Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضاییه با بیان این که باید خوزستان را به صورت ویژه و به عنوان یک مساله مهم ملی ببینیم، گفت: امروز بسیاری از مردم در زندگی روزمره خود گرفتاری دارند و این مساله بسیار سخت است اما خیلی سخت تر است که در کنار این مشکلات، بی عدالتی و بی اخلاقی ببینند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در دیدار با قضات خوزستان که امروز (ششم آبان ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: آن چه در توان دارم را برای حل مسایل به کار خواهم بست و برای حل مشکلات تلاش خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خوزستان بیش از ۳۰ هزار جانباز و ۱۶ هزار شهید تقدیم اسلام شد. خوزستان نه تنها در دوران دفاع مقدس، بلکه از ابتدای انقلاب تا امروز شهدایی را تقدیم نظام کرده است. شهدای بسیاری در مقاطعی به دست جنایت کاران تروریست و افرادی نیز در دفاع از حرم به شهادت رسیدند و وقتی انسان این مسایل را می بیند، احساس شرمندگی می کند که نمی تواند برای مردم رفع گرفتاری کند.

رئیس قوه قضاییه با بیان این که امروز همه مسئولان کشور مصمم هستند تا مشکلات مردم را حل کنند، عنوان کرد: مقام معظم رهبری در راس امور با نهایت دلسوزی و خیرخواهی در حال مدیریت و تلاش است. همچنین مجلس، دولت و نیروهای نظامی و انتطامی تلاش می کنند تا گرفتاری های مردم را رفع یا حداقل کم کنند.

وی افزود: وقتی انسان ظرفیت های بالای خوزستان را می بیند و مشاهده می کند که علی رغم داشتن این ظرفیت ها خوزستان با مشکلات متعددی مواجه است، شرمنده می شود که چرا با چنین ظرفیت هایی مشکلات باید در خوزستان استمرار داشته باشد.

محسنی اژه‌ای گفت: همه مسئولان برای حل مشکلات کشور و خوزستان تلاش می کنند اما دشمن نیز تلاش می کند و فشار فوق العاده زیاد است.

وی با بیان این که ولی امر مسلمین می گوید به سه موضوع صبر و پایداری، عدل و اخلاق توجه بیشتر داشته باشیم، گفت: در شرایط کنونی کشور به صبر، استقامات عدالت ورزی و اخلاق نیاز داریم. امروز بسیاری از مردم در زندگی روزمره خود گرفتاری دارند و این مساله بسیار سخت است اما خیلی سخت تر است که در کنار این مشکلات بی عدالتی و بی اخلاقی ببینند.

رئیس قوه قضاییه افزود: بی اخلاق همیشه در زبان نیست و بخشی از آن در عمل است. این که ببینیم از کسی کاری ساخته است اما انجام نمی دهد بی اخلاقی است.

وی با بیان این که باید خوزستان را به صورت ویژه و به عنوان یک مساله مهم ملی ببینیم و تجزیه تحلیل کنیم، گفت: بیش از یک هزار و ۲۰۰ سال قبل، خوزستان مامن انتشار مکتب ائمه هدی بوده است. خوزستان جایی بوده که در مقاطع مختلف بهترین دفاع ها را در برابر هجمه های بیرونی از نظر سیاسی، فکری، عقیدتی و نظامی از خود داشته است.

محسنی اژه‌ای با اشاره به این که در جنگ تحمیلی مردم در برخی از شهرهای و روستاهای خوزستان بسیار خسارت دیدند و همه هستی آن ها از بین رفت، ادامه داد: خوزستان با این حجم از ظرفیت های مادی از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، آب و زمین های حاصلخیز امروز با مسایل مختلف در حوزه های مختلف مواجه است و مردم به جای بالاترین استفاده از این ظرفیت ها در حال رنج بردن از آن ها هستند.

وی افزود: مواهب الهی که امروز باید در رفاه ملت استفاده شوند، مزاحم مردم شده اند و برای ما گرفتاری ایجاد کرده اند و باید برای حل این مشکلات تلاش کنیم.

رئیس قوه قضاییه خطاب به قضات و کارکنان دستگاه قضا در خوزستان نیز گفت: ما لبه تیز پرتگاهی هستیم که اگر به آن دقت نکنیم به ته دره خواهیم رفت. قضات باید به خطیر بودن امر قضا توجه داشته باشند. ما نیز همه تلاش خود را برای رفع مسایل و مشکلات قضات به کار خواهیم بست و هرچه در وسع است به کار گرفته خواهد شد تا مسایل و مشکلات معیشتی و حقوق قضات و کارکنان دستگاه قضا مرتفع شود. برخی از مسایل را تا نرسیدن به نتیجه نمی توان بازگو کرد اما تلاش خواهیم کرد تا مشکلات را به حداقل برسانیم‌ و در این زمینه دولت و مجلس نیز باید کمک کنند.

محسنی اژه ای با بیان این که مردم از قضات و کارکنان دادگستری انتظار دارند، گفت: انتظار داریم تا قضات و کارکنان دستگاه قضا با همه مشکلات، در برابر مشکلات صبر و استقامات داشته باشند و مشکلات سبب نشود به مسیری که به غیر از آنچه رضای خدا است، بروند.

وی عنوان کرد: نباید صبر ما لبریز شود زیرا امروز شیطان و دشمنان به دنبال آن هستند تا صبر من و شما را لبریز کنند و کاری کنیم که در شان قوه نباشد.

رییس قوه قضاییه بیان کرد: در دوران کرونا از جمله دستگاه های اجرایی که بیشترین حضور را داشتند، قوه قضاییه بوده است و به این دلیل بسیاری از همکاران ما مبتلا و از میان ما رفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان رييس قوه قضاييه رئیس قوه قضاییه قضات و کارکنان محسنی اژه ای ظرفیت ها برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است

معاون علمی و پژوهشی سپاه استان قزوین، گفت: شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم یک راهبرد اجرایی برای همه اقشار مردم و مسئولان است که با تحقق آن مشکلات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هم برطرف می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، کریم عباسی در نخستین جلسه این معاونت ضمن تشریح و تبیین محورهای شعار سال که توسط مقام معظم رهبری اعلام شده، اظهار داشت: اگر چه فعالیت‌های بسیار خوب و مثبتی در حوزه تولید و چرخه اقتصاد در کشور صورت گرفته، ولی بیان مستمر این مهم در سال‌های اخیر توسط معظم‌له نشان از اهمیت استمرار، تلاش و نیاز به ایجاد دگرگونی در حوزه تولید و علم کشور است.

وی افزود: افکار عمومی و مردم باید نتایج فعالیت تولیدی و تحقق راهبرد سال را در عملکرد مسئولان لمس کند، چرا که ریشه حل مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌الملل در تحقق شعار سال است و این مهم با مقوله علم قابل رفع شدن است و این موضوع نشان‌دهنده ارزش علم و عالم است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه استان قزوین، خاطرنشان کرد: بی‌تردید برای هر پدیده در عالم هستی یک سیر تکامل قابل تصور است و اگر استعدادها و ظرفیت‌های موجود در جامعه به شکل صحیح به‌کارگیری شود می‌توان به جهش تولید دست یافت و نتایج شیرین آن را در کشور حس کرد.

عباسی به دستاوردهای جشنواره علمی جهادگران علم و فناوری این معاونت در استان قزوین اشاره کرد و افزود: این جشنواره تنها به یک همایش ختم نمی‌شود و برگزاری جشنواره علمی آغاز یک حرکت علمی در استان است که به همین منظور دبیرخانه این جشنواره فعال بوده و زمینه ساز فعالیت های جشنواره آتی خواهد بود.

وی تصریح کرد: سعی ما در معاونت علمی و پژوهشی در راستای شعار سال؛ شناسایی ظرفیت های مردمی و نیازهای مسئولان و ایجاد ارتباط بین این دو حوزه است تا بتوانیم گام اصلی را برای سربلندی و اعتلای جمهوری اسلامی ایران برداریم.

گفتنی است، در این جلسه هریک از مسئولان علمی نواحی و اقشار به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود در سال گذشته پرداخته و در خصوص برنامه‌های سال جدید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • اگر دولت و قضات، مردم را ناراضی کنند، باید فاتحه را بخوانیم/ جلب نظر مردم لازم است (فیلم)
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است