه داد تا بتواند برنامه‌هایش را برای پیشرفت شبکه ملی اطلاعات عملیاتی کند و حجم مناسبی از سرمایه‌گذاری را از طرف بخش خصوصی به ارمغان بیاورد.
اگر دولت بخش خصوصی را در توسعه شبکه ملی اطلاعات درگیر نکند باید گفت تقریباً هیچ آینده‌ای را برای این شبکه نمی‌توان متصور شد و اگر بخش خصوصی در بخش‌های مختلف شبکه ملی اطلاعات درگیر شده و از نظر اجتماعی اقناع شود و از نظر اقتصادی بازگشت سرمایه و سود مناسب را به‌دست آورد، می‌توان امیدوار بود در همین دولت اتفاقات خوب و پیشرفت مناسبی در سه لایه شبکه ملی اطلاعات و توسعه آن روی دهد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: توسعه شبکه ملی اطلاعات بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • کمترین پیشرفت را تا کنون در طرح نهضت ملی مسکن لرستان داشته‌ایم
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک