Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، حجت‌الاسلام حسن درویشیان در بازدید از تاسیسات فرآوری و تبدیل گازهای حاصل از سوختن نفت در منطقه نفتی کریت کمپ اهواز، اظهار کرد: یکی از معضلاتی که در این منطقه داشته‌ایم، بخش قابل توجهی از این گازهایی که در اینجا اصطلاحا فلر می‌شود و می‌سوزد، باید طبق ماده ۴۸ قانون برنامه ششم توسعه زودتر از این جمع‌آوری می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این گازها باید تبدیل به گاز شیرین و برای صادرات و مصرف داخلی استفاده می‌شدند که عملا این اتفاق به‌صورت کامل نیفتاده، بخشی از این کار انجام شده اما بخش قابل توجهی اجرا نشده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: عدم اجرای این طرح دو ضرر را به دنبال دارد. سودی که حاصل از این نعمت خدادادی است هدر می رود که برآوردها متفاوت است، برخی برآوردها بیش از ٣ میلیارد دلار در سال است و اگر تبدیل به فرآورده‌های تولیدی نشود این زیان به ده‌ها میلیارد دلار در سال نیز می‌رسد.

وی ادامه داد: نکته مهم‌تر آثار زیست‌محیطی و مشکلاتی است که برای سلامت مردم ایجاد کرده که بسیار حائز اهمیت است. امروز از نزدیک وضعیت و مشکلات را مورد بررسی قرار دادیم و موانع عدم اجرای قانون در زمینه جمع آوری گاز را بررسی و تذکر لازم به مسئولان ذی ربط داده می‌شود.

گفتنی است طرح آماک با هدف پالایش گازهای ترش به‌همراه نفت استخراجی از لایه بنگستان در محدوده شهرستان‌های اهواز، شادگان، بندر ماهشهر و رامهرمز و تبدیل آن به گاز شیرین، برای مصارف خانگی و صنعتی و نیز استحصال محصولات جانبی نظیر گوگرد به اجرا در آمد.

گازهای مذکور تا قبل از بهره برداری از این طرح در واحدهای بهره برداری «آب تیمور»، «منصوری»، «اهواز ۱، ۲، ۳»، «کوپال» و «مارون ۳» از نفت جدا و سوزانده می‌شدند که این امر علاوه بر ایجاد آلودگی در محیط زیست و هدر رفتن حجم عظیمی از انرژی، موجبات زیان‌های اقتصادی کلانی را نیز فراهم می‌آورد.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: درویشیان سازمان بازرسی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم